-->

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Γνωστός Αθηναίος δικηγόρος αποκαλύπτει πώς έκανε «δουλειές» ο Μαρινόπουλος

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ...ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ
Μια συγκλονιστική και λίαν αποκαλυπτική αναφορά περί… Μαρινόπουλου έκανε από το προφίλ του στο Facebook ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, Πάνος Αλεξόπουλος.

Ο κ. Αλεξόπουλος, παρακολουθώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «οικονομολόγο του ΣΕΒ» να πλέκει το εγκώμιο
στην οικογένεια Μαρινόπουλου και να κατηγορεί τα capital controls για τη χρεοκοπία της επιχείρισης, έγραψε:

Υπόθεση Μαρινόπουλος. Ο κάτω δεξιά (οικονομολόγος του ΣΕΒ) μόλις ξεστόμισε το ακλόνητο επιχείρημα ότι ο Μαρινόπουλος είναι έντιμος άνθρωπος όπως και όλη η οικογένεια και ότι ήταν οι έλεγχοι κεφαλαίων που τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν.

Ο εν λόγω μόλις κατατάχθηκε στην κατηγορία παρκετέζας και ακολουθεί ο λόγος:

Προ τριών ετών, ο διαχειριστής μίας οικονομικά υγιούς Ο.Ε. (συστάσεως προ 40 ετών) με αντικείμενο την κατασκευή πλαστικών ειδών κατέστη προμηθευτής του Μαρινόπουλου.

Η σύμβαση την οποία είχε υπογράψει προέβλεπε η εξόφληση να γίνεται με επιταγή έκδοσης του Μαρινόπουλου μετά από 60 ημέρες από την παραλαβή από το Λογιστήριό του εκάστου Τιμολογίου.

Οι επιταγές αυτές ποτέ δεν πληρώθηκαν στην ώρα τους.

Κάποιες δεν πληρώθηκαν ποτέ, με αποτέλεσμα το τέλος του 2013 ο Μαρινόπουλος να χρωστά στον προμηθευτή 160.000 €.

Φυσικά ο προμηθευτής έπαυσε έκτοτε οποιαδήποτε συναλλαγή και άρχισε να ζητά τα χρήματά του. Αρχικά εξωδίκως.

Ο Μαρινόπουλος τον ενέγραψε εις τον άξονα του Ζ.

Εν τω μεταξύ, όταν ο προμηθευτής πήγε μία ωραία ημέρα του καλοκαιριού του 2014 να κάνει τραπεζική συναλλαγή είδε ότι αδυνατούσε, διότι το Ελληνικό Δημόσιο είχε προβεί σε κατάσχεση. Για ποίο λόγο;

Για μη καταβολή του ΦΠΑ των τιμολογίων που είχε εκδώσει στον Μαρινόπουλο αλλά δεν είχε εισπράξει ποτέ για να αποδώσει, ήτοι 36.800 €.

Με την επιχείρηση του προμηθευτή σε οικονομική ασφυξία ακολούθησε εκχώρηση των απαιτήσεων του στο Δημόσιο, δήλωση τρίτου για την οφειλή και έκδοση διαταγής πληρωμής, όπου τον Μάιο του 2015 λίγες ώρες πριν μπουν οι επιμελητές σε κατάστημα του Μαρινόπουλου των Νοτίων Προαστίων έγινε πλήρης και ολοσχερής εξόφληση.

Ο Μαρινόπουλος εκουσίως επί δύο χρόνια ωφελείτο των χρημάτων που δεν είχε καταβάλει στον προμηθευτή του.

Καθόλου δεν τον ενδιέφερε η τύχη του εμπόρου αυτού αλλά και των εργαζομένων που αυτός απασχολούσε.

Αυτός είναι ο Μαρινόπουλος. Ακολούθησε την ίδια πρακτική με αυτή του Κράτους προς τους οφειλέτες του με την ανοχή βέβαια και των Τραπεζών που τον δανειοδοτούσαν.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας