-->

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 193 194 195 196 197 -- 17/06/2016

Η Κρίστη εκφράζει στην Άννα την αγωνία της αν θα τη θέλει το μωρό της και ταυτόχρονα τη σκέψη πως ίσως είναι έτοιμη να τα ξαναβρεί με τον Άλκη. Ο Βίκτωρας Αλεξιάδης δίνει εντολή σε έναν άντρα του να κλείσουν το στόμα του Πέτρου. 

Η γυναικολόγος υποκύπτει στον εκβιασμό της Ντορέτας και πηγαίνει στην Πάφο για να δει το άρρωστο
μωρό. Η Εύα ακούει φρικαρισμένη τη Δάφνη να τη ρωτάει τι ξέρει για τη Φωτεινή και την Έλενα… που είναι το ίδιο πρόσωπο. Η Έλσα βγαίνει από την εντατική και προβάρει διάφορες λέξεις, για να διαπιστώσει αν πέρασε η αφασία της.
Η Δάφνη παραθέτει στην Εύα όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή της στον εγκλεισμό της Έλενας, αλλά φυσικά η Εύα αρνείται οποιαδήποτε σχέση της. Οι γιατροί ενημερώνουν τη Μάρθα πως μπορεί να πάρει την Ελπίδα στο σπίτι της. Η Δάφνη λέει στην Εύα πως ακόμα κι αν δεν τιμωρηθεί από το νομό για όσα έκανε στη μητέρα της, θα τη βρει από τον Πέτρο. 

Ο Μάριος και η Κάτια ετοιμάζονται να φύγουν οριστικά για την Ολλανδία, αφού πρώτα αποχαιρετούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Κρίστη ετοιμάζεται να πάει στη Δίωξη για να δώσει στη Δάφνη το χαρτί με τα αποτελέσματα του τεστ, αφήνοντας την Άννα να τρέμει για την περίπτωση να αποκαλυφθεί η παραποίηση που έχει κάνει.

Η γυναικολόγος ενημερώνει την Ντορέτα πως το παιδί πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ο Αντρέας ετοιμάζεται να υποβάλει την παραίτηση του από το Σώμα, αλλά η Δάφνη τον αποτρέπει. Ο Χρήστος γεμίζει ανησυχία με την επιμονή της Έλσας να πει στο Μάνο την αλήθεια. Την ίδια ώρα, ο Μάνος λέει στη Μαρίνα πως μόνο αν δει την Έλσα μπροστά του γερή και υγιή, θα ησυχάσει. 

Ο Χρήστος αναγκάζεται να υποχωρήσει και αφήνει την Έλσα να πάει στο δωμάτιο του Μάνου, αλλά της εφιστά την προσοχή να μην τον αφήσει να καταλάβει το πρόβλημα της, που ξεχνάει κάποιες λέξεις. Ο Αντρέας δίνει στον Σερέτη όλα τα αρχεία του Αχιλλέα μαζί με την παραίτηση του, η οποία όμως δε γίνεται δεκτή, με τον Σερέτη να του ζητάει να παραμείνει στο Σώμα και να βοηθήσει μέχρι να συλληφθεί ο Βίκτωρας Αλεξιάδης. Την ίδια ώρα, ο Βίκτωρας δίνει στους άντρες του τον σχεδιασμό των φυλακών και διατάζει να γίνει η επίθεση κατά του Πέτρου.

Η Δάφνη δίνει εντολή να ψαχτούν όλοι οι λογαριασμοί της διευθύντριας του Ιδρύματος, καθώς και να γίνει έφοδος στο σπίτι της Ντορέτας στην Αθήνα. Η Γυναικολόγος λέει στην Ντορέτα πως το μωρό παρέμεινε στην κλινική, αλλά αν τολμήσει να την απειλήσει ξανά, θα ειδοποιήσει την Αστυνομία για το που θα το βρουν. Η Ντορέτα φρικάρει και τηλεφωνεί στον Μάνθο, έναν άνθρωπο του υποκόσμου, για να της βγάλει εισιτήριο για Κύπρο με ψεύτικο όνομα. 

Την ίδια ώρα, η Δάφνη διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον Άλκη πως με όλα τα στοιχεία που έχουν για την Ντορέτα και το μωρό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους βρουν. Η Έλσα πηγαίνει επιτέλους στο δωμάτιο του Μάνου, αλλά η μνήμη της που δεν την βοηθά να βρει κάποιες λέξεις, τον προβληματίζει. 

Ο Άλκης λέει στην Κρίστη πως θα είναι δίπλα της στις έρευνες για να βρεθεί το μωρό, αλλά ωστόσο ο ίδιος έχει κάποιες υποχρεώσεις που δεν αναβάλλονται. Για άλλη μια φορά, η Κρίστη εκφράζει την έντονη απογοήτευση της. Ο Χάρης ακούει εμβρόντητος την Εύα να του λέει πως ο Πέτρος και η Έλενα είναι οι γονείς της Δάφνης.
Η Μάρθα βοηθάει την Έλσα να περιποιηθεί τον εαυτό της, ώστε να είναι όμορφη όταν η κόρη της κι ο Πέτρος έρθουν να την πάρουν. Η Εύα λέει στον Χάρη πως ίσως άσχημα πράγματα για εκείνη, αλλά μόνο επειδή η Δάφνη θέλει να τη διαβάλει. 

Ο Αντρέας επισκέπτεται τον Πέτρο στη φυλακή και εκφράζει το φόβο του μήπως ο Βίκτωρα προσπαθήσει να του κάνει κακό. Παράλληλα, τον διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως ο Αχιλλέας δεν αποτελεί πια κίνδυνο για κανέναν και ο Πέτρος καταλαβαίνει πως ο Αντρέας σκότωσε τον πατέρα του για να σώσει τη Δάφνη. 

Ο Μάριος συναντάει τη Δάφνη για να την αποχαιρετήσει και ακούει χαρούμενος τα νέα της για την εξάρθρωση του κυκλώματος, προπάντων όμως βρήκε τη μητέρα της, και της εκφράζει τη βεβαιότητα του πως ο Αντρέας την αγαπάει, και ίσως πρέπει να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία. Την ίδια ώρα, η Κάτια ενημερώνει κι εκείνη με τη σειρά της τον Μάνο πως φεύγουνε μόνιμα με τον Μάιο για το εξωτερικό, αλλά για οτιδήποτε χρειαστεί, θα είναι πάντα κοντά του. 

Οι αστυνομικοί κάνουν έφοδο στο σπίτι της Ντορέτας στην Αθήνα, χωρίς φυσικά τίποτα να μαρτυρά την ύπαρξη παιδιού εκεί, και φεύγουν άπραγοι. Η Δάφνη προσέχει και εκείνη τον λεκέ πάνω στο σημείο που αναγράφεται η ημερομηνία του τεστ, και προβληματίζεται.

Ο Πέτρος προχωράει μόνος του στο διάδρομο της φυλακής, όταν δέχεται επίθεση και πέφτει κάτω αιμόφυρτος. Η Κρίστη κι ο Άλκης περιμένουν σε μεγάλη νευρικότητα στο γραφείο του κάποιο νέο για το μωρό, όταν η Δάφνη τους ενημερώνει για την άκαρπη έφοδο της Αστυνομίας στο σπίτι της Ντορέτας. 

Επιπλέον λέει στην Κρίστη για τον λεκέ που αλλοιώνει την ημερομηνία των αποτελεσμάτων, και η Κρίστη προθυμοποιείται να πάει στο εργαστήριο και να ζητήσει νέο αντίγραφο. Ο Πέτρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Η Μαρίνα βοηθάει τον Μάνο να κάνει τα πρώτα του βήματα, μετά από την επέμβαση. Εκείνος της λέει πως όταν γίνει καλά θέλει να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο, να κάνει μια μεγάλη περιοδεία με τις παραστάσεις του σε όλον τον κόσμο όπου υπάρχουν Έλληνες και Κύπριοι. 

Και σ αυτό το ταξίδι τη θέλει μαζί του. Η Μαρίνα, για άλλη μια φορά προσπαθεί να κρύψει την απελπισία της για τη συμφωνία της με τον Κυριάκο, που κάθε άλλο παρά μαζί θα είναι για να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Ο Διαμαντίδης πηγαίνει στο γραφείο του Άλκη από ενδιαφέρον για τις έρευνες για το παιδί του, αλλά παράλληλα τον ικετεύει να μη βάλει ακόμα μπροστά το διαζύγιο τους με τη Χαρά, καθώς κάτι τέτοιο θα κλονίσει περισσότερο την ήδη βεβαρημένη κατάσταση της κόρης του. Η Κρίστη σοκάρεται όταν μαθαίνει από το εργαστήριο πως η εξέταση για το τεστ DNA είχε γίνει πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που έχει στα χέρια της. 

Η Δάδνη ανακρίνει τη γυναικολόγο που ξεγέννησε την Κρίστη, αλλά δεν καταφέρνει να αποσπάσει κάποια δική της ανάμειξη ή μαρτυρία στην υπόθεση της αρπαγής του βρέφους από την Ντορέτα. Ο Μάνος ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Κυριάκο στο νοσοκομείο. Η Κρίστη ζητάει οργισμένη από την Άννα να της πει πόσο καιρό ξέρει την αλήθεια για το μωρό της. Την ίδια ώρα, η Ντορέτα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κύπρο με πλαστά χαρτιά, όσον αφορά την ταυτότητα της. Όσο κι αν η Άννα προσπαθεί να δικαιολογήσει την στάση της, τόσο η Κρίστη οργίζεται, αφού συνειδητοποιεί πως η Ντορέτα είχε όλο το χρόνο να καλύψει τα νώτα της. 

Η Εύα επιρρίπτει ευθύνες στη Δάφνη για την κατάσταση του Πέτρου. Οι δυο γυναίκες ανταλλάσουν βαριές κουβέντες, με την Εύα να την απειλεί πως αν ο Πέτρος πεθάνει, θα έχει το κρίμα στο λαιμό της. Η Μάρθα μαθαίνει πως η διευθύντρια του Ιδρύματος παραιτήθηκε. Ο Αντρέας προσπαθεί να ηρεμήσει τη Δάφνη σχετικά με την Εύα.
Επεισόδιο 195
Η Δάφνη εκφράζει την ανησυχία της στον Αντρέα μήπως έχει μπει ο ίδιος στο στόχαστρο του Βίκτωρα. Η Μάρθα ενημερώνει τη Δάφνη για την παραίτηση της διευθύντριας, και η Δάφνη σκέφτεται να πάρει κοντά της την Έλενα, καθώς ανησυχεί για την ασφάλεια της. Ο Χάρης μαθαίνει για τον τραυματισμό του πατέρα του και πηγαίνει αλαφιασμένος στο νοσοκομείο. Η συνάντηση του εκεί με την Εύα και το μένος που του μιλάει για τη Δάφνη, για άλλη μια φορά τον εξοργίζουν, και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος με την αδερφή του και να μάθει την αλήθεια. 

Η Έλσα προτείνει στην Κρίστη να μείνει μαζί της για όσο χρειαστεί μέχρι να ηρεμήσει , στο σπίτι του Μάνου. Ο Αντρέας προτρέπει τη Δάφνη να φέρει τη μητέρα της στο σπίτι του, κι εκείνος θα μείνει σε ξενοδοχείο. Η Δάφνη δεν δέχεται, παρά μόνο αν θα μείνουν και οι τρεις μαζί, ανάβοντας μια σπίθα ελπίδας για τη δικιά τους σχέση. Ο εφημερεύων γιατρός που επισκέπτεται τον Μάνο, ξεχνάει στο δωμάτιο του τον ιατρικό του φάκελο.

Ο Μάνος φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να τον ανοίξει, και βλέπει πως το μόσχευμα που δέχτηκε δεν ήταν άλλου, παρά της ‘Ελσας. Η Μάρθα πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τον Πέτρο, και συναντάει την Εύα, που μόλις την αντικρίζει αρχίζει να βγάζει όλο της το δηλητήριο. Η Μάρθα την αντικρούει λέγοντας πως εκείνη θα έπρεπε να είναι στο Ίδρυμα, στη θέση της Έλενας, καθώς είναι βαριά διαταραγμένη. 

Η Δάφνη βρίσκεται κοντά στη μητέρα της και τη διαβεβαιώνει πως σύντομα θα βρει την οικογένεια της. Η Μαρίνα και η Έλσα μένουν άναυδες όταν βλέπουν τον Μάνο να μπαίνει στο δωμάτιο της Έλσας. Η Κρίστη καταφεύγει στο σπίτι του Τζόνυ και του εκφράζει την πίκρα της με την Άννα, που της απέκρυψε την αλήθεια για το μωρό, και την απογοήτευση της για τον Άλκη, που ασχολείται περισσότερο με την πολιτική του καμπάνια. 

Ο Τζόνυ υπόσχεται πως εκείνος θα είναι δίπλα της και θα τη στηρίζει. Ο Μάνος ξεσπάει κατά της Μαρίνας και της Έλσας για το ψέμα που του είπαν, και μεταφέρεται στο δωμάτιο του σε άσχημη κατάσταση. Ο Χάρης βρίσκει τη Δάφνη στη Δίωξη και της ζητάει να του πει όλη την αλήθεια για την οικογένεια τους. Ο Χρήστος λέει στη Μαρίνα πως από την ένταση, ο Μάνος ανέβασε πυρετό, κι ίσως ο οργανισμός του αποβάλλει το μόσχευμα.

Η Μαρινα τότε σκέφτεται πως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον συνεφέρει από την οργή του, είναι η Μάρθα, και της τηλεφωνεί. Ο Χάρης ακούει φρικαρισμένος τη Δάφνη που του λέει όσα έκανε η Εύα στην Έλενα, και τον προτρέπει να πάνε μαζί στο Ίδρυμα για να τη δει. 

Την ίδια ώρα, η Εύα μπαίνει για λίγο να δει τον Πέτρο, αλλά όταν τον ακούει να παραμιλάει ψελλίζοντας το όνομα της Έλενας και πόσο την αγαπάει, βγαίνει οργισμένη. Ο Άλκης δίνει στον ντετέκτιβ όλα τα στοιχεία για την Ντορέτα και το μωρό, κι εκείνος ζητάει να δει την Άννα. 

Η Χαρά τηλεφωνεί στον πατέρα της και του ζητάει να την πάρει από την κλινική. Όταν εκείνος αρνείται, η Χαρά πεισμώνει λέγοντας πως δε θα αφήσει τον Άλκη να φύγει από τη ζωή της. Η Μάρθα πηγαίνει στο νοσοκομείο για τον Μάνο, αλλά πρώτα λέει στη Μαρίνα πως πρέπει να μάθει κάποια πράγματα για την αδερφή της, την Εύα, καθώς σύντομα θα βρεθεί υπόλογη ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η Μαρίνα την ακούει σοκαρισμένη. 

Ο Άλκης ενημερώνει την Κρίστη πως ο ντετέκτιβ θέλει να μιλήσει με τη μητέρα της, και φρικάρει όταν εκείνη του λέει [ως είναι στο σπίτι του Τζόνυ. Ο Βίκτωρας, έξαλλος με την αποτυχία των αντρών του να σκοτώσουν τον Πέτρο, απαιτεί το θάνατο του ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο.
Ο Σερέτης εκφράζει στον Αντρέα την ανησυχία του πως εκείνοι που αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τον Πέτρο μέσα στη φυλακή, θα το τολμήσουν και τώρα που νοσηλεύεται, και του ζητάει να φυλάει ο ίδιος τη μια βάρδια έξω από το δωμάτιο του. Η Μαρίνα συνδυάζει την εξιστόρηση της Μάρθας για το τι έχει κάνει η Εύα στο παρελθόν, με τα αναπάντητα ερωτήματα που είχε και η ίδια κατά καιρούς, και νιώθει λύπη αλλά και οργή για την αδερφή της. 

Ο Χάρης με τη Δάφνη επισκέπτονται την Έλενα και καταλαβαίνουν πως το μυαλό της έχει μείνει 23 χρόνια πίσω. Ο Χάρης οργίζεται και λέει στη Δάφνη πως θα γυρίσει για πάντα στην Αγγλία, αφού πρώτα κάνει μια κουβέντα με την Εύα και τον Πέτρο. Η Κρίστη έχει αποκοιμηθεί στο σπίτι του Τζόνυ, όταν ένας εφιάλτης την αναστατώνει. Η Χαρά δίνει φιλοδώρημα σε κάποια νοσοκόμα για να την απομακρύνει από το δώματιο της, και βρίσκει ευκαιρία να αρπάξει υπνωτικά χάπια από το γραφείο των γιατρών. 

Ο Άλκης ξεσπάει στην Άννα για την απόφαση της να αποκρύψει την αλήθεια για το μωρό, και την εκλιπαρεί να θυμηθεί κάποια λεπτομέρεια που μπορεί να βοηθήσει στην ανεύρεση του. Μόλις φεύγει, η Άννα σκέπτεται πως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τη βοηθήσει είναι η Βασιλική, αλλά αμέσως απογοητεύεται μια και η γυναίκα έχει καταργήσει το τηλέφωνο της.

Ένας άντρας με στολή νοσοκόμου, παριστάνει τον αντικαταστάτη της νοσοκόμας του Πέτρου. Όταν μπαίνει μέσα και ρίχνει κάτι στον ορρό του, τα μηχανήματα αρχίζουν να βαράνε, και μέσα στον πανικό που επικρατεί με τους γιατρούς να τρέχουν να σώσουν τον Πέτρο, βρίσκει την ευκαιρία να φύγει ανενόχλητος. 
Ο Τζόνυ συμπαραστέκεται όσο κανένας στην Κρίστη, και τη γεμίζει συγκίνηση. Η Ντορέτα ετοιμάζεται να πετάξει για Κύπρο, απόλυτα μεταμφιεσμένη για να μην αναγνωρίζεται. Οι γιατροί ετοιμάζονται να βάλουν τον Πέτρο στο χειρουργείο, αλλά υπάρχει ανάγκη από αίμα, καθώς ανήκει σε σπάνια ομάδα. Ο Αντρέας και η Εύα παρακολουθούν ανήσυχοι τις εξελίξεις, με το φόβο μήπως ο Πέτρος δεν καταφέρει να ζήσει. 

Η Μάρθα λέει στον Μάνο πως η οργή του για τη Μαρίνα, την Έλσα και τον Χρήστο πηγάζει από τον εγωισμό του που δεν άκουσαν την επιθυμία του, και όχι επειδή νιώθει προδομένος, και τον προτρέπει να το σκεφτεί καλά και να τους ευχαριστεί που του έσωσαν τη ζωή. Η Εύα ενημερώνει τον Χάρη για την άσχημη τροπή της κατάστασης του Πέτρου. Η Δάφνη που είναι μαζί του ακούει, λέει πως εκείνη έχει την ίδια ομάδα αίματος, και σπεύδουν αμέσως προς το νοσοκομείο.

Η Μάρθα αφήνει τον Μάνο μόνο του να σκεφτεί όσα του είπε, αλλά εκείνος δείχνει ακόμα πεισμωμένος. Δάφνη και Χάρης φτάνουν στο νοσοκομείο, με τη Δάφνη έτοιμη να δώσει αίμα για τον πατέρα της, αλλά ο Χάρης αντιμετωπίζει με απίστευτη ψυχρότητα και το ίδιο το συμβάν και την Εύα. 

Η Μάρθα εκφράζει στη Μαρίνα την πεποίθηση της πως ο Μάνος σύντομα θα ζητήσει συγνώμη απ΄ όλους. Την ίδια στιγμή, δέχεται τηλεφώνημα από τον Αντρέα που την ενημερώνει για την κατάσταση του Πέτρου και φεύγει πανικόβλητη για να πάει κι εκείνη γρήγορα κοντά του. Η Χαρά βάζει στη χούφτα της μια μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών. Πριν το ταξίδι της στην Κύπρο, η Ντορέτα τσακώνεται έντονα με τον Θεόφιλο που της λέει πως πρέπει να απαλλαγούν από το μωρό, πριν βρεθούν άσχημα μπλεγμένοι. 

Η Ντορέτα οργίζεται και του λέει πως τον εγκαταλείπει για πάντα. Επιπλέον, τον προειδοποιεί πως αν την καταδώσει στην Αστυνομία, θα τον εκδικηθεί ακόμα και μέσα από τον τάφο της. Ο γιατρός ενημερώνει όλους τους παρευρισκόμενους πως χάρις στη Δάφνη, ο Πέτρος διέφυγε τον κίνδυνο. 

Η Έλσα ακούει σοκαρισμένη τη Μαρίνα να λέει πως πρέπει να γυρίσουν στον Κυριάκο, γιατί αλλιώς εκείνος δε θα διστάσει να κάνει κακό στον Μάνο, όπως προσπάθησε και στο παρελθόν.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας