-->

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Η Γαλλία κόντρα στην Αλβανία όμως ο άσος δεν έχει καμία απολύτως αξία, οπότε θα το ρίξουμε στα γκολ.

ΠΗΓΗ : Βetmasters.gr
Απόψε η οικοδέσποινα Γαλλία παίζει το 2ο της ματς για τον 1ο όμιλο του Euro 2016 αντιμετωπίζοντας την Αλβανία που πλέον είναι στριμωγμένη στα σκοινιά όσον αφορά στην πρόκριση.

Ανάλυση
Είχε την υπεροχή η Γαλλία κόντρα στη Ρουμανία και πήρε προβάδισμα με το γκολ του Ζιρού. Η
αλήθεια είναι ότι η παρουσία της δεν δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό του μεγάλου φαβορί της διοργάνωσης και κυρίως τα μεγάλα της αστέρια, Πογκμπά και Γκριεζμάν, δεν έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους.
Στο μεταξύ ο Ντεσάμπ προτίμησε τον Παγέτ από τον Μαρσιάλ και δικαιώθηκε πλήρως, καθώς ο μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στους τρικολόρ μετά το 1-1. 

Συν τοις άλλοις έτρεξε πάρα πολύ, είχε εμπνεύσεις όταν στένευαν οι χώροι και περίσσιο πάθος, ενώ το γκολ που πέτυχε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα είναι από τώρα υποψήφιο για καλύτερο της διοργάνωσης. 
Οι Ματουιντί και Καντέ ήταν εξαιρετικοί στην ανασταλτική τους λειτουργία όμως δύσκολα έβγαζαν την μπάλα μπροστά με τον Ζιρού να πατάει σχεδόν μόνος την αντίπαλη περιοχή. Οι αλλαγές των Κομάν και Μαρσιάλ ήταν πολύ εύστοχες εκ μέρους του Γάλλου κόουτς και δεν αποκλείεται κάποιος από τους δύο να ξεκινήσει βασικός απόψε. Κατά τα άλλα δεν αναμένεται κάποια αλλαγή στην βασική εντεκάδα.

H Αλβανία, ως πρωτάρα που είναι στον θεσμό, την πάτησε για τα καλά. Δεν ήταν κακή η εμφάνισή της όμως ένα λάθος του Μπερίσα νωρίς στο ματς επέτρεψε στους Ελβετούς να πάρουν το προβάδισμα. 

Στη συνέχεια ο Τσάνα έκανε αδικαιολόγητο για την εμπειρία του χέρι που έφερε την δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά οι παίχτες του Ντε Μπιάζι στέκονταν καλά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν 2 φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση, μία με τον Σαντίκου στο α' μέρος και μια δεύτερη με τον Γκάσι 3 λεπτά πριν από τη λήξη. 

Σήμερα δεν έχει μεγάλη τύχη απέναντι στους διοργανωτές αλλά θα εξαντλήσει όλες τις ελπίδες της παίζοντας όσο το δυνατόν πιο κλειστή άμυνα. Τα ακραία της μπακ, Χισάι και Αγκόλι είχαν πολλές αμυντικές αδυναμίες και σήμερα που οι ακραίοι "τρικολόρ" είναι ταχύτατοι, αυτές θα γίνουν ακόμη πιο εμφανείς. 

Τη θέση του αρχηγού που είναι τιμωρημένος θα πάρει ο Αγιέτι. Σε γενικές γραμμές περιμένω να δω σκληρό παιχνίδι από τους "γειτονές" μιας και δεν θα έχουν άλλη λύση κόντρα στους πιο τεχνίτες και ταχύτερους αντιπάλους τους.

Εκτίμηση
Μέχρι στιγμής κανένα ματς δεν έχει ξεφύγει πάνω από τα 3 γκολ. Λίγο το άγχος της πρεμιέρας, λίγο η κρισιμότητα, λίγο το ότι οι ομάδες δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους έχουν παίξει το ρόλο τους. Θεωρώ ότι σήμερα με 3 βαθμούς στο σακούλι η Γαλλία θα μπει χωρίς άγχος στον αγωνιστικό χώρο. Θα βρει δε μπροστά της 11 Αλβανούς που θα παιξουν πολύ παθιασμένα. 

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γκολ θα μπουν, όμως και πάλι δεν πιστεύω ότι θα ανοίξει πολύ το σκορ. Το 2-3 είναι η πιο σοφή επιλογή.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας