-->

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Oyunbozan -- Περίληψη Επεισόδιο 1

Περίληψη 01 : Η φαινομενικά ανέφικτη ιστορία του Emre και της Ece!

Από την μία πλευρά ο γιατρός Emre, που περιμένει να πάρει την εκδίκησή του καθώς το μίσος μέσα του μεγαλώνει, και από την άλλη η Ece
που συνεχώς δοκιμάζεται στη ζωή με τους ανθρώπους που αγαπά.

Η σειρά “Oyunbozan” αφηγείται την φαινομενικά ανέφικτη ιστορία του Emre και της Ece. Ο Emre που βίωσε μία τραγική απώλεια πριν χρόνια για την οποία υπεύθυνος ήταν ο μεγιστάνας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Mahir Yamaner, προσπαθεί να διεισδύσει στην οικογένεια Yamaner παίζοντας διάφορα παιχνίδια. Είναι έτοιμος και θέλει να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του και στο ταξίδι αυτό θα παρασύρει και την Ece. 

H Ece, της οποίας οι γονείς έχουν πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια, μένει με την αδερφή της στο σπίτι της θείας της. Η Ece, έχει πτυχίο Ψυχολογίας και το μοναδικό της όνειρο είναι να βρει δουλειά σε ένα νοσοκομείο για να μπορεί να ζήσει ήρεμα με την αδερφή της, την Ada. 

Ευχαριστούμε για την περιληψη.
Όμως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζει και τα νέα που θα πάρει θα την συγκλονίσουν. Η αδερφή της, η Ada, έχει διαγνωστεί με μία θανατηφόρα αρρώστια, και η μόνη διέξοδος για να επιβιώσει οδηγεί στον Emre. 

Η οικογένεια Yamaner που είναι πολύ ισχυρή και ονομαστή στους κοινωνικούς κύκλους, έχει καταφέρει να αποκτήσει το κύρος της μέσω εκβιασμών. Αλλά αυτή τη φορά, με το φαινομενικά αψεγάδιαστο σχέδιο του Emre, θα τους έρθει από εκεί που δεν το περίμεναν.
Για να επιζήσει η Ada, ο Emre κάνει μία σοκαριστική πρόταση στην Ece. 

H Ece είναι εγκλωβισμένη. Αν απορρίψει την πρόταση θα πεθάνει η αδερφή της. Γι αυτό το λόγο, μετά από πολύ σκέψη, ανήμπορη να κάνει αλλιώς, θα αποδεχτεί την πρότασή του. Ξαφνικά, η Ece ανοίγει τα μάτια της σε μία περιπέτεια στην έπαυλη Yamaner. Στην πραγματικότητα, ο Emre θα στείλει την Ece στην έπαυλη με τα ίδια του τα χέρια. 

Σύντομα, όμως, ερωτεύεται την Ece και δεν του παίρνει πολύ να καταλάβει ότι την έχει φυλακίσει στην έπαυλη. Εν τω μεταξύ η Ece θα πάρει μία γεύση και από αγάπη και από μίσος και θα κάνει ότι χρειάζεται για να λύσει ένα προς ένα τα παιχνίδια που θα αντιμετωπίσει.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας