-->

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Χωρίς Εσένα - Επεισόδια 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 -- 26/06/2016

Η Μαρία εξακολουθεί να βρίσκει περίεργη την συμπεριφορά της Φοίβης κι αποφασίζει να μιλήσει στο Δημήτρη γι’ αυτό. 

Ο Μιχάλης δέχεται την πρόσκληση των γονιών της Έλενας, να φάνε μαζί για να γνωριστούνε. Η Άννα αποφασίζει να αντικαταστήσει την Εύα στην εκπομπή, γεγονός που
ενθουσιάζει τον Στάθη και την Αλεξάνδρα, αλλά δυσκολεύεται αρκετά στην πρώτη της προσπάθεια.

Ο Κώστας ορκίζεται να εκδικηθεί το Δημήτρη, που τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της γυναίκας του. 

Ο Νίκος παρακαλάει την Κάτια να μην τον αφήσει μόνο στο τέλος του, που φοβάται πως πλησιάζει. Η Κάτια αισθάνεται ότι ήρθε πλέον η ώρα, να πει στον Δημήτρη την αλήθεια για τον πατέρα του.

Η Κάτια, σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το Νίκο στον γιό της, που την ακούει εμβρόντητος. Μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που του συμβαινει αλλά και την μακροχρόνια σιωπή της μητέρας του, ο Δημήτρης κλείνεται στον εαυτό του, δυσκολευόμενος να μοιραστεί τις αποκαλύψεις από το παρελθόν, ακόμα και με τη Μαρία. Στον εαυτο της όμως κλείνεται και η Άννα, όταν η Αλεξάνδρα θα της κάνει τη δική της εξομολόγηση σχετικά με τον Στάθη. Ενώ σε σκέψεις έχει μπει και η Εύα, που καταλαβαίνει πως ο Γιώργος υποφέρει πολύ για το μωρό. 

Ταυτόχρονα, η διάθεση του Δημήτρη να βάλει την Φοίβη στην διαθήκη του, αλλά και οι δικές της εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπό του, προκαλούν τριβές στη σχέση του με τη Μαρία που αντιδρα και ζητά από την Φοίβη να εγκαταλείψει το σπίτι το συντομότερο, διακόπτοντας την συγκατοίκησή τους. Μάταια ο Μιχάλης, που προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στην Έλενα – η απροσδόκητη επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη, θα ανατρέψει για άλλη μια φορά όλα τα δεδομένα...


Η Αλεξάνδρα κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Στάθη, γιατί τον πιάνει αγκαλιά με την Εύα, που την επισκέπτεται στο νοσοκομείο. Ο Στάθης έξαλλος που παρεξηγεί τη σχέση του με την Εύα. Η Αλεξάνδρα του εξομολογείται πως νιώθει ανασφαλής γιατί είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και τον βλέπει «αλλού» τελευταία. Ο Στάθης αποφασίζει να χωρίσει με την Αλεξάνδρα και το ανακοινώνει στην Άννα. Η Άννα του λέει πως δεν θα συμβεί τίποτα μεταξύ τους, έτσι κι αλλιώς. 

Ο Στάθης προσπαθεί παρ’ όλα αυτά να χωρίσει την Αλεξάνδρα, η οποία όμως του λέει πως αρνήθηκε μια πολύ σοβαρή επαγγελματική πρόταση που της έγινε στο εξωτερικό, επειδή δεν μπορεί μακριά του. 

Ο Στάθης κωλώνει. Ο Κώστας αποφασίζει να εκδικηθεί τον Δημήτρη που τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της γυναίκας του. Ο Δημήτρης χάνει εντελώς τη λειτουργία του ενός χεριού του. Ο Γιάννης επιτέλους συγχωρεί τη Μαρία και συμφιλιώνεται μαζί της.


Η Λήδα με βαριά καρδιά δέχεται την πρόταση του Δημήτρη, να τον βοηθήσει να κάνει ευθανασία. Κανονίζουν τις λεπτομέρειες, κρυφά από τη Μαρία. Η Λήδα όμως τελευταία στιγμή αμφιβάλει και είναι έτοιμη να μιλήσει στη Μαρία. Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης ζητάει από το Μιχάλη να είναι ξανά με τη Μαρία, μετά το θάνατο του. Ο Μιχάλης αρνείται, λέγοντας ότι αγαπάει την Έλενα. Παράλληλα, ο Γιώργος μαθαίνει από την Εύα ότι το μωρό-που αντιμετωπίζει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και κινδυνεύει- δεν είναι δικό του, αλλά του Στάθη. Παθαίνει σοκ. 

Ο Πάνος κάνει σκηνή στη Χριστίνα και στον υποψήφιο γαμπρό στο προξενιό που της έχουν κανονίσει οι γονείς της. Η Νάντια λέει ψέματα στον Πάνο ότι η Χριστίνα θα αρραβωνιαστεί με τον υποψήφιο γαμπρό, μετά από ιδέα της Χριστίνας, για να τον πικάρει.


Ο Παύλος προτείνει στην Άννα να πάει να τον βρει στην Αμερική κι αυτή το δέχεται για να βάλει τέλος στο δίλημμα της με το Στάθη, συναντά όμως την αντίδραση της Νάντιας που δε θέλει να την ακολουθήσει. Ο Δημήτρης έχοντας αποφασίσει να προχωρήσει σε ευθανασία, αποχαιρετά έναν-έναν τους αγαπημένους του, χωρίς αυτοί να το καταλαβαίνουν. Ζητά από την Κάτια και τη Φοίβη να ετοιμάσουν ένα ρομαντικό δείπνο γι αυτόν και τη Μαρία, την ίδια στιγμή που ο Κώστας μπαίνει κρυφά στο σπίτι του με το όπλο του Δημήτρη αποφασισμένος να εκδικηθεί για τη γυναίκα του. 

Ο Μιχάλης κάνει πρόταση γάμου στην Έλενα αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια έκπληξη και ο Γιώργος προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι το παιδί της Εύας είναι του πατέρα του και όχι δικό του. Η Λήδα κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να σταματήσει το Δημήτρη, με τραγική κατάληξη


Λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ο Δημήτρης σπεύδει να δει τι συμβαίνει κι επικρατεί τέτοια αναστάτωση στο νοσοκομείο – και τότε, έρχεται αντιμέτωπος με ένα τραγικό και απροσδόκητο συμβάν, που δεν θα μπορούσε ποτέ να υπολογίσει. Τα σχέδιά του αλλάζουν, όπως και του Γιάννη, που έχοντας αποφασίσει να μην αφήσει τη Νάντια να φύγει με τη μητέρα της για Αμερική, θα καταλάβει ότι τα πάντα κερδίζονται, αρκεί να τα διεκδικήσεις. Παράλληλα, ο Μιχάλης ενημερώνει την αδελφή του οτι - παρά τις προβλέψεις - η Έλενα δεν έχει σκοπό να πει το “ναι” στην πρόταση γάμου που της έκανε. 

Το δαχτυλίδι που της πρόσφερε πάντως, δεν πάει χαμένο, καθώς ο Πάνος, αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει, σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσει κοντά του την Χριστίνα. Ταυτόχρονα, και με την προτροπή του Στάθη, που του εξηγεί οτι αυτός είναι που πρέπει να μεγαλώσει το παιδί της Εύας, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι ο φυσικός του πατέρας, ο Γιώργος επιστρέφει δίπλα στην Εύα και το μωρό. 

Ενώ η Φοίβη, δίνει πίσω στον Δημήτρη την επιταγή που της έδωσε και του παρακαλεί να μην ξανακάνει ποτέ απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Δημήτρης δεν υπόσχεται τίποτα, αλλά την μεγάλη ανατροπή θα κάνει ο Στάθης, που προτείνει στην Άννα να χωρίσει, για να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί...


Ο Δημήτρης σε άσχημη κατάσταση μετά τον ανεπάντεχο θάνατο της Λήδας, ανακοινώνει στην Μαρία πως αποφάσισε να κάνει την θεραπεία που είχε απορρίψει στο παρελθόν, λόγω επικινδυνότητας. Η Μαρία προσπαθεί να τον αποτρέψει, αλλά αυτός επιμένει πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Όταν το ανακοινώνουν και στη υπόλοιπη οικογένεια, οι αντιδράσεις δεν είναι καθόλου θετικές. Κάτια και Γιάννης τα βάζουν πάλι με την Μαρία, που δεν προσπαθεί αν τον αποτρέψει από μια σίγουρη αυτοκτονία, όπως θεωρούν αυτή την φαρμακευτική αγωγή. 
Η Χριστίνα χαρούμενη που ο Πάνος της έκανε πρόταση γάμου, αλλά και προβληματισμένη, γιατί αναβάλλει συνέχεια την συνάντησή τους με τους γονείς του. Ο Πάνος μπλοκαρισμένος, δεν ξέρει τι να κάνει. Φοβάται να πεις τους γονείς του για την Χριστίνα. Ο Γιάννης τον ενθαρρύνει. Ο Πάνος αποφασίζει να τους μιλήσει. Η Μαρία πιέζει την Φοίβη να φύγει, υποψιαζόμενη πως είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη. Η Φοίβη λέει στον Δημήτρη πως θα φύγει, κι εκείνος την παρακαλεί να μείνει, λέγοντάς της πως την χρειάζεται σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. 
Ο Στάθης ξεσπάει και εκμυστηρεύεται στην Μαρία πως δεν θέλει να παντρευτεί την Αλεξάνδρα, χωρίς όμως να της πει τον πραγματικό λόγο. Η Έλενα μαθαίνει πως η Άννα είναι ερωτευμένη με τον Στάθη και σκέφτεται να το πει στην Αλεξάνδρα.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας