-->

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

SEREF MESELESI - Ζήτημα τιμής ΕΠ.14/26 --05/04/2016

Περίληψη 14ου Επεισοδίου! O Εμίρ με την επιλογή του βάζει μεγάλο μπελά στο κεφάλι του Γιήτ!
Ο Εμίρ αφήνεται να κάνει μια επιλογή που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή των αδερφών Κιλίτς και προσπαθεί, συζητώντας με τον Γιήτ, να τον προειδοποιήσει. 

Η Σιμπέλ, που απορρίφθηκε από τον
Γιήτ, τρελαίνεται. Για να πάρει λοιπόν εκδίκηση από αυτόν, δέχεται την πρόταση του Γιλμάζ, που δεν έχει σταματήσει να την κυνηγά. Μόνο που όταν η Σιμπέλ μαθαίνει το κύριο σχέδιο του Γιλμάζ, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Όταν ο Γιήτ μαθαίνει ότι ο Γιλμάζ κρατά με την βία την Σιμπέλ, ξεκινά να σώσει το νεαρό κορίτσι. Το τηλεφώνημα, που έρχεται από τον Εμίρ, μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Με την φρενίτιδα της Κιουμπρά, ως αποτέλεσμα της αναχώρησής της, ο Γιήτ και στενοχωριέται πολύ και αρχίζει να κατηγορεί τον εαυτό του. 

Η Ντερυά, που είναι μπερδεμένη, για ένα διάστημα δεν απαντά στα τηλεφωνήματα του Νιχάτ. Μην μπορώντας να βρει την Ντερυά, ο Νιχάτ πηγαίνει στην πανσιόν. Μόνο που αυτά που ακούει δεν του αρέσουν καθόλου. 

Ο Γιήτ, που ανεβαίνει στην επιχειρηματική ζωή, ετοιμάζεται, μαζί με τον Χακί, να αντιμετωπίσει το κορυφαίο όνομα στον χώρο. 

Ακούγοντας αυτό ο Εμίρ, θα πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προστατέψει την επιχείρηση. Μόνο που αυτή την φορά θα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και o Γιήτ και ένα σχετικά μεγάλο ατού περνούν στα χέρια του Νιχάτ.
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας