-->

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Μπρούσκο Επεισοδια 575 576 577 578 579 580 ΤΟ ΤΕΛΟΣ -- 25/06/2016

Το πάθος του Σήφη για την Άλκηστη, τον κάνει όλο και πιο ριψοκίνδυνο και χωρίς να υπολογίσει τίποτα, πηγαίνει έξω από το σπίτι της μέσα στη νύχτα και της τηλεφωνεί για να βγει να την δει, φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Αλκιβιάδη. 

Ο Ροκάκης αιφνιδιασμένος από τον
Μηνά, τον χτυπάει στο κεφάλι προκειμένου να ξεφύγει. Ο Ματθαίος με τον Παύλο για μια ακόμα φορά πιάνονται στα χέρια μέσα στο λιμάνι των Χανίων κι ο Αχιλλέας αποφασίζει να ανακατευτεί κι αυτός στη διαμάχη τους, που στενοχωρεί πολύ την Αναστασία.
Η Δάφνη παρακαλάει τον Διαμαντή να μεσολαβήσει με τις γνωριμίες του, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει η ίδια στο έθιμο του Κλήδονα με το αμίλητο νερό, το οποίο είναι η καινούργια εμμονή της. Παράλληλα ανακαλύπτει -ή νομίζει- το μυστικό του Μύρου. 

Η επίσκεψη των μπράβων του Τζιράκη στο σπίτι και η συμπεριφορά τους απέναντι στον Πάτροκλο, τρομοκρατεί την Χρυσάνθη, που αποφασίζει να δράσει, χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Εξοργισμένος ο Ματθαίος με την ξαφνική αναχώρηση του Σήφη για Ιταλία, είναι έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Απ’ την άλλη η Γεσθημανή αναταράσσει τα νερά, αφήνοντας στην Άλκηστη να εννοηθεί, ότι ο Σήφης πιθανότατα να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στα Χανιά. 

Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας ανησυχούν για τον Ματθαίο, πιστεύοντας ότι έχει πάθει μελαγχολία, ενώ την ίδια στιγμή ο τελευταίος βρίσκει κατανόηση στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας, συντρώγοντας μαζί της. Η Χρυσάνθη, μπαίνει στον πειρασμό να ψάξει το λαπτοπ του Πάτροκλου, προκειμένου να μάθει πού έχει μπλέξει, όμως η κίνησή της αυτή έχει ατυχή κατάληξη. 

Η Κωνσταντίνα, καταρρέει όταν ειδοποιείται απ’ τη τράπεζα ότι χάνει το μαγαζί της λόγω του απλήρωτου χρέους. Οι πληροφορίες για τον Μύρο, που φτάνουν μέσω ντετέκτιβ στη Δάφνη, την αφήνουν εμβρόντητη. Στο μεταξύ η Αναστασία έρχεται απροειδοποίητα να συναντήσει τον Ματθαίο, τη στιγμή που εκείνος είναι έτοιμος να της ομολογήσει πως την θέλει και πάλι πίσω στη ζωή του.
Ο Πάτροκλος τσακώνει την Χρυσάνθη να ψάχνει στον υπολογιστή του στοιχεία για τις ύποπτες δραστηριότητες του και της επιτίθεται βίαια. Εκείνη τρομερά ταραγμένη συναντά τον Παύλο, ο οποίος την καθησυχάζει και της ζητά να είναι και πάλι μαζί. 

Ο Διαμαντής θορυβείται, όταν ενημερώνεται για τους σκοπούς του Τζιράκη και του μυστηριώδη άντρα, που ολοένα και περισσότερο εκμεταλλεύονται τις φιλοδοξίες του Πάτροκλου. Η Βασιλική εξακολουθεί να πιέζει τον Μηνά για το θέμα του παιδιού κι αυτός στριμωγμένος αποφασίζει να μιλήσει στην Δάφνη και ζητάει τη βοήθειά της. Εν τω μεταξύ η Δάφνη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την γιορτή του Κλήδονα, αλλά και για τη κρουαζιέρα με τον Διαμαντή. 

Από την άλλη ο Μάρκος, μοιάζει φοβερά ύποπτος, όταν ο Παύλος του λέει για κάποια επαγγελματικά σχέδια του Σήφη. Η Μελίνα αντιλαμβάνεται ότι ο Σήφης έχει ερωτευτεί πραγματικά για πρώτη φορά την Άλκηστη και χαίρεται πολύ! Παράλληλα η Άλκηστις καίγεται να μάθει νέα για το Σήφη, έτσι βρίσκει μια αφορμή και πηγαίνει από το σπίτι του, αυτά όμως που θα της πει η Γεσθημανή, την αναστατώνουν ακόμα περισσότερο. 

Η ένταση όλο και μεγαλώνει ανάμεσα στους Ματθαίους και την Αναστασία, για το τι γίνεται με την δουλειά στην Ιταλία. ο Σήφης όμως επιστρέφει ξαφνικά και τα νέα που φέρνει είναι υπέροχα.
Tο έθιμο του Κλήδονα αναβιώνει η Δάφνη, ως Μαρία που κουβαλάει το αμίλητο νερό με τη στάμνα και καταφέρνει για άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις. 

Ο Πάτροκλος θορυβείται, όταν οι Ιταλοί απορρίπτουν ξαφνικά τη συνεργασία μαζί του, ενώ συγχρόνως μαθαίνει ότι Ματθαίοι-Γιαννακάκηδες, τους περιμένουν στη Κρήτη την επομένη, έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τις υπογραφές μαζί τους. Στο μεταξύ, η στάση του Μάρκου, προβληματίζει τον Παύλο καθώς τον βλέπει όλο και πιο ανήσυχο για άγνωστους λόγους. Παράλληλα, η Γεσθημανή φροντίζει, με τον ιδιαίτερο δικό της τρόπο, να μάθει η Άλκηστις, την επιστροφή του Σήφη στα Χανιά, κάνοντας χαρούμενη την ερωτευμένη κοπέλα. 

Ο Αχιλλέας πιάνει τον Πάτροκλο με τη Δήμητρα να φιλιούνται κι οι δυο άντρες έρχονται στα χέρια, ενώ λίγο αργότερα, η Δήμητρα, έχοντας βεβαιωθεί για τη συμμετοχή του τελευταίου στην απαγωγή της Μελίνας, του δηλώνει αηδιασμένη πως δεν θέλει να την ξαναπλησιάσει. Στο διαταραγμένο μυαλό του Πάτροκλου, το μίσος φουντώνει, φτάνοντάς τον στο σημείο να «εμβολίσει» το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Σήφης με συνοδηγό τον Αχιλλέα και να τους ρίξει στη θάλασσα, βάζοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο!
Ένας ακόμα κύκλος κλείνει για το «Μπρούσκο» με ένα διπλό, εντυπωσιακό επεισόδιο, με μυστικά που αποκαλύπτονται και καινούργιες ιστορίες που θα ανοίξουν και θα μας οδηγήσουν στον τέταρτο κύκλο της πολυαγαπημένης σειράς. 

Με φόντο την παραδοσιακή γιορτή του Κλήδονα που γιορτάζεται απ’ άκρη σ’ άκρη στην Κρήτη, οι ήρωες ζουν συναρπαστικές στιγμές σε ένα μεγάλο γλέντι που κρύβει μυστικά και εκπλήξεις. Η Δάφνη πρωτοστατεί στη γιορτή, ενώ ο Σήφης βρίσκει επιτέλους την ευκαιρία να πλησιάσει ερωτικά την Άλκηστη. 

Η Χρυσάνθη τρομοκρατημένη και αηδιασμένη από την τελευταία ενέργεια του Πάτροκλου, θα τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο, αλλά η αντίδρασή του θα είναι μοιραία και για τους δυο. 

Ο Ροκάκης βάζει σε εφαρμογή την τελευταία πράξη του σχεδίου του και απαγάγει την Βασιλική. 

Ο Μύρος επιτέλους εξομολογείται το μυστικό που τον στοιχειώνει στη Δάφνη. 

Ο Ματθαίος έχει αποφασίσει να μιλήσει για επανασύνδεση στην Αναστασία, αλλά ένας καινούργιος άντρας, ο Αλέξης, προλαβαίνει κάθε εξέλιξη και οδηγεί τις ζωές τους σε μια άλλη πορεία. 

Η κρουαζιέρα της Δάφνης με τον Διαμαντή, θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη, ενώ η γεώτρηση που γίνεται στο οινοποιείο των Γιαννακάκηδων, θα γίνει η αιτία για την αποκάλυψη ενός τρομερού μυστικού, που θα ανατρέψει τις ζωές του Αχιλλέα, της Μελίνας και του Σήφη και θα μας οδηγήσει σε έναν συναρπαστικό τέταρτο κύκλο του «Μπρούσκο».

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας