-->

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Χωρίς Εσένα - Επεισόδια 120 121 122 123 124 -- 10/06/2016

πηγη
Η Κάτια μαθαίνει πως ο Νίκος μίλησε στην άγνωστη για τον Νίκο και πανικοβάλλεται. Του μιλάει απότομα και ο Νίκος από την ταραχή του, «χάνεται» πάλι. 


Ο Γιάννης βλέπει την Φοίβη στο μπαρ. Αυτή αιφνιδιάζεται και ααγκάζεται να του πει πως δουλεύει
εκεί, γιατί έχει ανάγκη από λεφτά. Παρακαλεί τον Γιάννη να μην πει τίποτα στον Δημήτρη.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120

Η Εύα και ο Γιώργος έχουν αγωνία για την υγεία του μωρού. Η Άννα είναι απαρηγόρητη που της πήραν την Ρίμα. Ο Στάθης που μαθαίνει τι έχει συμβεί, την επισκέπτεται και την βλέπει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Στην προσπάθειά του να την ηρεμήσει, έρχονται κοντά και φιλιούνται την στιγμή που μπαίνει η Νάντια και τους βλέπει. Λέει στην μητέρα της να μην τον ξαναδεί. 

Ο Στάθης γυρίζει στο σπίτι και λέει ψέματα στην Αλεξάνδρα που τον ρωτάει πού ήταν. Η Έλενα μετακομίζει στο σπίτι του Μιχάλη. Η Μαρία βλέπει κάποιες περίεργες κινήσεις της Φοίβης προς τον Δημήτρη, που δείχνουν κάτι περισσότερο από αδελφική αγάπη. Ο Γιάννης αποκαλύπτει στον Δημήτρη, πως η Φοίβη δουλεύει στο μπαράκι του Γιώργου, γιατί έχει οικονομικά προβλήματα.
Η κατάσταση της Εύα επιδεινώνεται και της παίρνουν το παιδί με καισαρική προκειμένου να σώσουν τις ζωή της αλλά και τη ζωή του παιδιού που σαν πρόωρο μένει σε θερμοκοιτίδα. Η Κάτια γνωρίζει τη γυναίκα του Κώστα και την παρηγορεί λίγο πριν το τέλος. Ο Στάθης έχει θέματα με την Αλεξάνδρα και σκέφτεται επίμονα την Άννα κι αυτό που τους έφερε κοντά. Αρχίζει να νιώθει σε δίλημμα ανάμεσα τους. 

Ο Νίκος δε θυμάται αν είπε ή όχι σ’ αυτή που τον επισκέπτεται την αλήθεια για τη ζωή του αλλά την απορία της Κάτιας τη λύνει η Φοίβη που της αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα για το Δημήτρη και το Νίκο. 
Η Ρίμα φεύγει οριστικά, βυθίζοντας την Άννα σε θλίψη ενώ η Έλενα μένει με το Μιχάλη , έχοντας ξανά ελπίδες για τους δυο τους. Δεν ξέρει όμως αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τη σκιά της σχέσης του Μιχάλη με τη Μαρία.
Η Κατια ανήσυχη, ζητά απ' την Φοίβη να της ξεκαθαρίσει αν θα αποκαλύψει ή όχι την αλήθεια για το Νίκο. 
Έχει αποφασίσει έτσι κι αλλιώς να μιλήσει στον γιό της για το παρελθόν, να του φανερώσει το μυστικό που κρατά τόσα χρόνια μέσα της και την βασανίζει. Την ίδια στιγμή, το δικό του μυστικό, βασανίζει τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και την Άννα, που απαρηγόρητη απο την άδικη κατάληξη που είχε η απόπειρά της να υιοθετήσει την μικρή προσφυγοπούλα, αλλά και μπερδεμένη από τα συναισθήματα που νιώθει για τον γοητευτικό παραγωγό της εκπομπής της, σκέφτεται να παραιτηθεί. 
Με την κατάσταση της Εύας να επιδεινώνεται συνεχώς, οι δρόμοι της Μαρίας και του Μιχάλη συναντιούνται ξανά στο νοσοκομείο – και σα να μην έφτανε αυτό, μια ξαφνική λιποθυμία της Μαρίας, θα τους ξαναφέρει ακόμα πιο κοντά. 
Κι ενώ ο ανυποψίαστος Δημήτρης ετοιμάζει μια επιταγή που θα βοηθήσει την Φοίβη να ξεπεράσει αρκετά από τα οικονομικά της προβλήματα, η Κάτια συναντά στο νοσοκομείο τον Κώστα, που ανησυχεί όλο και περισσότερο για την τύχη της άρρωστης γυναίκας του...
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 126
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας