-->

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Δίδυμα Φεγγάρια Επ. 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106-- 03/06/2016


Επεισόδιο 91 : Ο Αμβρόσιος επιμένει να πάρει την ευθύνη για όλη τη σκευωρία που έστησε τότε ο Παύλος, δηλώνοντας τον νεκρό. 


Ο Απόστολος από την άλλη πιέζει τον Παύλο να υποκύψει είτε στον εκβιασμό του Στέργιου, είτε στις πιέσεις του Αμβρόσιου, για να σώσει τον εαυτό του, που ήταν
συνεργός. Την ίδια στιγμή η συνάντηση της Αλίκης με την Αγάπη έχει άδοξο τέλος, φέρνοντας την Αγάπη σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Φίλιππο, ο οποίος έρχεται κοντά με την Αλίκη και την υποστηρίζει.
Και παράλληλα η απόπειρα αυτοκτονίας της Ελισάβετ έχει ανατρέψει τα σχέδια όλων γύρω της. Ο Γάμος της Σίλας με τον Δημήτρη αναβάλλεται και η Αλίκη αποφασίζει να μείνει τελικά με την κόρη της. Αλλά η Ελισάβετ εμφανίζει μια ψυχική διαταραχή εν δυνάμει επικίνδυνη. Εν τω μεταξύ ο Παύλος παίρνει την απόφαση του και δεν υποκύπτει τελικά στον εκβιασμό του Στέργιου
Ο Παύλος δεν υποκύπτει στον εκβιασμό του Στέργιου και παίζει σκληρό παιχνίδι στη διαπραγμάτευση. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος προσπαθεί να φτιάξει τις σχέσεις μάνας – κόρης, χωρίς επιτυχία και το μόνο που καταφέρνει, είναι να εκνευρίσει ακόμα περισσότερο την Αγάπη και το ζευγάρι τελικά… χωρίζει! 

Η Ελισάβετ με τη Σίλα έχουν και πάλι έναν καβγά επικών διαστάσεων, αυτή τη φορά μπροστά στον Μπρούνο. Το θέμα της εκπομπής προχωράει και ο Αντώνης με την Κατερίνα γνωρίζουν την καινούρια δημοσιογράφο που θα την παρουσιάσει. 

Ο Απόστολος, παρά την εντολή του Παύλου, συναντιέται κρυφά με τον Στέργιο και του κάνει μια νεα πρόταση. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης συναντιέται με τον Παύλο και του αποκαλύπτει την αλήθεια για το τι έχει κάνει ο Στέργιος
Ο Απόστολος κρυφά από τον Παύλο, δέχεται να δώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στον Στέργιο, προκειμένου να μην αποκαλύψει το μυστικό που τους στοιχειώνει όλους. Η Αγάπη κάνει μια ακόμα επίθεση στην Αλίκη και την κατηγορεί ως υπεύθυνη για τον χωρισμό της με τον Φίλιππο, ο οποίος όμως κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει, αφού έχει καταλάβει ότι κακώς ανακατεύτηκε σ΄ αυτή την ιστορία. 

Ο Αμβρόσιος ζητάει από τον Παύλο να συμπαρασταθεί στην Ελισάβετ, ενώ η Αγάπη εξομολογείται στον πατέρα της ότι είχε δει τον Στέργιο με ένα μαχαίρι να έρχεται από το γκαράζ τη μέρα που της συνέβη το ατύχημα με το αυτοκίνητο. 

Ο Παύλος της αποκαλύπτει τον λόγο που ξαναγύρισε τα περιουσιακά τους στοιχεία στο όνομά του και υπόσχεται πως θα δώσει αυτός ένα τέλος σ΄ αυτή στην ιστορία, αλλά μια δολοφονική απόπειρα εναντίον του Στέργιου, θα στρέψει τις υποψίες πάνω στον Παύλο
Ο μοναχός Αμβρόσιος με την Αμαλία μοιράζονται ένα μυστικό και αποφασίζουν να ενεργήσουν παράλληλα.. 

Η Κατερίνα πατάει πόδι και φέρνει τον Αντώνη με τα νερά της, για το θέμα του παιδιού. Στο μεταξύ, η Λίτσα ενημερώνεται σε θέματα χρηματιστηρίου και πηγαίνει με άλλο αέρα στο σπίτι του Παύλου για να του κάνει τα γλυκά μάτια.. Η Αγάπη έρχεται σε μεγάλη ρήξη με τον Φίλιππο…. Ο Μπρούνο καλεί την Ελισάβετ στο γραφείο του και της ανακοινώνει κάτι δυσάρεστο. 

Παράλληλα, η Σίλα δίνει διορία μιας ημέρας στον Δημήτρη για να παντρευτούνε! Ο Φίλιππος μετά από πολύ προσπάθεια, συναντά τον μοναχό Αμβρόσιο.. Η Εύα παίρνει την πρωτοβουλία και “δίνει” στην αστυνομία τον Παύλο σαν πιθανό ύποπτο για την υπόθεση του Στέργιου.. Λίγο μετά, ο Παύλος δέχεται τηλεφώνημα όπου τον καλούν στον τμήμα για κατάθεση
Ο Παύλος ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο Στέργιος δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Συγχρόνως ο Φίλιππος μαγεύεται από την προσωπικότητα του Αμβρόσιου, και κυρίως εντυπωσιάζεται που ζητάει να γνωρίσει και τον Νικόλα. 

Η Αλίκη δέχεται μια αιφνίδια κρούση της Αμαλίας, που την κατακεραυνώνει, ενώ η Αγάπη προσπαθεί να εξομαλύνει την τεταμένη σχέση της με το Φίλιππο, που όμως δε φαίνεται να κάμπτεται. Η κατάσταση του Στέργιου χειροτερεύει, ενώ πολλοί ήρωες μας έχουν αρχίσει και τρομοκρατούνται, για τις δοσοληψίες που είχαν μαζί του στο παρελθόν. 

Την ίδια στιγμή η Αγάπη αποφασίζει να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του. Ο Δημήτρης αποδέχεται την πρόταση της Σίλας, να παντρευτούν αμέσως. Όταν όμως φτάνει η ώρα του γάμου, ο Δημήτρης αντιμετωπίζει την Ελισάβετ, με επικίνδυνη κατάληξη.
Η Σίλα περιμένει το Δημήτρη στο δημαρχείο για να παντρευτούν, αλλά η Ελισάβετ έχει αποφασίσει να εμποδίσει αυτό το γάμο.. Κάνει στον Δημήτρη έναν τρομερό ψυχολογικό εκβιασμό, διακινδυνεύοντας την ίδια της τη ζωή.

Την ίδια στιγμή, ο Στέργιος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο κι όλες οι υποψίες για τη δολοφονία του βαραίνουν τον Παύλο… Εκεί θα επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες του Απόστολου…. Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος κάνει μια ακόμα προσπάθεια να τα ξαναβρεί με την Αγάπη.
Η Αγάπη με το που μαθαίνει ότι ο Φίλιππος γνώρισε τον βιολογικό της πατέρα, ταράζεται πάρα πολύ και του ζητάει τον λόγο.. Ο Απόστολος πείθει την Ελισάβετ και οι δυο τους πάνε στο σπίτι του Παύλου, ώστε να γνωριστούν και επίσημα οι δυο αδερφές. Ο Στέργιος συνέρχεται και αρχίζουν ένας, ένας να τον επισκέπτονται, εκτός από τον Παύλο.

 Στο μεταξύ, η Λίτσα ξαναπροσλαμβάνει την Ελισάβετ στο κομμωτήριο και ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με αυτή την εξέλιξη.. Ο αστυνόμος που διεξάγει έρευνα, ρωτάει τον Στέργιο ποιος θα μπορούσε να θέλει το κακό του και ο Στέργιος φυσικά κατηγορεί τον Παύλο και τον Φίλιππο. Παράλληλα, η Αγάπη παίρνει την απόφαση και πάει στο μοναστήρι και γνωρίζει τον μοναχό Αμβρόσιο
Τα ερωτήματα της Αγάπης δεν απαντώνται από τον Αμβρόσιο κι έτσι καταφεύγει στον Παύλο, ο οποίος της λέει πλέον όλη την αλήθεια για το παρελθόν του. Την ίδια στιγμή καλούν τον Φίλιππο για ανάκριση στην αστυνομία κι εκεί σχηματίζει την εντύπωση πως τον κατηγόρησε ο Παύλος, πράγμα που τον εξοργίζει και έχει μαζί του μια σφοδρή αντιπαράθεση. 

Ο Αντώνης μαθαίνει πως η μητέρα του είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Συγχρόνως η Αγάπη ανακαλύπτει κάτι, που της υποδεικνύει τον υπεύθυνο για την απόπειρα δολοφονίας του Στέργιου. Την ίδια στιγμή ο Νικόλας μιλάει στον πατέρα και στη γιαγιά του, με ολόκληρες φράσεις!
Η Αγάπη μαθαίνει τα πάντα… ο Παύλος της ανοίγει την καρδιά του και της εξομολογείται όλο το παρελθόν του κι είναι έτοιμος να δεχτεί την απόρριψή της. 

Όμως, προς μεγάλη του έκπληξη, η Αγάπη όχι μόνο τον συγχωρεί αλλά του εκμυστηρεύεται κι αυτή πόσο πολύ τον αγαπάει… Την ίδια στιγμή, η αδελφή της είναι σε πολύ δύσκολη θέση, έτοιμη να φτάσει πάλι σε ακρότητες, επειδή ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να παντρευτεί τη Σίλα. Για καλή της τύχη όμως, ο γάμος ματαιώνεται και πάλι.
Ο Νικόλας σπάει τη σιωπή του για να ζητήσει από την Αγάπη να παντρευτεί τον πατέρα του… Ο Στέργιος αναρρώνει μέρα με τη μέρα και ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.. Τα δόλια σχέδιά του είναι έτοιμα να μπουν ξανά σε τροχιά

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας