-->

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Πάγωσαν ΟΣΟΙ το έμαθαν - Γιατί τα βρόντηξε ο Καϊμακάμης από την υπόθεση Παντελίδη;;


Έχουμε όλο το παρασκήνιο


Το γεγονός που προβλημάτισε πολλούς

Πρώτα από όλα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι σοβαρό... 

Τι εστί Καϊμακάμης; Καϊμακάμης
σημαίνει Μπερτάκης, ο επιχειρηματίας που είχε σαν παιδί του τον Παντελίδη. Ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε, που τον ανέδειξε, που τον στήριζε σαν παιδί του. Αυτός, ο Μπερτάκης δηλαδή, πρότεινε στην οικογένεια Παντελίδη, τον Καϊμακάμη που τον πιστεύει απόλυτα και πιθανόν, όχι άδικα.

Οι πληροφορίες λένε, ότι οι σχέσεις πλέον Μπερτάκη και οικογένειας Παντελίδη, δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο... Έχουν ψυχρανθεί και δύσκολα επανέρχονται. Ο Μπερτάκης μάλιστα πρότεινε να πληρώσει την κηδεία Παντελίδη και όλα τα έξοδα, η οικογένεια όμως αρνήθηκε, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα. Πάμε τωρα στο ζουμί..

Γιατί έφυγε από την υπόθεση ο κύριος Καϊμακάμης; Τι διαφορετικό πίστευε από την οικογένεια Παντελίδη; Ο κύριος Καϊμακάμης εκτιμούσε ότι η υπόθεση δεν χρειαζόταν να φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων. 

Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη 2,75mg/l και το DNA δεν άφηνε περιθώρια δεύτερων σκέψεων. Ο πρώην δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη είχε ξεκινήσει επαφές με τους άλλους δικηγόρους, από την οικογένεια Αρναούτη και Κυριάκου, για μια σοβαρή πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Σε αυτό διαφώνησε κάθετα η οικογένεια Παντελίδη. Επιμένουν στην γραμμή «δεν οδηγούσε ο Παντελής» «να λάμψει η αλήθεια» όλα αυτά, κόντρα σε όλα τα πορίσματα, τροχαίας, πυροσβεστικής, DNA ,ιατροδικαστών... Γιατί όμως η οικογένεια Παντέλιδη δεν θέλει έναν τίμιο συμβιβασμό. Άγνωστο... Αυτό είναι το αντικείμενο ενός άλλου ρεπορτάζ...

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας