-->

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Bahar Επεισοδια 6 7 8 9 10 -- 29/06/2016

Επεισόδιο 6: Η αδερφή του Μεχμέτ φεύγει απογοητευμένη από το σπίτι του Ιλγιάς, αφού το τεστ πατρότητας, που έκανε η Εφσούν, είναι θετικό και αφήνει έκπληκτα τα μέλη και των δύο οικογενειών. 

Το αποτέλεσμα θα οδηγήσει τις ζωές όλων σε έναν δρόμο δίχως επιστροφή. Την άλλη μέρα έρχεται ο οδηγός του Μεχμέτ και παίρνει μόνο την Εφσούν. Η Νουράν
απογοητεύεται, αφού ονειρευόταν ότι θα ζήσει μια παραμυθένια ζωή στο αρχοντικό και είχε ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες της. Τα πάθη της θα την φέρουν αντιμέτωπη με την πραγματική της κόρη, την Εφσούν.

Προσπαθεί να της τηλεφωνήσει, αλλά αυτή αρνείται να της μιλήσει και της κλείνει το τηλέφωνο. Στο μεταξύ ο Ατές ρωτάει τη Μπαχάρ για τον παππού της Εφσούν. Αυτή δεν γνωρίζει και ρωτάει τον πατέρα της, ο οποίος δείχνει φανερά ανήσυχος. 

Την άλλη μέρα η Μπαχάρ πηγαίνει να συναντήσει την Εφσούν και βρίσκεται μπροστά σε μια έκπληξη…
Επεισόδιο 6
Επεισόδιο 7

Στο αρχοντικό όλοι κάθονται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα. Πλέον θα είναι αναγκασμένοι να μοιραστούν την καθημερινότητά τους με μια άγνωστη. Η Εφσούν δείχνει το νέο της σπίτι στη Μπαχάρ και μετά πηγαίνουν στα μαγαζιά για ψώνια. 

Όταν επιστρέφουν η Μπαχάρ συναντάει τον Μεχμέτ. Η Νουράν πηγαίνουν στο αρχοντικό, νομίζοντας ότι θα μείνουν κι αυτοί εκεί, αλλά τα σχέδια είναι διαφορετικά, αφού έχει αποφασιστεί τελικά να μείνουν στο σπίτι του κήπου του αρχοντικού…
Επεισόδιο 8

Το φάντασμα του παππού της Μπαχάρ, του Γιουσούφ, ακολουθεί σαν σκιά την οικογένεια. Ο ανιψιός του, ο Οσμάν, έρχεται στην Πόλη για να βρει τα ίχνη του εξαφανισμένου του θείου και μαθαίνει την αλήθεια, ότι δηλαδή ο παππούς του είχε μια εγγονή. Μαθαίνει τη νέα διεύθυνση του Ιλγιάς και τον επισκέπτεται. 

Η Νουράν πανικοβάλλεται γιατί φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους. Η Μπαχάρ θυμάται τη συνάντηση με τον παππού της Εφσούν. Ο Οσμάν διαπληκτίζεται με τον Μεχμέτ. Η Εφσούν πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι είναι αποφασισμένη να μη χαρίσει τη νέα της ζωή σε κανέναν. Παράλληλα, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να καταβάλλει σκληρές προσπάθειες για να προσαρμοστεί στο νέο τρόπο ζωής. 

Ο Ατές μιλάει με τη Μπαχάρ και καταλαβαίνει ότι δεν του είναι αδιάφορη και προβληματίζεται. Το δίλλημα, που αντιμετωπίζει, είναι μεγάλο. Τι θα επιλέξει άραγε ο Ατές; Την εκδίκηση ή τον έρωτα;
Επεισόδιο 9

Η Εφσούν εξοργίζεται λόγω της στενής σχέσης του Ατές και της Μπαχάρ. Η Μπαχάρ βλέπει τον Ατές και την Εφσούν αγκαλιασμένους και αρχίζει να του φέρεται ψυχρά. 

Παρ' όλο που ο Ατές δεν φταίει σε τίποτα, θα είναι δύσκολο να της εξηγήσει την κατάσταση. Ο Οσμάν είναι σίγουρος πως ο θείος του, ο Γιουσούφ, έχει δολοφονηθεί…
Επεισόδιο 10

Ο Ιλγιάς νιώθει τύψεις για τη δολοφονία του Γιουσούφ και θέλει να παραδοθεί. Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να δώσει στη Μπαχάρ τη ζωή που της ανήκει και να της αποκαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. 

Η Νουράν όμως είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κλείσει το στόμα του άντρα της…

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας