-->

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Πανεύκολο παγωτό βανίλια

ΠΗΓΗ
Μια πανεύκολη συνταγή, για αρχάριους, για σπιτικό παγωτό βανίλιας. Ένα παγωτό που σας δίνει πολλές εναλλακτικές για να το απολαύσετε με ότι σιρόπι επιθυμείτε και να το γαρνίρετε με φρούτα, με γλυκό κουταλιού, κομπόστα, τρούφα σοκολάτας, ή ξηρούς καρπούς. 

Υλικά συνταγής
  1. 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 ml)
  2. 1 κουτί γάλα εβαπορέ πλήρες (410 ml)
  3. 250 γρ. (1 συσκευασία) φυτική σαντιγί 
  4. 2 καψουλίτσες βανίλιας σκόνη ή 1 κοφτό κ.γ. εκχύλισμα βανίλιαςΕκτέλεση συνταγής

  • Τοποθετείτε τη φυτική σαντιγί και το γάλα εβαπορέ στο ψυγείο για 1 1/4  ώρα πριν τα χρησιμοποιήσετε για τη παρασκευή του παγωτού. Ρίχνετε τη κρύα, φυτική σαντιγί στο κάδο του μίξερ και τη χτυπάτε με το μίξερ για 8-10 λ ή μέχρι να πήξει και αφρατέψει ΠΟΛΥ καλά.

  • Προσθέτετε σταδιακά, λίγο τη φορά, το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λ μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως και έχετε μια πηχτή, παχιά κρέμα. Χαμηλώνετε τη ταχύτητα του μίξερ και προσθέτετε τη βανίλια και σταδιακά το γάλα εβαπορέ συνεχίζοντας το χτύπημα για 3-4 λ μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα.

  • Μεταφέρετε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ, το σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και το βάζετε στη κατάψυξη για 1 ώρα περίπου ή μέχρι να αρχίσει να πήζει αλλά όχι να παγώσει πολύ. 

  • Το αφαιρείτε από τη κατάψυξη και το ξαναχτυπάτε καλά με το μίξερ χειρός, σε δυνατή ταχύτητα, για 4-5 λ ή μέχρι να αφρατέψει. Το ξαναβάζετε στη κατάψυξη, σκεπασμένο με πλαστική μεμβράνη, και το αφήνετε για ένα βράδυ (10 ώρες περίπου) ή μέχρι να παγώσει πολύ καλά. Σερβίρετε.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας