-->

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Χωρίς Εσένα - Επεισόδια 112 113 114 -- 08/05/2016

Η Φοίβη πάει στο σπίτι του Δημήτρη, σαν φιλοξενούμενη του ενώ η Κάτια υποχωρεί για το χατίρι του Δημήτρη. 

Η Εύα κλαίει απελπισμένη στην αγκαλιά του Στάθη προκαλώντας την ζήλεια της Αλεξάνδρας που καβγαδίζει με τον Στάθη ενώ η Άννα τη συμβουλεύει να ηρεμήσει και να
του σταθεί. Η Φοίβη προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστικό της Κάτιας για να την κρατάει με κάτι. Η Νάντια προσπαθεί να πείσει το Γιάννη να καλέσει και τη Μαρία στο μπαράκι χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Στάθης με το Γιώργο περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Εύας ενώ η Εύα μαθαίνει ότι μπορεί να της πάρουν το παιδί. Ο Δημήτρης καταρρέει πριν πάει στο κάλεσμα του Γιάννη μπροστά στα έντρομα μάτια της Μαρίας και της Φοίβης. Χάνει τις αισθήσεις του. Η Αλεξάνδρα πληγωμένη εγκαταλείπει τον Στάθη. 

Η Μαρία ψάχνει με αγωνία το Γιάννη για να του πει ότι ο Δημήτρης είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο Γιάννης φτάνει στο νοσοκομείο μαζί με τη Νάντια, για να δει το Δημήτρη. Φέρεται σκληρά στη Μαρία και επειδή έχει πιει, ξεσπάει στη Νάντια, διώχνοντάς την από το νοσοκομείο. Εκείνη πικραμένη, πάει στο μπαρ, πίνει και φεύγει με τον Πάνο. 

Ο Δημήτρης πλέον κινείται με αναπηρικό καροτσάκι, κάτι που λυγίζει τη Μαρία. Η Φοίβη της συμπαραστέκεται. Το επόμενο πρωί η Νάντια ξυπνάει στο κρεβάτι της μαζί με τον Πάνο, χωρίς να ξέρει κανείς τους τι έχει γίνει το προηγούμενο βράδυ. Προσπαθεί να τα μπαλώσει στη Χριστίνα, που έχει πάει εκεί και ψάχνει ανήσυχη τον Πάνο. Η Κάτια βλέποντας το Δημήτρη στο αναπηρικό καροτσάκι λυγίζει κι η Φοίβη την παρηγορεί. Αργότερα, η Κάτια επισκέπτεται το Νίκο κι αυτός της ζητάει να γνωρίσει το Δημήτρη, ενώ η Εύα προσεύχεται να μην χάσει το μωρό της. 

Ο Στάθης λέει στην Άννα ότι η Αλεξάνδρα έφυγε από το σπίτι τους κι ο Γιάννης σκέφτεται να επιστρέψει στο σπίτι του Δημήτρη. Παράλληλα, η Φοίβη ζητάει δουλειά στο μπαρ του Γιώργου κι ο Μιχάλης με την Έλενα πάνε να επισκεφτούν την Εύα στο νοσοκομείο. Πέφτουν όμως πάνω στη Μαρία.
Η Φοίβη, ψάχνοντας για δουλειά, βρίσκει καταφύγιο στο μπαρ του Γιώργου, αγνοώντας ποιός είναι ο συμπαθητικός νεαρός που την προσλαμβάνει. Ο Πάνος είναι έτοιμος να πει την αλήθεια στο Γιάννη, για τη νύχτα που μέθυσε και κοιμήθηκε με τη Νάντια. Όμως εκείνος, αναλαμβάνει να μεσολαβήσει, για να τον καλύψει απ’ την Χριστίνα, αγνοώντας με ποιαν κοιμήθηκε εκείνη τη βραδιά. 

Ο Στάθης με την Αννα, προσπαθούν να πείσουν την Αλεξάνδρα οτι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους. Ξέρουν όμως κι οι δυο, οτι αυτό δεν ισχύει. Την ίδια στιγμή, η Έλενα, διαπιστώνει πως η Μαρία, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον Μιχάλη και του το λέει. Ενώ ο Γιάννης, ανακοινώνει στον Μιχάλη, την απόφασή του να μείνει για λίγο καιρό στον Δημήτρη. 

Η Μαρία, χαίρεται για την επιστροφή του Γιάννη στο σπίτι, ο γιός της όμως, δεν δείχνει να συμμερίζεται τα ίδια συναισθήματα. Κι ενώ η Φοίβη υποφέρει από την καχυποψία της Κάτιας, που προσπαθεί να ανιχνεύσει τι γνωρίζει η νεοφερμένη για το παρελθόν, ένα τηλεφώνημα απ’ το γηροκομείο, κάνει την Κάτια να φύγει επειγόντως. 

Κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, στο περιθώριο, κάποιος ψάχνει την μικρή προσφυγοπούλα, που έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι και στη ζωή της Άννας.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας