-->

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 -- 18/06/2016

Η Μαρίνα λέει στον Κυριάκο πως αν δώσει τη συγκατάθεση του να γίνει δότης η Έλσα, μόλις ο Μάνος διαφύγει τον κίνδυνο, η ίδια και η Έλσα θα γυρίσουν κοντά του. 

Ο Τζόνυ δέχεται να δώσει μέρος από τα χρήματα της Χαράς στην Κρίστη, αλλά τη συμβουλεύει μα σταματήσει να γυρνάει με τον έναν και με τον άλλον και να αφοσιωθεί
στη μουσική της. Η Άννα καίγεται να ανακαλύψει αν το μωρό βρίσκεται ακόμα στην Κύπρο.

Η Δάφνη αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Αντρέα για να βρει τους γονείς της. Εκείνος της υπόσχεται πως θα ψάξει παντού, και πως αν χρειαστεί θα πάει στην Αθήνα για να βρει στοιχεία, γιατί ξέρει πως ο Αχιλλέας κρατούσε εκεί αρχεία για τα πάντα. Η Ειρήνη μαθαίνει τη διεύθυνση του Πέτρου κι ετοιμάζεται να πάει στο σπίτι του για να σιγουρευτεί αν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον αγαπημένο της Έλενας.
Ο Άλκης δίνει την πρώτη του συνέντευξη όπου επιβεβαιώνει στα Μέσα την κάθοδο του στην πολιτική. Η Άννα παραφυλάει έξω από το διαμέρισμα του μωρού, αλλά η Άντρη αντιλαμβάνεται την παρουσία της κι ενημερώνει αμέσως την Ντορέτα. 

Η Μαρίνα έρχεται στο νοσοκομείο κρατώντας σακούλες με ρούχα για τον Μάνο κι ενημερώνει την Έλσα πως ο Κυριάκος δεν δέχτηκε την πρόταση της, οπότε δεν θα δώσει τη συγκατάθεση του για τη μεταμόσχευση. Ωστόσο, αποφεύγει να της αποκαλύψει τι ακριβώς του πρότεινε, γεμίζοντας την Έλσα ερωτηματικά. Ο Μάνος λέει στην Έλσα πως έχει κάνει ήδη τη διαθήκη του, εξασφαλίζοντας στην ίδια και στη Μαρίνα ένα άνετο μέλλον. 

Ο Κυριάκος ακούει το μήνυμα της Έλσας που τον παρακαλεί να σκεφτεί καλά το θέμα της μεταμόσχευσης, γιατί διαφορετικά ο Μάνος θα πεθάνει. 

Η Εύα προσπαθεί να φέρει ξανά κοντά της τον Πέτρο, ετοιμάζοντας θεαματική υποδοχή για τη Δάφνη, μετά από την επιτυχία της και τη βράβευση της για την εξάρθρωση του κυκλώματος των τοκογλύφων. Την ίδια ώρα, η Δάφνη παρκάρει έξω από το σπίτι, χωρίς να αντιληφθεί την Ειρήνη που είναι κρυμμένη. Ο Σερέτης ανακρίνει τον προσωπικό πιλότο του Αχιλλέα, κι εκείνος του επιβεβαιώνει πως ενώ τον περίμενε να φύγουν για Ελβετία, δεν εμφανίστηκε ποτέ. 

Ο Σερέτης προβληματίζεται με την εξαφάνιση του Γεωργόπουλου, και ζητάει να φέρουν για ανάκριση τον Αντρέα. Η Εύα προτείνει στον Πέτρο και τη Δάφνη να πάνε έξω για να γιορτάσουν την επιτυχία της Δάφνης. Η Κρίστη παρακολουθεί στην τηλεόραση τις δηλώσεις του Άλκη για την πολιτική, κι απογοητεύεται. Την ίδια στιγμή, αντιλαμβάνεται πως η μητέρα της δεν έχει πάει στη δουλειά. Καθώς τηλεφωνούν από τη φαρμακευτική και την ψάχνουν. 

Την ώρα που βγαίνουν από το σπίτι, η Ειρήνη βλέπει τον Πέτρο και επιβεβαιώνει πως είναι ο ίδιος άντρας που άφησε έγκυο την Έλενα. Η Μάρθα τρυπώνει στο δωμάτιο της Φωτεινής, άλλα η νοσοκόμα την αντιλαμβάνεται και τη διώχνει. 

Όταν όμως η Μάρθα της προσφέρει χρήματα για να την αφήνει να τη βλέπει, μένει κατάπληκτη από την πληροφορία πως από δω και στο εξής, τα νοσήλια της Φωτεινής θα καλύπτονται από την Εύα. Ο Μάριος ενημερώνει την Κάτια πως όλα είναι έτοιμα για το γάμο τους, αλλά οι συσπάσεις που νιώθει η Κάτια τους ανησυχούν και καλούν το γιατρό. Ο Κυριάκος ζητάει από τη Μαρίνα να συναντηθούν.
Ο Σερέτης εκφράζει στον Αντρέα τις αμφιβολίες του στο κατά πόσο δεν έχει καμία εμπλοκή με τη Red Swan κι επιμένει να μάθει που βρίσκεται ο Αχιλλέας. Ο Γιατρός καθησυχάζει την Κάτια και τον Μάριο πως η εγκυμοσύνη βαίνει καλώς. 

Η Δάφνη δειπνεί με την Εύα και τον Πέτρο, όταν δέχεται το τηλεφώνημα της Μάρθας που την ενημερώνει πως η Εύα καλύπτει τη νοσηλεία της Φωτεινής και για πρώτη φορά η Δάφνη νιώθει πως έχει απέναντι της μια εν δυνάμει πολύ επικίνδυνη γυναίκα. Η Κρίστη ενημερώνει την Άννα πως ψάχνει για σπίτι, και πως θα το κάνει με τα λεφτά της Χαράς. 

Η Μαρίνα συναντάει τον Κυριάκο στο ξωκλήσι κι έκπληκτη τον ακούει να της ζητάει τον όρκο της ενώπιον του Θεού, πως αν υπογράψει για το μόσχευμα, δε θα ξαναδεί ποτέ τον Μάνο Ραζή. Η Κρίστη πηγαίνει στο γραφείο του Άλκη και τον ειρωνεύεται για το νέο του ξεκίνημα στην πολιτική, λέγοντας πως το μόνο συναίσθημα που της έχει μείνει για εκείνον, είναι οίκτος.

Η Μαρίνα λέει στον Κυριάκο πως δεν έχει σκοπό να τον κοροϊδέψει και του ορκίζεται πως μόλις γίνει η μεταμόσχευση και ο Μάνος βγει από το νοσοκομείο, θα επιστρέψει μαζί με την Έλσα στο σπίτι τους. 

Η Μάρθα λέει στη Δάφνη πως η Εύα πληρώνει για τη φύλαξη της Φωτεινής, γεγονός που σημαίνει πως συνεργαζόταν με τον Αχιλλέα. Η Δάφνη βγάζει την απογοήτευση της που τόσα χρόνια ζούσε μέσα στο ψέμα και παράλληλα εκφράζει το φόβο της για το ποιόν των πραγματικών της γονιών. Η Μάρθα την καθησυχάζει πως μαζί θα τα αντιμετωπίσουν όλα. 

Η Κρίστη για άλλη μια φορά ντύνεται προκλητικά για να βγει, γεμίζοντας την Άννα ανησυχία για την κατρακύλα που έχει πάρει η κόρη της. Ο Χρήστος εκπλήσσεται ευχάριστα όταν η Μαρίνα και ο Κυριάκος του ανακοινώνουν πως θα υπογράψουν για τη μεταμόσχευση.

Ο Αντρέας ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, λέγοντας στη Δάφνη πως θα ψάξει για τα στοιχεία που αφορούν στους γονείς της, αλλά και στη Φωτεινή. Πριν, όμως ζητάει από τη Δάφνη να του πει αν οι δυο τους έχουν μέλλον μαζί κι αν υπάρχει περίπτωση να τον συγχωρήσει. 

Η Μαρίνα, με δάκρυα στα μάτια, λέει στο Μάνο που κοιμάται πως για να ζήσει εκείνος πρέπει να πεθάνει η ίδια. Η Κρίστη γυρίζει σπίτι και η Άννα τη σώζει από παραλίγο βιασμό της από τον νεαρό που φέρνει μαζί. Ο Άλκης, επηρεασμένος από τη συνάντηση του με την Κρίστη, βασανίζεται από ενοχές, αλλά η Χαρά τον παρασύρει για άλλη μια φορά στο όνειρο, με το λαμπρό μέλλον που τους περιμένει. 

Η Δάφνη προσπαθεί να εκμαιεύσει από την Εύα την πραγματική της σχέση με τον Αχιλλέα, προκαλώντας της μεγάλη ταραχή. Η Ειρήνη ψάχνει στο internet στοιχεία για τη Δάφνη και, συνδυάζοντας τη ζωή της ‘Ελενας, καταλαβαίνει πως η Δάφνη Κωνσταντίνου είναι η κόρη της φίλης της.
Η Άννα αποφασίζει να πάει την Κρίστη στο σπίτι που βρίσκεται το παιδί της. Η Έλσα ακούει έκπληκτη τη Μαρίνα να την ενημερώνει πως ο Κυριάκος υποχώρησε και έβαλε τελικά την υπογραφή του για να γίνει δότρια. Ωστόσο, πιέζει τη Μαρίνα να της πει ποιο ήταν το αντάλλαγμα γι αυτή τη μεταστροφή του. Ο Χρήστος λέει στο Μάνο πως την επόμενη μέρα θα του κάνει κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις, και τον θέλει νηστικό. 

Ο Μάνος ξαφνιάζεται με την καλή διάθεση του, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί πως ο δρόμος για τη μεταμόσχευση μόλις άνοιξε. Η Μαρίνα κάμπτεται και λέει τελικά στην Έλσα τη συμφωνία της με τον Κυριάκο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της. Η Χαρά φροντίζει για το image του Άλκη ως νέου στο στίβο της πολιτικής, κι εκείνος δείχνει να το απολαμβάνει. 

Η Ντορέτα έχει φροντίσει να φυγαδεύσει το μωρό, με τη βοήθεια της Άντρης. Η Μαρίνα ενημερώνει την Κάτια και τον Μάριο για την επικείμενη εγχείρηση του Μάνου και της Έλσας, λέγοντας τους πως πρέπει να επισπεύσουν το γάμο τους.

Οι συνάδερφοι της Δάφνης την υποδέχονται σε εορταστικό κλίμα. Η απουσία του Αντρέα όμως γίνεται αισθητή, και το σημείωμα που βρίσκει από εκείνον στο γραφείο της, την πλημμυρίζει συγκίνηση. 

Η Ειρήνη αναρωτιέται αν πρέπει να αναστατώσει τη Δάφνη με την παρουσία της. Στη σκέψη όμως πως εκείνη θα ξέρει που βρίσκεται η Έλενα, αποφασίζει να πάει να τη βρει. Η Εύα εκφράζει έντονα την ανησυχία της σχετικά με την εξαφάνιση του Αχιλλέα, γεμίζοντας ερωτηματικά τον Πέτρο ακόμα και για την ανάμειξη της ίδιας στον τραυματισμό της Δάφνης. 

Την ίδια ώρα, ο Αντρέας ξεψαχνίζει τα αρχεία του Αχιλλέα στο σπίτι του, στην Αθήνα, και με πείσμα αποφασίζει πως δε θα γυρίσει πίσω αν δεν βρει τις απαντήσεις που ψάχνει η Δάφνη. Η Μάρθα επισκέπτεται τη Φωτεινή μαζί με την Ελπίδα, γεμίζοντας τη συγκίνηση.

Η Έλσα υποβάλλεται σε εξετάσεις, προκειμένου να δώσει το μόσχευμα στον Μάνο. Η Άννα οδηγεί την Κρίστη στο διαμέρισμα του μωρού, κι εκείνη την ακολουθεί παραξενεμένη. Η Μαρίνα και η Έλσα ετοιμάζουν τον Μάνο για τον γάμο της Κάτιας και του Μάριου, που θα γίνει στο δωμάτιο του στο νοσοκομείο, με μάρτυρα τον ίδιο και τη Μαρίνα. 

Η Άννα χτυπάει το κουδούνι στο διαμέρισμα του μωρού, κι έκπληκτη βλέπει έναν άγνωστο άντρα που της ανοίγει. Ο γάμος της Κάτιας και του Μάριου γίνεται σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση. Η Ειρήνη τηλεφωνεί τελικά στη Δάφνη, λέγοντας πως είναι φίλη της μητ΄ρας της, και της ζητάει να συναντηθούν. Η Δάφνη ταράζεται. Η Άννα δικαιολογείται στην Κρίστη πως ήθελε να της δείξει αυτό το διαμέρισμα επειδή νοικιαζόταν, και σκέφτηκε πως θα της άρεσε. 

Η Κρίστη που φυσικά δε φαντάζεται ποιος ζούσε εκεί, την πιστεύει, χωρίς ωστόσο να μπορεί να καταλάβει την ταραχή της μητέρας της. Η Δάφνη ετοιμάζεται να πάει στο σπίτι της Ειρήνης, έχοντας στην άκρη του μυαλού της πως ίσως κάποιος να θέλει να της στήσει πάλι παγίδα.
Η Κρίστη δεν μπορεί να καταλάβει την ταραχή της Άννας. Εκείνη ξεσπάει με άγχος λέγοντας πως θεώρησε καλό σημάδι αυτό το σπίτι για τη νέα αρχή της. Ο Κυριάκος λέει στην Άντρη πως υπόγραψε για να γίνει η Έλσα δότης, κι εκείνη αντιδράει έντονα, απαιτώντας να το ακυρώσει, αλλιώς αν πάθει κάτι η Έλσα, εκείνη θα τον διαγράψει από γιο της. 

Η Δάφνη είναι έξω από το σπίτι της Ειρήνης, τσεκάροντας παράλληλα το όπλο της. Την ίδια ώρα, η Φωτεινή διαισθάνεται πως σε λίγο καιρό θα ξανασμίξει με την κόρη της. Η συνάντηση με την Ειρήνη πραγματοποιείται τελικά, με τη Δάφνη να εκπλήσσεται που μαθαίνει πως και η ίδια έχασε τα ίχνη της Έλενας και ψάχνει χρόνια να τη βρει. 

Παράλληλα, η Ειρήνη διηγείται πράγματα από τη ζωή της μητέρας της, κατά τη διάρκεια που ήταν έγκυος σε εκείνη, γεμίζοντας τη Δάφνη βαθιά ταραχή και συγκίνηση.

Μετά από το γάμο, ο Χρήστος λέει στον κόσμο να αφήσουν τον Μάνο να ξεκουραστεί, αλλά εκείνος επιμένει να μείνει η Μαρίνα κοντά του. Με τον φόβο μήπως καταλάβει ο Μάνος πως πρόκειται να γίνει η διπλή επέμβαση σε εκείνον και την Έλσα, η Μαρίνα προσπαθεί να παίξει το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος δίνει οδηγίες στην Έλσα για την επόμενη μέρα. 

Η Ειρήνη λέει στη Δάφνη πως ποτέ δεν έμαθε ποιος ήταν ο αγαπημένος της Έλενας, καθώς εκείνη δεν τον ανέφερε ποτέ με το όνομα του, ωστόσο η ίδια τον αναγνώρισε στην τηλεόραση κατά τη βράβευση της Δάφνης, μέσα από κάποιες παλιές φωτογραφίες. Όταν της δείχνει κάποιες με τον Πέτρο στα νιάτα του, η Δάφνη παραλύει, συνειδητοποιώντας πως ο Πέτρος είναι ο πραγματικός της πατέρας.

Η Κρίστη και η Άννα γυρίζουν σπίτι σε βαριά ατμόσφαιρα, και η Άννα ξεσπάει λέγοντας της πως ότι έχει κάνει ήταν για το καλό της Κρίστης, γεμίζοντας την απορία. Η Άννα φεύγει και τηλεφωνεί τρελαμένη στη Βασιλική, προσπαθώντας να μάθει που πήγαν το μωρό. 

Η Κάτια βγάζει την ανησυχία της στο Μάριο για την επέμβαση του Μάνου, αλλά ο Μάριος εκφράζει τη βεβαιότητα του πως ο Μάνος θα βγει νικητής. Όταν η Δάφνη συνέρχεται από το σοκ της αποκάλυψης για το ποιος είναι ο Πέτρος, γεμίζει ερωτηματικά και οργή που τόσα χρόνια, ενώ εκείνος ήξερε πως έψαχνε τη μητέρα της, δεν της είπε την αλήθεια. 

Η Άννα πηγαίνει στη Φαρμακευτική και βλέπει πως το γραφείο της Ντορέτα είναι άδειο. Η Εύα της επιβεβαιώνει πως τελικά ήρθε η μετάθεση της για την Αθήνα, κι έφυγε. Η Άννα παραλύει. Ο Χρήστος κάνει μια αναισθητική ένεση στον Μάνο, για να τον κοιμίσει. Η Δάφνη τηλεφωνεί στη Μάρθα λέγοντας της πως έμαθε ποιος είναι ο πατέρας της, χωρίς να της αναφέρει όσα έμαθε για τον Πέτρο. 

Ο Κυριάκος ανησυχεί μήπως η Μαρίνα τον κοροϊδέψει, και απαιτεί να είναι και ο ίδιος στο νοσοκομείο την ώρα του χειρουργείου. Ο Πέτρος παγώνει όταν η Δάφνη μπαίνει αγριεμένη στο σπίτι του και του λέει πως ήρθε η ώρα να μιλήσουνε για εκείνον και για την Έλενα.
Η Έλσα αγχώνεται στην προοπτική να είναι ο Κυριάκος έξω από το χειρουργείο την ώρα της επέμβασης, και σκέφτεται να του μιλήσει. Η Δάφνη, σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Πέτρο, απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για τη σχέση του με τη μητέρα της, λέγοντας πως μετά φύγει και δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. 

Η Άννα, μην ξέροντας πως να βρει την Ντορέτα και το μωρό, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Θεόφιλο. Η Μαρίνα λέει στον κοιμισμένο Μάνο πως για να του χαρίσει τη ζωή, αναγκάζεται να θυσιάσει τη δική της ζωή μένοντας με τον Κυριάκο. 

Ο Πέτρος εξιστορεί στη Δάφνη όλη την κατάσταση με εκείνον, την Εύα και την Έλενα, αλλά η Δάφνη δεν πιστεύει πως ο ίδιος δεν έχει ανάμειξη με την εξαφάνιση της.

Ο Αντρέας συνεχίζει να ψάχνει τους φακέλους του Αχιλλέα, κι εκεί που νομίζει πως δε θα βρει άκρη, βρίσκει κάποιους με χρονολογική σειρά, που αντιστοιχούν τόσο με την εξαφάνιση της Έλενας, όσο και με τον εγκλεισμό της Φωτεινής στο Ίδρυμα. 

Η Εύα έρχεται σπίτι και βρίσκει τον Πέτρο και την Δάφνη σε ένταση. Η Δάφνη ξεσπάει και εναντίον της, επιμένοντας πως σίγουρα και η ίδια έχει σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της. Την ίδια ώρα, η Μάρθα δείχνει μια φωτογραφία της Εύας στη Φωτεινή, προσπαθώντας να καταλάβει γιατί στη θέα της τρομάζει τόσο. Η Φωτεινή, μέσα στο παραλήρημα της, της λέει πως ήταν εδώ και μιλούσε με τη νοσοκόμα. Η Μάρθα τα χάνει.
Η Έλσα συναντάει τον Κυριάκο και του ζητάει να μην έρθει στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα τον παρακαλεί να σκεφτεί ξανά τη συμφωνία του με την Μαρίνα, καθώς έτσι καταδικάζει τις ζωές όλων τους. Οι παπαράτσι και τα περιοδικά έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την Κρίστη και το ενδεχόμενο να έχει χωρίσει με τον Τζόνυ. Την είδηση παρακολουθεί και η Χαρά.
Η Εύα λέει στην Δάφνη πως όταν εκείνη ήταν πέντε χρονών, η Έλενα γύρισε, τους ζήτησε χρήματα κι έφυγε αφήνοντας την οριστικά σ εκείνους. Η Δάφνη δεν την πιστεύει και ορκίζεται πως θα ανακαλύψει την αλήθεια, κι αν έχουν κάνει κακό στη μητέρα της, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Η Μάρθα ζητάει από τη νοσοκόμα, την επόμενη φορά που θα έρθει η Εύα στη Φωτεινή, να της στείλει ένα μήνυμα. 
Την ίδια ώρα, η Εύα που συνειδητοποιεί πως ο κλοιός στενεύει κι η αλήθεια έρχεται στο φως, σκέφτεται πως ήρθε καιρός να τελειώσει με τη Φωτεινή, κι αποφασίζει να πάει στο Ίδρυμα. Η Χαρά επικοινωνεί με τον Τζόνυ και του τρίζει τα δόντια για να μαζέψει την Κρίστη, γιατί ο Άλκης πρέπει να έχει την εντύπωση πως είναι ευτυχισμένη στον γάμο της. Όλα είναι έτοιμα για τη διπλή επέμβαση στο νοσοκομείο, αλλά η Έλσα γεμίζει πανικό και ανησυχία.
Επεισοδιο 190
Επεισοδιο 191
Επεισοδιο 192

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας