-->

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Νέο ντοκουμέντο της φοροδιαφυγής του ψευδομουφτή της Ξάνθης

Γράφει ο Λευτέρης Γλερίδης

ΠΗΓΗ
Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ διαφυγόντα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες αγκομαχούν για να φανούν συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις

Τελειωμό δεν έχουν οι παράνομες δραστηριότητες του ψευδομουφτή Ξάνθης, Αχμέτ Μέτε, ο οποίος υπό την προκλητική ανοχή των αρμόδιων Αρχών συνεχίζει την παραδράση του σε κάθε επίπεδο προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές στο ελληνικό δημόσιο.

Αυτή τη φορά στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέο ντοκουμέντο που αποδεικνύει περίτρανα το όργιο φοροδιαφυγής που έχει στηθεί όλα αυτά τα χρόνια γύρω από την ψευδομουφτεία Ξάνθης με τη διακίνηση «μαύρου» χρήματος που διαρρέει από την ελληνική οικονομία προς άγνωστες κατευθύνσεις.Το ντοκουμέντο αυτό αφορά απόδειξη που φέρει τον κίβδηλο τίτλο με τη ψευδή και παραπλανητική επιγραφή «Μουφτεία Ξάνθης» καθώς και την υπογραφή του Αχμέτ Μέτε, ο οποίος παρουσιάζεται στο παράνομα εκδοθέν παραστατικό ως «Μουφτής».

Η απόδειξη εκδόθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2014 ύστερα από τη διενέργεια εράνου που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Πάχνη για τη
συγκέντρωση χρημάτων που επρόκειτο να σταλούν στα παλαιστινιακά εδάφη, έχει κοπεί στο όνομα του πρώην διευθυντή του Ιεροσπουδαστηρίου Κομοτηνής Χαϊριγέ κ. Σαμπρή Μποσνάκ ενώ τα χρήματα στον ψευδομουφτή Ξάνθης, σύμφωνα πάντα με το παραστατικό, φαίνεται να παρέδωσε η κόρη του πρώην διευθυντή κ. Νουσεϊμπά Μποσνάκ.

Η τελευταία μάλιστα με ανάρτηση της σε λογαριασμό που διαθέτει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο όχι μόνο για τα 1.500 ευρώ που αναφέρονται στη συγκεκριμένη απόδειξη αλλά και για επιπλέον 22.580 ευρώ που συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στον ψευδομουφτή.

«Στο kermes που κάναμε στο χωριό Πάχνη, συγκεντρώθηκαν 21.830 ευρώ. Σε αυτά προστέθηκαν άλλες δωρεές και φθάσαμε στο ποσό των 22.580 ευρώ το οποίο και παρέδωσα μαζί με τους νέους της Πάχνης στο Μουφτή Ξάνθης. Το ποσό των 1.500 ευρώ της δωρεάς που συγκέντρωσα στη συνέχεια, το παραδίδω σήμερα στον αξιότιμο Μουφτή. Συνολικά από το χωριό Πάχνη συγκεντρώθηκαν για τη Γάζα 24.080 ευρώ» αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Την ώρα λοιπόν που η κυβέρνηση έχει ανακηρύξει τη φοροδιαφυγή ως τον νούμερο εχθρό της στον αγώνα για την ανάκαμψη της χώρας, την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες αγκομαχούν κυριολεκτικά προκειμένου να φανούν συνεπείς απέναντι στην Πολιτεία όσον αφορά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, είναι το λιγότερο προκλητικό κάποιοι υπό την ανοχή των αρμόδιων Αρχών να διακινούν, χωρίς την έκδοση νόμιμων παραστατικών, ποσότητες «μαύρου» χρήματος προκαλώντας τεράστια αφαίμαξη στην ελληνική οικονομία.

Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε τους συνεχείς ελέγχους που δέχονται τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες νομοταγείς επαγγελματίες από τις Υπηρεσίες Οικονομικού Ελέγχου, από το ΙΚΑ, το ΣΔΟΕ, την Επιθεώρηση Εργασίας και άλλους ελεγκτικούς μηχανισμούς οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις επιβάλλουν δυσθεώρητα πρόστιμα που έχουν ως αποτέλεσμα το «λουκέτο» σε χιλιάδες επιχειρήσεις. Δυστυχώς, όμως, απ’ ότι φαίνεται οι έλεγχοι αυτοί ξεκινάνε και τελειώνουν μόνο στους νομοταγείς…

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας