-->

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

SEREF MESELESI - Ζήτημα τιμής ΕΠ.15/26 --27/04/2016


Περίληψη 15ου Επεισοδίου! : Ο ανήσυχος για την ζωή του Γιήτ Εμίρ είναι πολύ θυμωμένος με τον Ομέρ Ζιγιά και τον Λεβέντ. 


Ενώ ο Νιχάτ χρησιμοποιεί τις δικές του μεθόδους για να κάνει τον Γιήτ να μιλήσει, από την μια ο Εμίρ και από την άλλη ο Λεβέντ, αγωνίζονται σκληρά για να εντοπίσουν τον Γιήτ. Ο Λεβέντ αναλαμβάνει μια
πρωτοβουλία για να σώσει τον Γιήτ. Ο Γιήτ παρά τα σκληρά βασανιστήρια, κοντεύει να τρελάνει τον Nihat με τη σιωπή του.

Ο Εμίρ, που προσπαθεί να κρατήσει τον Γιήτ σώο και αβλαβή πριν να είναι αργά, στέκεται μπροστά στον Ομέρ Ζιγιά και του λέει ότι δεν θέλει να συνεχίσουν περαιτέρω την επιχείρηση. Η Κιουμπρά, που βγαίνει από το νοσοκομείο, όντας ένα τελείως διαφορετικό άτομο, κάνει το πρώτο βήμα προς μια καινούργια ζωή. Το πρώτο που έχει αποφασίσει να κάνει το νεαρό κορίτσι είναι να αφήσει πίσω της τον Γιήτ και παίρνει την απόφαση να ανοίξει ένα αρτοποιείο. 
Στο μεταξύ, ο Εμίρ περνά στις εξετάσεις που έδωσε για να γίνει εισαγγελέας. Η Κιουμπρά και η Ντερυά, γίνονται συνέταιροι στο αρτοποιείο και για να βοηθήσουν την Σιμπέλ, της κάνουν μια προσφορά να δουλέψουν όλες μαζί. Μόνο που για την Σιμπέλ και την μητέρα της υπάρχει μια άσχημη είδηση που τις περιμένει. 

Ο Γιήτ, που με μεγάλη δυσκολία καταφέρνει να συνέλθει, παρά τις προειδοποιήσεις του Χακί, βάζει στο μυαλό του να πάρει εκδίκηση από τον Νιχάτ. 

Μόνο που, έχοντας πέσει θύμα παγίδας από πλευράς Γιήτ, ο Νιχάτ δεν καθυστερεί να απαντήσει. Και μάλιστα, η απάντηση που δίνει στον οργισμένο νεαρό άντρα είναι πολύ πιο βαριά απ’ όσο εκείνος περιμένει.

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας