-->

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Σήμερα στις 22:00 η Ισπανία αντιμετωπίζει την Τουρκία στο ματς που ολοκληρώνει την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Ισπανία βρήκε μεγάλη αντίσταση από την Τσεχία στη δική της πρεμιέρα. Ο Μοράτα ήταν συχνά αποκομμένος στην επίθεση με αποτέλεσμα να μην φτάνει η μπάλα συχνά στην αντίπαλη περιοχή, καθώς ο Νολίτο ήταν τραβηγμένος στα άκρα και ο Σίλβα ερχόταν πολύ
πίσω για να πάρει μπάλα.

Ο Φάμπρεγκας ήταν μέτριος και δεν αποκλείεται απόψε να τον αντικαταστήσει ο Κόκε ως παρτενέρ του Ινιέστα στη μεσαία γραμμή. Τον γόρδιο δεσμό και το τελικό 1-0 σημείωσε ο Πικέ στις καθυστερήσεις του αγώνα με εξαιρετική κεφαλιά. 

Ωστόσο, αν η Ισπανία θέλει να τα πάει καλά στη διοργάνωση, θα πρέπει να βρίσκει πολύ πιο συχνά το τέρμα απ' ό,τι στο ματς με τους Τσέχους όσο κι αν ο Ντελ Μπόσκε ισχυρίστηκε ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει σε τέτοιου είδους παιχνίδια. 
Ο Αντούριθ, όσο αγωνίστηκε, δεν ήταν καλύτερος από τον Μοράτα κι αυτό όχι γιατί έφταιγε κάποιο πρόσωπο αλλά η όλη λειτουργία της επίθεσης της "ρόχα". Συνεπώς, αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι βασικός ο επιθετικός της Γιούβε.


H Τουρκία ήταν πολύ κατώτερη απ' ό,τι αναμενόταν στο ματς με τη Κροατία. Μπορεί το σκορ να έληξε μόνο 1-0, όμως θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Οι αντιδράσεις στην άμυνα των "γειτόνων" ήταν πολύ αργές κυρίως επειδή και οι ίδιοι οι αμυντικοί της είναι αργοί. Αναφέρομαι στους Τοπάλ και Μπαλτά οι οποίοι να βρεθούν 1 Vs 1 θα εκτεθούν από σχεδόν κάθε επιθετικό της διοργάνωσης. Η κακή εμφάνιση δεν περιορίστηκε στην άμυνα. Τόσο ο Αρντά Τουράν όσο και ο Τσαλχάνογλου δεν φάνηκαν ούτε στιγμή στο παιχνίδι. 

Ο πρώτος πάλευε αποτραβηγμένος στη γραμμή και ο άσος της Λεβερκούζεν εξαφανίστηκε κυριολεκτικά από τους Μόντριτς και Ράκιτιτς. Στο μεταξύ ο Τερίμ προτίμησε τον Τοσούν για την κορυφή της επίθεσης και δεν δικαιώθηκε, αλλά ακόμη κι όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Μπουράκ Γιλμάζ, ελάχιστες φορές έγινε κάτοχος της μπάλας. Αν οι Σεν και Ινάν είναι το ίδιο κακοί και απόψε, η Τουρκία δεν έχει τύχη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας