-->

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Αστραπές και κεραυνοί φρόντισε να ανεβάσει στο facebook ο Κ. Κώστας ΧατζηαναγνώστουΠοιος επαγγελματικός κλάδος έχει τόσους θανάτους σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα σχεδόν όλοι εκτός υπηρεσίας, τα εμφράγματα και οι καρκίνοι πάνε και έρχονται και δεν ιδρώνει το αυτί του κάθε ανευθυνο
ϋπεύθυνου δεν τους νοιάζει,οι αστυνομικοί εκτός όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όπως όλοι σχεδόν οι Έλληνες πολίτες λόγω κρίσης έχουν και έναν λόγο παραπάνω είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι είναι αυτοί που τραβάνε καθημερινά το "κουπί" για να μπορεί να σταθούν οι πολίτες και η κοινωνία όρθιοι και η πίεση είναι αφόρητη με αποτελέσματα που πλέον κραυγάζουν.

Ας πάρουμε παράδειγμα το 3ήμερο που διανύουμε ας μου πει κάποιος εκτός των εργαζομένων στη αστυνομία, τα ΣΑ γενικότερα αλλά και τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία (που επίσης η πίεση είναι μεγάλη) εξαιρουμένων των ιδιωτικών υπαλλήλων αυτοί βέβαια έχουν να αντιμετωπίσουν τον δικό τους εργασιακό Μεσαίωνα δέχεται την πίεση που δέχονται οι αστυνομικοι ναι και οι πυροσβέστες και οι λιμενικοί κάνουν βάρδιες αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι είνα διαφορετικη η κατάσταση , οι αστυνομικοί διαχειρίζονται ανθρώπους και καταστάσεις που ακουμπάνε όλη την κοινωνία από το πιο απλό πρόβλημα μέχρι το πιο πολυσύνθετο και όταν όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου ,των ΟΤΑ , κοινωφελών οργανισμών κλπ. μετά τις 3 το μεσημέρι καθημερινά και μετά τις 3 κάθε Παρασκευή τα ρολλά κατεβαίνουν και για "πάσαν νόσο και πάσαν μαλακίαν" λύσεις πρέπει να δίνει η αστυνομία. 


Αν ακούτε εκεί στις ηγεσίες δείξτε λίγη κατανόηση δεν μας βλέπω να κρατάμε πολύ ακόμα, όταν ήδη στους μισθούς μας του Ιουλίου που είδαμε στο pol άρχισαν οι παράπλευρες μειώσεις και έχεις την κυβέρνηση να ακούγεται ότι θα δώσει επίδομα κινδύνου στους εργαζόμενους στο άσυλο, συγγνώμη πλάκα μας κάνετε με τέτοιες θερμοκρασίες τι δεν καταλαβαίνετε ποιοι είναι αυτοί οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο άσυλο και ποιοι είναι αυτοί που δεν αντιμετωπίζουμε εμείς ώστε να μην πραγματοποιείται την προεκλογική σας υπόσχεση για την αναγνώριση της εργασίας μας ως επικίνδυνης και ανθυγιεινής; 

Εχει να κάνει με το ασφαλιστικό και δεν σας βολεύει και για να επανέλθω στην αρχή για πείτε μας κύριοι της κυβέρνησης αν η χήρα του συναδέλφου έως ότου ενηλικιωθούν τα παιδιά της δεν έχει κλείσει τα 52 ή 55 της χρόνια δεν θα πάρει μετά τα 3 χρόνια καθόλου σύνταξη ή στα 67 ανάλογα ποιο όριο ηλικίας έκλεισε πρώτο ; 

Εχετε αναρωτηθεί τι έγκλημα κάνατε με αυτή την διάταξη που ψηφίσατε; Το επιχείρημα βέβαια του τύπου ότι έγινε για να σταματήσουν να παίρνουν συντάξεις νεαρές αλλοδαπές που παντρεύτηκαν ηλικιωμένους δεν πείθει κανένα και φυσικά θα πρέπει να ξαναμπεί σε ατζέντα συζήτησης και εδώ ας πάψουν να στρουθοκαμηλίζουν και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις όλων των επαγγελματικών ομάδων καταλαβαίνουμε ότι τα χτυπήματα του συστήματος είναι συνεχόμενα και ισχυρά αλλά κάποια στιγμή χρειάζεται ανασύνατξη και επίθεση.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας