-->

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Για μία ακόμα φορά πολίτες της Αλεξανδρούπολης δείξαν τη τουριστική συνείδησή τους....

ΠΗΓΗ
Τι και αν οι Θρακικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα κατέκλυσαν την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να δηλώσουν το παρών στη μεγάλη γιορτή της παράδοσης και του θρακιώτικου πολιτισμού, τι και αν για δύο μέρες θ΄αναβίωναν έθιμα του τόπου μας με τη συμβολή Θρακιωτών από κάθε σημείο της
χώρας. Τι και αν 3.000 κόσμος ήρθε από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης για να χορέψει...

Ο λόγος για την απαράδεκτη συμπεριφορά των "ήσυχων" της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι δεν ήταν ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 71, οι οποίοι ενοχλήθηκαν από την ηχορύπανση που προκαλούσαν οι εκδηλώσεις στο "Φώτης Κοσμάς" και αποφάσισαν να κάνουν καταγγελίες στην Αστυνομία, αφού δεν άντεχαν τα ακούσματα της παράδοσής μας ούτε για μια ώρα παραπάνω!

Οι εκδηλώσεις έλαβαν τέλος το βράδυ του Σαββάτου που μας πέρασε στις 12:20 (!!!), με τα χαμόγελα των παρευρισκομένων να μετατρέπονται σε απογοήτευση και αυτό γιατί αν αναλογιστεί κανείς πως 71 Αλεξανδρουπολίτες δεν έδειξαν τη δέουσα υπομονή για τη μεγάλη γιορτή της Θράκης που φιλοξένησε πρωτεύουσα Έβρου, σκεφτείτε τι θα κάνουν οι ίδιοι σε μεγαλύτερες διοργανώσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού οι οποίες μάλιστα αποτελούν και πόλο έλξης επισκεπτών. Σε άλλη πόλη η ίδια αυτή εκδήλωση έχει κρατήσει μέχρι τις 03:00.

Έτσι (και) το 8ο Πανθρακικό Αντάμωμα στον Απαλό και την Αλεξανδρούπολη, στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016 αποτελεί ένα θλιβερό παρελθόν όχι για τη διοργάνωση, αλλά για τους ανθρώπους που θέλουν να λέγονται Θρακιώτες και δεν αντέχουν τα ακούσματα του τόπου μας ούτε λεπτό παραπάνω αφού ο ύπνος τους έχει μεγαλύτερη αξία. Να τους πεις "κοιμισμένους"; 

Φυσικά αυτοί οι 70 (που είναι πολύ περισσότεροι οι "κοιμισμένοι" της πόλης) είναι και οι πρώτοι που γκρινιάζουν για την απουσία τουριστών, την απουσία υποδομών και φυσικά... την απουσία εκδηλώσεων! 

Να σημειωθεί πως την ίδια κατάληξη είχε και η παράσταση στο Κηποθέατρο όπου βρίσκονταν περίπου 800 - 1000 άτομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας