-->

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Δίδυμα Φεγγάρια Επ. 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 -- 26/06/2016

Ο Φίλιππος και η Ελισάβετ αρχίζουν να δημιουργούν μια φιλική σχέση, ενώ στο σπίτι του Παύλου επικρατεί ανησυχία, μετά από το τηλεφώνημα που λαβαίνει η Αγάπη, πως ο Στέργιος έχει εξαφανιστεί μέρες από το ξενοδοχείο στην Ιταλία, έχοντας αφήσει πίσω τα πράγματά του. 

Παράλληλα η Μάρθα εγκαθίσταται
στο σπίτι της Αλίκης, πράγμα που δημιουργεί ζήλια στην Ελισάβετ. Την ίδια στιγμή ο Μπρούνο μεταβιβάζει την εταιρεία στη Σίλα, που είναι ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της, όπως και ο Δημήτρης, προς μεγάλη δυσαρέσκεια της Λίτσας.

Ο Βαγγέλης και η Λαμπρινή αποφασίζουν ο γάμος τους να είναι πολιτικός, αλλά την ίδια στιγμή η Αρετή έχει ανακαλύψει στοιχεία για το παρελθόν της Λαμπρινής, που ανησυχούν τον Παύλο. Συγχρόνως η Αλίκη λαβαίνει ένα τηλεφώνημα για τον Στέργιο, που την ταράζει.
Η Αλίκη μαθαίνει πρώτη, από ένα τηλεφώνημα, τα άσχημα νέα για το Στέργιο κι ενημερώνει την Αρετή, όμως ο Παύλος δε φαίνεται να το πιστεύει. Η Αμαλία ζητάει ευθέως από τον Παύλο διαζύγιο, προκειμένου να τον απελευθερώσει εντελώς και τον φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. 

Μια καινούργια φίλη κάνει την εμφάνιση της δίπλα στην Ελισάβετ και γίνεται ο φύλακας άγγελός της. Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος απαιτεί από την Έλενα να δώσει εξηγήσεις στην Αγάπη, ότι δε συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους, κι αυτή όσο κι αν δυσανασχετεί αναγκάζεται να το κάνει… 

Κι ενώ η στάση της Αγάπης απέναντι στην Έλενα είναι πολύ ψυχρή, όταν συναντάει το Φίλιππο τα πράγματα αλλάζουν άρδην και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Όμως η Ελισάβετ βάζει σκοπό της ζωής της να τους χωρίσει, αν η Αγάπη συνεχίσει να την απορρίπτει.
Ο Παύλος μαθαίνει από τον Απόστολο, που είναι στην Ιταλία, τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Στέργιο. Στο μεταξύ, ο πατέρας του Αντώνη, εξομολογείται τι ακριβώς συνέβη όταν έκανε τον φόνο και μπήκε φυλακή.. Η σχέση του Φίλιππου με την Αγάπη αναθερμαίνεται και το ζευγάρι κάνει σχέδια για το καλοκαίρι.. 

Ο Βαγγέλης με τη Λαμπρινή παντρεύονται και κάνουν γλέντι στο σπίτι του Παύλου, γεγονός που δεν τον χαροποιεί και ιδιαίτερα. Παράλληλα, ο Μπρούνο συναντιέται με την Ελισάβετ και οι δυο τους κάνουν μια κουβέντα εφ όλης της ύλης.. Ο Φίλιππος κάνει “κόμμα” με την Αλίκη με σκοπό να φτιάξουν οι σχέσεις της με την Αγάπη.. 

Ο Μπρούνο μαθαίνει ότι τελικά ο Δημήτρης θα γίνει συνέταιρος της Σίλας και γίνεται έξαλλος. Η Αλίκη συναντιέται για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό με την Αγάπη.
Η Αγάπη ακούει την εξομολόγηση της Αλίκης, αλλά στο τέλος την αντιμετωπίζει ψυχρά και δεν της δίνει περιθώρια. Την ίδια στιγμή η Σίλα βγάζει ψεύτη τον Δημήτρη στον Μπρούνο και τον πείθει πως δεν έχουν γίνει συνέταιροι στην εταιρεία. Συγχρόνως η Αρετή πείθει τον Παύλο να κάνει μια προσπάθεια να υπερνικήσει τους φόβους του και να πιάσει πάλι το τιμόνι. 

Ο Παύλος τα καταφέρνει κι ενθουσιάζεται με την προοπτική της αυτονομίας του. Την ίδια στιγμή η Λαμπρινή φαίνεται να έχει βάλει μπροστά το σχέδιό της να εκμεταλλευτεί την περιουσία του Βαγγέλη. Η Μαρουσώ πρέπει να φύγει άμεσα για Πάρο, πράγμα που ενεργοποιεί την Αγάπη να πάρει τη Λένια και να φύγουν όλοι μαζί. 

Όμως δεν ξέρει πως την ίδια στιγμή ο Φίλιππος προσκαλεί και την Αλίκη εκεί. Λίγο αργότερα ο Παύλος λαβαίνει τηλεφώνημα του Απόστολου, που τον ενημερώνει για άσχημες μετεγχειρητικές εξελίξεις του Στέργιου.
Η Σίλα ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στη Λίτσα και οι δυο γυναίκες έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση. Ένα ανορθόδοξο σχέδιο καταστρώνουν ο Παύλος με την Αρετή για να μάθουν τελικά τι ακριβώς συμβαίνει με τον Στέργιο. Μετά τη γνωριμία της με τον Φίλιππο, η Μάρθα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτόν και η Ελισάβετ το καταλαβαίνει αμέσως.. 

Η Αρετή βρίσκει κάτι στο κινητό της Αμαλίας που τη σοκάρει πάρα πολύ και το λέει στον Παύλο. Στο μεταξύ, ο Αντώνης πιέζει τη Μαρουσώ να του πει όλη την αλήθεια για αυτόν τον μυστήριο άντρα που ισχυρίζεται πως είναι πατέρας του. Ο Παύλος καλεί την Αμαλία σπίτι του και την “στριμώχνει” για να του πει την αλήθεια, σε σχέση με αυτό που είδε στο κινητό της.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας