-->

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας χαιρέτισε το ψήφισμα που ενέκρινε η Βουλή των Αντιπροσώπων για άρση των κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας.

ΠΗΓΗ
Το ψήφισμα που υιοθέτησαν οι Κύπριοι Βουλευτές, όπως και παρόμοια ψηφίσματα που εγκρίθηκαν στη Γαλλία από την Εθνική Εθνοσυνέλευση στις 28 Απριλίου και από τη Γερουσία στις 8 Ιουνίου, καθώς και από τοπικά κοινοβούλια τεσσάρων ιταλικών περιφερειών,...... αποδεικνύουν την αυξανόμενη αντίληψη σε κράτη-μέλη της ΕΕ της πραγματικής κατάστασης πραγμάτων γύρω από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και των αρνητικών συνεπειών για τις εθνικές οικονομίες και την ευρωπαϊκή ασφάλεια στο σύνολό της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό ΥΠΕΞ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ΤΑΣΣ.

Η Μόσχα σημειώνει ακόμη ότι κατά την ψηφοφορία κανένας από τους Κύπριους Βουλευτές μίλησε κατά του ψηφίσματος, όπως αναφέρει.

Σημειώνοντας τις πρόνοιες του ψηφίσματος, το ρωσικό ΥΠΕΞ καταλήγει λέγοντας ότι «το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αντανακλά την προτροπή του συντριπτικού μέρους του κυπριακού λαού για αποκατάσταση των αμοιβαία επωφελών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων με τη Ρωσία».

Η Ουκρανία καταδίκασε με σκληρή γλώσσα το ψήφισμα της κυπριακής βουλής. Το ουκρανικό ΥΠΕΞ, ανέφερε ότι η υιοθέτηση του ψηφίσματος, αν και άνευ νομικής ισχύος, προκαλεί έντονη ανησυχία, και δείχνει περιφρόνηση από πλευράς των Κυπρίων βουλευτών για τις θεμελιώδεις αρχές των διεθνών σχέσεων οι οποίες βασίζονται στη διεθνή νομιμότητα. Η θέση της κυπριακή βουλής τονίζει η Ουκρανία, στηρίζει τις ενέργειες του Ρώσου επιδρομέα.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας