-->

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Επισήμως σε προεκλογική περίοδο για τις βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαΐου η Κύπρος.

ΠΗΓΗ
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές της 22ας Μαΐου, μετά την διάλυση χθες της βουλής των αντιπροσώπων, σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, υπέγραψε τα διατάγματα για τον διορισμό του Γενικού Εφόρου Εκλογών και τους Εφόρους και βοηθούς Εκλογής κατά εκλογική περιφέρεια. 

Γενικός Έφορος Εκλογών, διορίστηκε ο
Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Νικολαΐδης και Βοηθός, ο Δημήτρης Δημητρίου.

Ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων έχει οριστεί η 4η Μαΐου και η ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας βουλής των Αντιπροσώπων η Κυριακή 22 Μαΐου και η ανακήρυξη των μελών της νέας βουλής των αντιπροσώπων. 

«Ο κατάλογος ο συμπληρωματικός έχει αναρτηθεί και θα είναι αναρτημένος μέχρι και τη Δευτέρα. Για εξέταση από κάθε ενδιαφερόμενο και υποβολή ενστάσεων. Τα πρώτα μηνύματα που έχω πάρει από τις επαρχίες είναι ότι υπάρχουν κάποιες ενστάσεις οι οποίες εξετάζονται», είπε ο κ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας, μειωμένο είναι το ενδιαφέρον των κυπρίων πολιτών .Οι ψηφοφόροι ανέρχονται σε 543 χιλιάδες , μόλις δώδεκα χιλιάδες περισσότεροι, σε σύγκριση με τις εκλογές του 2011 

Μειωμένο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον και των κυπρίων του εξωτερικού. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ενώ στις εκλογές του 2011 οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ανέρχονταν στις 9 χιλιάδες 311, φέτος φθάνουν μόλις τις πεντέμισι χιλιάδες. 

Αυτό έχει ως συνέπεια και τη μείωση των εκλογικών κέντρων του εξωτερικού από τα 17 σε δέκα, με το εκλογικό κέντρο που λειτούργησε το 2011 στο Μάντσεστερ να μεταφέρεται στο Λονδίνο λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος. Στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν τρία εκλογικά κέντρα , αντί 5 το 2011 και στην Θεσσαλονίκη δύο αντί πέντε το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας