-->

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 198 199 200 201 202 203 204 205 -- 25/06/2016

Η Μαρίνα νιώθει μεγάλη συναισθηματική πίεση, όταν ο Μάνος της ζητάει να επισπεύσει το διαζύγιο της με τον Κυριάκο για να είναι και επίσημα μαζί. Από τη δύσκολη θέση, τη βγάζει το τηλεφώνημα της Εύας, που σε έξαλλη κατάσταση την ικετεύει να πάει στο σπίτι της. 

Ο Χάρης ανακοινώνει στον Πέτρο
την απόφαση του να μείνει μόνιμα στην Αγγλία και να αλλάξει το επίθετο του, διαγράφοντας έτσι την οικογένεια του. Η Κρίστη, ακόμα με τη φωτογραφία του μωρού της στην αγκαλιά της, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, ενώ η Δάφνη επιμένει πως πρέπει να βρει τη δύναμη να συγχωρήσει την Άννα, και την προτρέπει να συμβουλευτεί τη Μάρθα. Την ίδια ώρα, η Μάρθα ετοιμάζει το σπίτι για να υποδεχτεί την Ελπίδα. 

Η Ντορέτα καταφεύγει σ ένα μοναστήρι με το μωρό αγκαλιά, ζητώντας βοήθεια, με τη δικαιολογία πως την κακοποιεί ο άντρας της. Η Χαρά γυρίζει στο σπίτι του πατέρα της, με την υπόσχεση πως θα συνεχίσει εκεί τη θεραπεία και τις συνεδρίες με ψυχοθεραπευτή. Ο Αντρέας και η Δάφνη νιώθουν πιο δεμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ, και αποφασίζουν να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί. Παράλληλα, στήνουν μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για το μωρό της Κρίστης, με την Ελπίδα να το βρουν σύντομα.
Επεισόδιο 198
Ο Μάνος παραγγέλνει ένα μονόπετρο για να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα. Η Εύα εκφράζει στη Μαρίνα τα συναισθήματα της απέναντι σε όλους όσοι την εγκατέλειψαν, αλλά όταν της λέει την αλήθεια για την Έλενα, προκαλεί και τη δική της οργή. Η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι της αδερφής της σοκαρισμένη, μην μπορώντας να διαχειριστεί αυτή την αποκάλυψη. 

Η Μάρθα φέρνει στην Έλενα ρούχα για να είναι όμορφη και περιποιημένη όταν θα έρθει ο Πέτρος και η Δάφνη να την πάρουν. Ωστόσο, η Έλενα, κοιτάζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη, βλέπει τον εαυτό της όπως ήταν 23 χρόνια πριν, νέα και όμορφη. Ο Πέτρος βαθιά λυπημένος από την τροπή που πήρε η ζωή του, με την απόρριψη του Χάρη και το χωρισμό του με τη Μάρθα, αποφασίζει να εκδικηθεί την Εύα και ζητάει από τον αστυνομικό που φυλάει το δωμάτιο του, να ειδοποιήσει έναν φίλο του, τον Θωμά, να έρθει στο νοσοκομείο. Η Χαρά, μόνη της πια στο σπίτι, ντύνεται και ετοιμάζεται για έξω, παίρνοντας μαζί και το όπλο που φιλάει ο πατέρας της.

Η ηγουμένη παραχωρεί στην Ντορέτα ένα κελί του μοναστηριού βεβαιώνοντας την πως εκεί θα βρει την ασφάλεια που χρειάζεται για εκείνη και μωρό της. Ο Άλκης, που λείπει από τη Λευκωσία για το συνέδριο της Νεολαίας, βλέπει στη τηλεόραση το amber alert με τη φωτογραφία του μωρού και συγκινημένος τηλεφωνεί στην Κρίστη. 

Ο Αντρέας λαμβάνει mail με το βίντεο όπου απεικονίζει τον ίδιο να σκοτώνει τον σκοπευτή, και ταράζεται. Ακόμα περισσότερο δε, όταν ο Βίκτωρας του τηλεφωνεί με άγριες διαθέσεις και του ζητάει να συναντηθούν. Βαθιά συγκίνηση στη συνάντηση της Μάρθας και της Δάφνης, με την Ελπίδα και την Έλενα, που την αποκαλεί με το πραγματικό της όνομα. Φτάνοντας στο σπίτι του, ο Διαμαντίδης βλέπει τη Χαρά να βγαίνει, και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. 

Ο Μάνος περνάει στο δάχτυλο της Μαρίνας το μονόπετρο, γεμίζοντας την συγκίνηση αλλά και πανικό. Ο Πέτρος ζητάει από τον Θωμά να εκδικηθεί για λογαριασμό του την Εύα, για τα πράγματα που έκανε στο παρελθόν. Την ώρα που η Κρίστη γυρίζει στο σπίτι της, η φωνή της Χαράς την εφνιδιάζει, και η απειλή του όπλου που εκείνη κρατάει στα χέρια της, την ανινητοποιεί.
Ο Μάνος λέει στη Μαρίνα να ζητήσει το εξιτήριο του, προκειμένου να είναι πιο γρήγορα μαζί, Στη θύμηση της υπόσχεσης της απέναντι στον Κυριάκο, να γυρίσει στο σπίτι τους όταν ο Μάνος βγει από το νοσοκομείο, η Μαρίνα αποφασίζει να περάσει την τελευταία μέρα κοντά του. 

Η Χαρά οδηγεί την Κρίστη σε κάποιο απομονωμένο μέρος, χωρίς να έχει αντιληφθεί τον πατέρα της που την παρακολουθεί. Ο Αντρέας λαμβάνει μήνυμα στο κινητό του πως έξω από την Δίωξη τον περιμένει ένα αυτοκίνητο. Την ώρα που βγαίνει από το γραφείο του έρχεται η Δάφνη, αλλά αποφεύγει να της πει που πηγαίνει. Ο Διαμαντίδης χάνει από το οπτικό του πεδίο τη Χαρά και την Κρίστη, και προαισθανόμενος το κακό που πρόκειται να κάνει η κόρη του, πανικοβάλλεται. 

Η Μάρθα ξεναγεί την Ελπίδα στο σπίτι τους. Η Εύα, εγκαταλελειμμένη από όλους, οικτίρει την Μάρθα για το κακό που της έκανε, και φεύγει αποφασιστικά από το σπίτι της. Την ίδια ώρα, η Δάφνη ενημερώνεται πως δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις που να ενοχοποιούν την Εύα για τον εγκλεισμό της Φωτεινής στο Ίδρυμα, με συνέπεια να μην μπορεί να τιμωρηθεί.

Ο Άλκης πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης και συναντάει την Άννα. Ένας έντονος καβγάς ξεσπάει ανάμεσα τους, με τον έναν να επιρρίπτει ευθύνες στον άλλον για την απόφαση της Κρίστης να δώσει το μωρό για υιοθεσία. Την ίδια ώρα, η Ντορέτα, στο μοναστήρι, μονολογεί στο μωρό πως αν δεν μπορέσει να το έχει μόνο εκείνη, δεν θα το έχει κανείς, υποδηλώνοντας την πρόθεση της να το οδηγήσει μαζί της μέχρι και στο θάνατο. 

Η Χαρά εξαναγκάζει την Κρίστη να καταπιεί τα χάπια που είχε κλέψει από την κλινική, ώστε ο θάνατος της να μοιάζει με αυτοκτονία. Η Κρίστη προσπαθεί να της αρπάξει το όπλο, αλλά δεν τα καταφέρνει, με τη Χαρά να την απειλεί ακόμα πιο πιεστικά. Η φωνή του Διαμαντίδη όμως τη σταματάει, κι έτσι τελευταία στιγμή η Κρίστη καταφέρνει να διαφύγει. 

Η Μαρίνα και ο Μάνος επιστρέφουν στο σπίτι. Ξέροντας πως είναι η τελευταία φορά που περνάνε μαζί, επιμένει να μην ειδοποιήσουν ακόμα την Έλσα. Ο Μάννος πείθεται να περάσουν μόνοι τους, χωρίς να ξέρει τι του ξημερώνει.

Ωστόσο, επικοινωνεί με την Έλσα, η οποία του εκφράζει την ανυπομονησία της να βγει από το νοσοκομείο και να ζήσουν μαζί. Η Εύα κατευθύνεται προς το δωμάτιο της Ελπίδας κι έκπληκτη μαθαίνει πως γύρισε στο σπίτι της. 

Όταν βλέπει και το δωμάτιο της Έλενας να φρουρείται, οργίζεται περισσότερο και πεισμώνει στην απόφαση της να πάρει εκδίκηση από τη Μάρθα. Η Κρίστη τηλεφωνεί στον Άλκη και τον ενημερώνει για την περιπέτεια που πέρασε εξαιτίας της Χαράς. Ο Αντρέας οδηγείται με καλυμμένα τα μάτια στο φάρο που μένει ο Βίκτωρας, κι έκπληκτος τον ακούει να του λέει πως θα τον αφήσει ήσυχο μόνο αν σκοτώσει τον Σερέτη. 

Την ίδια ώρα, ο Σερέτης εκφράζει στον Πέτρο την πεποίθηση του πως αυτοί που προσπαθούν να τον σκοτώσουν στη φυλακή, ήταν άνθρωποι του Βίκτωρα και του προτείνει, μόλις βγει από το νοσοκομείο να μπει ή σε κατ οίκον περιορισμό ή στην απομόνωση στη φυλακή, μακριά από όλους τους άλλους κρατούμενους. 

Ο Πέτρος επιλέγει να μπει στην απομόνωση. Ο Αντρέας νιώθει εγκλωβισμένος όταν ο Βίκτωρας του λέει πως η θα καθαρίσει τον Σερέτη ή θα μπει φυλακή για το φόνο του σκοπευτή. Ο Άλκης καθησυχάζει την Κρίστη πως θα είναι μαζί, τόσο για την ανεύρεση του παιδιού τους όσο και για την υπόλοιπη ζωή τους.
Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως θα περάσει την τελευταία της νύχτα με τον Μάνο, αλλά εκείνη αντιδράει λέγοντας πως θα του πει όλοι την αλήθεια για τη συμφωνία που έκανε με τον Κυριάκο. Την ίδια ώρα, ο Μάνος εκφράζει την απορία του στον Χρήστο για το γεγονός πως ο Κυριάκος έδωσε την συγκατάθεση του για να γίνει δότης η Έλσα, προσπαθώντας να μαντέψει το αντάλλαγμα που πήρε για να το κάνει. 

Η Κρίστη οργίζεται για άλλη μια φορά, όταν βλέπει στην κατάθεση που έδωσε η Άννα στον ντετέκτιβ την ανάμειξη της Άντρης στην υπόθεση του μωρού. Την ίδια ώρα, η ηγουμένη λέει στην Ντορέτα πως κάποιες καλογριές θα φύγουν με πλοίο για τη Βαρκελώνη, όπου θα φιλοξενηθούν σε αδερφό μοναστήρι, και της προτείνει αν θέλει να φύγει κι εκείνη μαζί τους, με το μωρό. Η Ντορέτα ενθουσιάζεται με την προοπτική που ανοίγεται μπροστά της.

Η Δάφνη καταλαβαίνει πως υπάρχει κάτι σοβαρό που απασχολεί τον Αντρέα. Όταν η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου, ξαφνιάζεται μπροστά στην επιμονή του να μάθει τι της ζήτησε ο Κυριάκος για να δώσει την συγκατάθεση του για τη μεταμόσχευση. 

Η Κρίστη αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Κυριάκου, για να ανακαλύψει τη σχέση που είχε η Άντρη με την Ντορέτα και το μωρό. Όσο κι αν ο Μάνος επιμένει να μάθει τι ζήτησε ο Κυριάκος, η Μαρίνα επιμένει στην απόφαση της να μην του αποκαλύψει την αλήθεια. Η Μάρθα ζει συγκινητικές στιγμές με την Ελπίδα στο σπίτι της, χωρίς να έχει αντιληφθεί την Εύα που βρίσκεται έξω και παραμονεύει. 

Ο Βίκτωρας στέλνει μήνυμα στον Αντρέα πως έχει τρεις μέρες διορία για να βγάλει τον Σερέτη από τη μέση. Η Κρίστη φτάνει στο σπίτι του Κυριάκου και μαζί με την Έλσα του ζητάνε να μάθει από την Άντρη τι απέγινε το μωρό. Ο Κυριάκος υπόσχεται να βοηθήσει, και φεύγει αμέσως για την Πάφο. Πριν όμως, στέλνει μήνυμα στη μαρίνα λέγοντας πως σήμερα που ο Μάνος βγαίνει από το νοσοκομείο, την περιμένει στο σπίτι τους.

Η Δάφνη και ο Αντρέας επισκέπτονται τον Πέτρο, και μαθαίνουν για την απόφαση του να γυρίσει στη φυλακή, στην απομόνωση. Η Δάφνη όμως του ζητάει να πάνε να δούνε μαζί τη μητέρα της. Η Έλσα σοκάρεται με την περιπέτεια της Κρίστης εξαιτίας της Χαράς, ενώ παράλληλα εκφράζει τις αμφιβολίες της για το εάν ο Άλκης έχει καταλάβει τα λάθη του. 

Την ίδια ώρα, ο Άλκης αποφασίζει να διακόψει την περιοδεία του και να επικεντρωθεί στην ανεύρεση του μωρού, αλλά κάμπτεται όταν ένας συνεργάτης του του λέει πως με αυτή του την περιπέτεια θα κερδίσει πόντους για την πολιτική του καριέρα. Ο Τζόνυ ενημερώνει την Κρίστη πως το CD της είναι sold out σε όλα τα σημεία πώλησης, αλλά η Κρίστη δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του, καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί της. Ο Αντρέας βασανίζεται στην απόφαση που καλείται να πάρει, εξαιτίας των απειλών του Βίκτωρα Αλεξιάδη.
Ο Βίκτωρας στέλνει μήνυμα στον Αντρέα, λέγοντας πως η προθεσμία που του δίνει είναι τελικά δυο μέρες και όχι τρεις. Η Μάρθα επισκέπτεται τον Πέτρο κάτω από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Ωστόσο, τον ενημερώνει για την κατάσταση της Έλενας, που έχει μείνει χρόνια πίσω, όταν εκείνος ήταν νέος και η Δάφνη πέντε χρονών, και πως πρέπει να τη χειριστεί. Την ίδια ώρα, η Δάφνη λέει στην Έλενα πως θα την πάρει σπίτι της, χωρίς ακόμα να της αποκαλύψει πως είναι η κόρη της. 

Ο Κυριάκος φτάνει στην Πάφο και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για την ανάμειξη της Άντρης στο θέμα της Ντορέτας και του μωρού. Εκείνη αναγκάζεται να ομολογήσει πως τη βοήθησε αρχικά, αλλά τώρα πια έχει χάσει τα ίχνη της. Την ίδια ώρα, μια μοναχή έχει βγει για ψώνια και βλέπει στην τηλεόραση ενός μαγαζιού τη φωτογραφία του μωρού που έχει η Ντορέτα. Ο Κυριάκος φεύγει έξαλλος από το σπίτι της Άντρης, λέγοντας πως δε θέλει να είναι μάνα του πια. Η Άντρη παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και καλεί βοήθεια.
Η Μαρίνα γράφει ένα γράμμα στον Μάνο όπου του λέει πως δε θέλει να είναι πια μαζί. Ο Αντρέας αποκαλύπτει στη Δάφνη τον εκβιασμό που υπόκειται από τον Βίκτωρα. Ο Κυριάκος τηλεφωνεί στην Κρίστη και στην Έλσα λέγοντας πως η Άντρη δεν έχει ιδέα για το που βρίσκεται η Ντορέτα και το μωρό. Η Δάφνη σοκάρεται με την απειλεί του Βίκτωρα απέναντι στον Αντρέα, αλλά υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει και μαζί θα βρούνε τη λύση. 

Η Μάρθα υποστηρίζει ψυχολογικά την Έλενα για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στον κόσμο τα χρόνια που εκείνη ήταν έγκλειστη, ώστε να έχει καλύτερη προσαρμογή σε λίγες μέρες που θα φύγει από το Ίδρυμα. Την ίδια ώρα, η Εύα συνεχίζει να παρακολουθεί το ωράριο της Μάρθας και το πρόγραμμα της Ελπίδας στο σπίτι, ώστε να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα της. Η Μαρίνα αφήνει το αποχαιρετιστήριο γράμμα και το δαχτυλίδι στο τραπέζι.

Την ώρα που είναι έτοιμη να φύγει, ο Μάνος βλέποντας το αποφασιστικό της βλέμμα, απαιτεί να του δώσει εξηγήσεις. Η Μαρίνα προσπαθεί να δικαιολογηθεί πως κάτι έχει σπάσει μέσα της εδώ και καιρό, αλλά το διάστυμα που εκείνος βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν της επέτρεπε να πάρει την απόφαση της. 
Ο Μάνος εξακολουθεί να την ακούει με δυσπιστία, διαισθανόμενος πως κάτι του κρύβει. Η Κρίστη αποφασίζει να δώσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, στο σταθμό που της έχει προτείνει ο Τζόνυ, πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα αλλάξει τη μοίρα σε σχέση με το μωρό της. Ο Κυριάκος γυρίζει σπίτι, όταν ενημερώνεται από το νοσοκομείο στην Πάφο πως η μητέρα του βρίσκεται στη εντατική. Η ψυχρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το νέο, σοκάρει και προβληματίζει την Έλσα. 
Η Εύα πηγαίνει στο Ίδρυμα για να μάθει εάν κάποιος από τους γιτρούς έχουν αναλάβει τη θεραπεία της Ελπίδας στο σπίτι.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας