-->

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Μπρούσκο Επεισοδια 538 539 540 541 542 543 544 545 -- 10/05/2016

Η υπερπροστατευτικότητα του Αχιλλέα, τον οδηγεί στο σημείο να τσακωθεί άσχημα με τον μαιευτήρα (κωμικές καταστάσεις) πιστεύοντας ότι ευθύνεται για τον ίκτερο που παρουσίασε η νεογέννητη κόρη του. 

Η Γεσθημανή, ενημερώνει την Αναστασία πώς ο Σήφης την έχει «στημένη» στον Νικηφόρο. Στο μεταξύ, ο Ροκάκης «σπάει» κι
ομολογεί τα εγκλήματά του, παράλληλα όμως ο Μανωλιός, φοβισμένος απ’ την ιδέα ότι θα σαπίσει στη φυλακή διοργανώνει την απόδρασή του…

Η Βασιλική ακολουθώντας τις οδηγίες της Δάφνης, κυκλοφορεί φόρα-παρτίδα μ’ έναν άγνωστο άντρα επιδιώκοντας να προκαλέσει τη ζήλια του Μηνά, ενώ η ίδια η Δάφνη, αγανακτισμένη απ’ την ακαταστασία του φίλου της, του επιβάλλει τους όρους της. 

Ο Σήφης διαπιστώνει ότι η Γεσθημανή, ανακατεύεται στην ζωή του εν αγνοία του και την διώχνει. Ο Νεκτάριος αντικρίζοντας την Χρυσάνθη στο νοσοκομείο, αφήνει τα πραγματικά του αισθήματα γι’ αυτήν να βγουν στην επιφάνεια..

Εξαιτίας του ατυχήματος της Χρυσάνθης, ο Νεκτάριος μοιάζει να έχει μαλακώσει απέναντί της και να την έχει συγχωρέσει για τα λάθη του παρελθόντος… Συνεχίζει όμως να κρατά την σκληρή και απόμακρη στάση απέναντι στον Πάτροκλο.. Παράλληλα λέει ψέματα στην Δήμητρα για την επιστροφή του στην Κύπρο, προκειμένου να περάσει χρόνο με την Αλεξάνδρα. 

Η μέρα για την αποφυλάκιση του Μανωλιού έχει φτάσει, τα πράγματα όμως ανατρέπονται, όταν οι φύλακες ανακαλύπτουν το σημείο που έχει σκάψει με σκοπό να δραπετεύσει.. Η Κωνσταντίνα δεν θέλει με τίποτα να ξαναδεί τον Μανωλιό, και καταρρακωμένη από την προδοσία του, στρέφεται στην Ελευθερία για παρηγοριά, κι εκείνη την παροτρύνει να εκδικηθεί.. 

Ο Αχιλλέας είναι κατενθουσιασμένος, αφού η Μελίνα και το μωράκι τους σύντομα θα επιστρέψουν στο σπίτι.. έτσι, με τη βοήθεια και της Δήμητρας της διοργανώνει μια πολύ γλυκιά έκπληξη. Ο Σήφης βρίσκει την ευκαιρία και υπό την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Νικηφόρο να εξαφανιστεί από την Κρήτη κι από τη ζωή της αδερφής του.
Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας εξαντλημένοι από την αϋπνία, Παρόλα αυτά, είναι πολύ ευτυχισμένοι που επιτέλους πραγματοποίησαν το όνειρό τους. 

Ο Σήφης με την απειλή όπλου, αναγκάζει τον Νικηφόρο να απομακρυνθεί από την Αναστασία και του δίνει διορία μιας εβδομάδας να φύγει από την Κρήτη. Ο Πάτροκλος αποφασίζει να δανειστεί από τοκογλύφο, προκειμένου να αγοράσει από την Άννα το δικό της μερίδιο του σπιτιού. Η Κωνσταντίνα διώχνει κακήν κακώς τον Μανωλιό κι αυτός πηγαίνει να μείνει μαζί με τη Δάφνη και τον Μηνά. 

Ο Ματθαίος παίρνει είδηση ότι ο Νεκτάριος λέει ψέματα ότι βρίσκεται ακόμα στην Κρήτη. Κι ενώ η Δάφνη προετοιμάζεται ενδυματολογικά για την κρουαζιέρα της στο Ιόνιο με τον Διαμαντή, αυτός πληροφορείται από τον δικηγόρο του, ότι θα ξαναπεράσει από δίκη για την απαγωγή της Μελίνας, αφού ο εισαγγελέας άσκησε έφεση. Μπρούσκο – Επεισόδιο 538, 539, 540, 541, 542
Την ίδια στιγμή, ο Σήφης «στριμώχνει» τον Νικηφόρο άγρια: «Αποφάσισες να πουλήσεις έρωτες στην Αναστασία για τους δικούς σου λόγους αλλά την πάτησες δεν με μέτρησες καλά! Λοιπόν, φεΰγεις σήμερα κιόλας», του λέει και ο Νικηφόρος γεμάτος φόβο προσπαθεί να ξεφύγει: «Σε παρακαλώ. Δεν μπορώ να φύγω από την Κρήτη έτσι. Μου χρωστάνε κάποια λεφτά και τα , χρειάζομαι, δεν σου λέω ψέματα. Σε παρακαλώ, κατέβασε το όπλο», του απαντάει τρέμοντας. 

Ο Mnνας ενημερώνει την Κωνσταντίνα ότι ο Μανωλιός αποφυλακίστηκε, αλλά αυτή δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό: «Ήθελα να βγει από τη φυλακή γιατί ήξερα ότι ήταν αθώος αλλά πες του μην τολμήσει να έρθει εδώ, ούτε και στο σπίτι», του απαντάει δακρυσμένη. Αλλά και ο Μηνάς δηλώνει στη Βασιλική ότι δεν θέλει πλέον να τη βλέπει: «Και ζεϊμπεκιές και σουρωμένη και ξεφτίλα! Φρόντισες στα γρήγορα να με αντικαταστήσει με γκόμενο, αντί να πέσεις στα πατώματα. Είσαι μεγάλη γαϊδούρα!», της λέει και φεύγει, ενώ π Βασιλική καταρρέει. 

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Αναστασία την «παρέμβαση» του Σήφη, αλλά η Αναστασία το αντιμετωπίζει πολύ διαφορετικά και λέει στον αδελφό της: «Δεν θέλω να ανακατεύεσαι στη ζωή μου, αλλά μου αρέσει που με προστατεύει. Μου δείχνεις πόσο με αγαπάς».
Ο Σήφης έξαλλος με τον Αχιλλέα, ο οποιος αδιαφορεί για μια δουλειά που έκαναν μαζί με Ιταλούς, πηγαίνει απροειδοποίητα στην Κύπρο και παίζουν ξύλο μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Μελίνας που προσπαθεί να τους χωρίσει. Τελικά, με την παρέμβαση του Ματθαίου ο Αχιλλέαw πείθεται να ολοκληρώσει τη δουλειά δουλεύοντας όλη τη μέρα και τη νύχτα παρουσία και του Σήφη. 

Η Δάφνη κατά λάθος λέει στον Μανωλιό ότι και η k Κωνσταντίνα δεν είναι ’ αθώα περιστερά, αφού πήγε τελικά με τον Κίκη και ο Μανωλιός, αν και προσπαθούν όλοι να τα μπαλώσουν, γίνεται έξαλλος. Ο Διαμαντής ζητάει από την Αναστασία να συναντηθούν και της λέει κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο γι’ αυτόν: «Αναστασία, ήρθε ο Μανούσος από ‘δω. 

Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση υπέρ του νόμου, θα δικαστώ ξανά για την απαγωγή τnς Μελίνας. Ήθελα να το μάθεις από μένα, γιατί από αύριο θα κυκλοφορήσει σ’ όλα τα Χανιά. Γι’ αυτό μόνο. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», της λέει και δείχνει πάρα πολύ στενοχωρημένος
Με αφορμή μια νέα επαγγελματική πόρτα που ανοίγει η Όλγα στον συνεταιρισμό Γιαννακάκηδων-Ματθαίων, η σχέση της με τον Σήφη αποκαθίσταται σε φιλικό επίπεδο. 

Ο Νεκτάριος παίρνει τηλέφωνο τη Χρυσάνθη, προκειμένου να μάθει πώς εξελίσσεται η υγεία της, ξαφνιάζοντάς την ευχάριστα… Μία αλλοδαπή εργάτρια στ’ αμπέλια των Γιαννακάκηδων, θα τραβήξει το ενδιαφέρον του Μανωλιού. Αχιλλέας και Μελίνα αν και εξαντλημένοι απ’ τα ξενύχτια με τον ερχομό της νέας τους κόρης, εξακολουθούν να βρίσκουν χρόνο για τις δικές τους στιγμές. 

Κι ενώ η Βασιλική, ενθουσιασμένη με το νέο της φλερτ, δείχνει να ‘χει ξεπεράσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε απ’ τον Ροκάκη, μια καινούργια απειλή έρχεται να την ταράξει, ενώ παράλληλα η επιθυμία του Σήφη να συναντηθεί με την Άλκηστη.. επιτέλους πραγματοποιείται σήμερα.
Ο Σήφης και η Άλκηστις έχουν την πρώτη τους προσωπική επαφή και η χημεία μεταξύ τους είναι εμφανής. Ο Ροκάκης καταφέρνει να αποφύγει τη σύλληψη με τη βοήθεια μιας μυστηριώδους γυναίκας.. ενώ η Βασιλική φοβάται ότι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσει από τα χέρια του αδίστακτου δολοφόνου. 

Οι φόβοι της πραγματοποιούνται όταν αυτός εισβάλλει στο σπίτι της και επιτίθεται πρώτα στον νέο της σύντροφο. Το σπίτι της Άννας περνάει πλέον στα χέρια του Πάτροκλου, γεγονός που βρίσκει αντίθετη την Χρυσάνθη.. αλλά και τον Διαμαντή ανήσυχο, για το μέλλον της επαγγελματικής συνεργασίας του με την Άννα.. Παράλληλα, η μυστικοπάθεια του Σήφη και της Αναστασίας όσον αφορά τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, είναι κάτι που προβληματίζει τον Διαμαντή εξίσου πολύ.. 
Η Δάφνη με τον Μηνά και τον Μανωλιό το ‘χουν ρίξει στα χαρτιά και η Γεσθημανή αποφασίζει να τους ακολουθήσει, φεύγοντας κρυφά από το σπίτι του Σήφη.. αυτό θα έχει ως συνέπεια η μικρή Στεφανία να μείνει εντελώς μόνη στο σπίτι. Ο Μάρκος φαίνεται να έχει δεχτεί τον χωρισμό του με τη Δάφνη και να προχωρά τη ζωή του.. αλλά και ο Χρήστος με τον Ματθαίο έχουν βγει ραντεβού με δύο νεαρές κοπέλες.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας