-->

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

ΛΟΧΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ. ΛΟΧΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΕ “ΚΟΚΚΙΝΗ” ΜΟΝΑΔΑ” ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ. Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ “Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΓΩ…
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ”!

Τα γεγονότα-εαν ισχύουν όπως μας τα μετέφεραν-δείχνουν τον εκνευρισμό και τις συνθήκες που επικρατούν σε συγκεκριμένες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια περίοδο οικονομικά δύσκολη και με τους στρατιωτικούς καθημερινά να κάνουν τις “Φιλιππινέζες” των λαθρομεταναστών, με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να παρακολουθεί απαθές τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρία αυτοπτών, ”χθες μετα την παρελαση ενας Λοχιας πλακωσε τον Υποδιοικητη του στις μπουνιες . Επεσε και τον μαζεψε η Στρατονομια και θα περασει αυτοφωρο τη Δευτερα το πρωι”.

Και οι δυο φέρεται να ανηκουν σε μονάδα που στο παρελθόν έχει απασχολήσει με άλλα ζητήματα που αφορούν συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης με τραγικές συνέπειες σε παραμεθόριο περιοχή γνωστής νήσου του Αιγαίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, και από όλα όσα ακούστηκαν, ”ενας φιλος του λοχια, του αρνητικού πρωταγωνιστή της υπόθεσης, δεν εδωσε πολυ δυνατα το παραγγελμα γιατι περιμενε απο λεπτο σε λεπτο να γεννησει η γυναικα του και ειχε αφαιρεθει εκεινα τα δευτερολεπτα. Με επεμβαση ενος Αρχιλοχια ,το θεμα εληξε αμεσως. Ο Λοχιας που μπουκετωσε τον υποδ/τη ειναι φιλος αυτου που του εγινε η “παρατηρηση” και ακουστηκε οτι πηγε να ζητησει το λογο στον ανωτερο”.

Αυτά μας μετέφεραν, αυτά αναφέρουμε χωρίς να είμαστε αυτόπτες στο συμβάν, κρατώντας και τις δέουσες επιφυλάξεις γι αυτό και δεν αναφέρουμε τη μονάδα.


2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας