-->

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 141 142 143 144 145 -- 26/03/2016

Η Κρίστη βγάζει την ενοχή της στην Άννα που δεν στάθηκε όπως έπρεπε στην Έλσα. Ο Μάνος καθησυχάζει τη Μαρίνα καθώς πιστεύει πως έχει βρει καταφύγιο σο σπίτι του Άρη, και της υπόσχεται πως θα βρει που μένει και θα την παρακολουθεί. 

Η Βάνα τηλεφωνεί στη Δάφνη για να απολογηθεί
που δεν κατάφερε να παγιδεύσει τον Αντρέα αλλά και για να την ενημερώσει για την απόφαση της να φύγει από την Κύπρο.
Η Έλσα επικοινωνεί με την Κρίστη και της λέει για την απόφαση της να εξαφανιστεί από όλους και από όλα προκειμένου να ξαναστήσει τη ζωή της. Ο Νικ ζητάει από τον Άλκη να τους βοηθήσει να παρακολουθούν την πορεία των χρημάτων που δίνει στους τοκογλύφους για να φτάσουν στα μεγάλα κεφάλια. Ο Άλκης αντιδρά καθώς πιστεύει πως το σχέδιο του δεν θα πετύχει, αλλά η επιμονή του Άλκη τον κάνει να δεχτεί. 
Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως δεν θα συναντήσει τη Βάνα αφού θα φροντίσει να της δώσει τα χρήματα ηλεκτρονικά, μέσω τράπεζας. Η Δάφνη αρχίζει να νοιώθει εγκλωβισμένη αλλά και παρατημένη από κάθε προσπάθεια να καταλάβει το παιχνίδι που παίζει ο Αντρέας. Η Εύα ζητάει από τον Αχιλλέα να βάλει του ανθρώπους του να φοβίσουν τον Κυριάκο και να τον κάνουν να φύγει από την Κύπρο. Ο Αχιλλέας αρπάζει την ευκαιρία και τη ρωτάει αν είναι ώρα να φύγει κι εκείνη από το γάμο της με τον Πέτρο, και να είναι μαζί του. Η Εύα σοκάρεται.
Ο Τζόνυ ενημερώνει τη Χαρά πως η σχέση του με την Κρίστη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η Χαρά δείχνει να χαίρεται, αλλά τον προειδοποιεί πως για να πάρει τα χρήματα που του υποσχέθηκε πρέπει να φτάσει το σχέδιο της μέχρι το τέλος. 
Ο Τζόνυ εγκλωβισμένος από τον σφικτό κλοιό που του έχει δημιουργήσει η Χαρά, ζητάει από την Κρίστη να μείνει μαζί του. Οι άντρες του Αχιλλέα αρπάζουν τον Κυριάκο και τον εκβιάζουν να φύγει για την Θεσσαλονίκη σήμερα κιόλας, αλλιώς θα τον σκοτώσουν. Ωστόσο, έχουν φροντίσει να του βρουν μια πολύ καλή δουλεία με πού καλά χρήματα, για να ξαναστήσει τη ζωή του. 
Η Δάφνη μετά την προτροπή της Μάρθας πως ο Πέτρος την έχει ανάγκη, τον επισκέπτεται στο σπίτι τους. Εκείνος της λέει πως πράγματι βρίσκεται σε μια φάση που θέλει να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και είναι αποφασισμένος να το κάνει αυτή τη στιγμή.
Η Έλσα ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση της στο νέο στέκι της νεολαίας και να σπρώξει τα χαπάκια του Άρη. Την ίδια ώρα, ο Μάνος προτείνει στη Μαρίνα να βγουν λίγο έξω για να ξεσκάσουν, και της λέει για το καινούριο στέκι που άνοιξε στην πόλη. Ο Αντρέας κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει τη γυναίκα του, αλλά και η Δάφνη δείχνει έτοιμη να πέσει ξανά στην αγκαλιά του. Ο Νικ καταθέτει στον Άλκη το σχέδιο του για το πώς θα παρακολουθήσουν την πορεία των χρημάτων που δίνει στους τοκογλύφους. 
Ο Άλκης αγχώνεται καθώς βρίσκεται μπροστά στην πιθανότητα εγκυμοσύνης της Χαράς και νιώθει πως πρέπει να κινηθεί πιο υπεύθυνα. Ο Νικ τα χάνει. Η Έλσα μέσα στο μπαρ έχει τελειώσει το deal και είναι έτοιμη να πάει να βρει τον Άρη, όταν ξαφνικά βλέπει τον Μάνο και παγώνει. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος τηλεφωνεί στη Μαρίνα γιατί θέλει να αποχαιρετήσει την Έλσα, καθώς ο ίδιος φεύγει για την Ελλάδα. 
Η Μαρίνα ξαφνιάζεται με αυτή την ξαφνική τροπή στη ζωή του αλλά αποφεύγει να του πει πως η Έλσα έχει φύγει από το σπίτι, για να μην του χαλάσει τα σχέδια. Το βάρος όμως που νιώθει την κάνει να λυγίσει για άλλη μια φορά για την απόφαση της να είναι με τον Μάνο. Η Δάφνη παρασύρεται από το πάθος της για τον Αντρέα και του εξομολογείται πως η παρουσία της Βάνας πήγε να τους χωρίσει για τα καλά, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Η Κρίστη διηγείται στην Άννα τον εφιάλτη που είδε, και της λέει με σπαραγμό πως ποτέ της δεν θα ξεχάσει το μωρό της, που έχασε. Η Άννα για άλλη μια φορά νιώθει εγκλωβισμένη. Ο Νικ λέει στον Μάριο πως βρήκε τρόπο να παρακολουθήσουν την πορεία των χρημάτων των τοκογλύφων, και η Κάτια προθυμοποιείται να βοηθήσει στο σχέδιο τους. 
Ο Αντρέας αναγκάζει τη Βάνα να καλλωπιστεί και να μιλήσει στη Δάφνη μέσω Skype, χωρίς να φαίνονται σημάδια ταλαιπωρίας πάνω της. Η Μάρθα λέει στη Δάφνη τη σκέψη της να δοκιμάσει μια καινούρια αλλά κάπως επικίνδυνη τεχνική, προκειμένου να κάνει τη Φωτεινή να θυμηθεί. Παρόλο που η Έλσα καταλαβαίνει πως το μπλέξιμο της με τον Άρη δεν θα έχει καλά αποτελέσματα, εξακολουθεί να στηρίζεται πάνω του. Ωστόσο, του λέει πως δεν θέλει να ξανακάνει το βαποράκι. 
Η Κρίστη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Χαρά και ακούει τη μαγνητοφωνημένη φωνή του Άλκη που λέει πως κατά βάθος αισθάνεται ανακουφισμένος που το μωρό της Κρίστης δεν ζει. Η Άννα βρίσκει ευκαιρία να φωτογραφίσει το μωρό με το κινητό της. Η Βάνα επικοινωνεί με την Δάφνη και της λέει πως φεύγει για Ελλάδα, και πως όλο αυτό με τον Αντρέα ήταν απλά η ανάγκη την να τον εκδικηθεί που τη χώρισε. Η Δάφνη για ακόμη μια φορά κατακεραυνώνεται. Η Μάρθα συναντάει τον Πέτρο και ταράζεται όταν εκείνο της λέει πως ξέρει ποιος είναι ο πατέρας της Δάφνης. 
Η Μαρίνα νιώθει από τη μια ανακούφιση με τη φυγή του Κυριάκου στην Ελλάδα, κι από την άλλη αγωνιά για την Έλσα, που δεν θα τον έχει κοντά της. Ο Μάνος που εξακολουθεί να βλέπει με καχυποψία την ξαφνική απόφαση του Κυριάκου να φύγει, την προτρέπει να μιλήσει με τον Πέτρο. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη την απόφαση του να μην πάει ούτε ο ίδιος την Αμερική και τώρα που η Βάνα έφυγε από τη ζωή τους, να προσπαθήσουν να κάνουν μια καινούρια αρχή στη σχέση τους. Μία ακόμα κρίση του Μάνου κάνει τον Χρήστο να τον στείλει επιτακτικά στο νοσοκομείο. 
Η Εύα λέει στη Μαρίνα πως εκείνη κανόνισε να φύγει ο Κυριάκος, και πως δεν θα διστάσει να βγάλει από την μέση και τη γυναίκα που έχει μπει ανάμεσα σ εκείνη και στον Πέτρο. Η Μαρίνα σοκάρεται με το σκληρό πρόσωπο της αδερφής της.
Η Μάρθα καλύπτει τη Δάφνη, ώστε να μπει κρυφά στο δωμάτιο της Φωτεινής. Ο Άρης αποφασίζει να παρασύρει την Έλσα στο όνειρο να φύγουν μαζί για Ελλάδα, λέγοντας όμως πως θα χρειαστούν χρήματα γι αυτό και της ζητάει να διοχετεύει για λίγο ακόμα τα χαπάκια στα μπαρ. Ο Τζόνυ ζητάει από τη Χαρά να σταματήσει να επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία της Κρίστης, καθώς αυτό κάνει κανό στην καριέρα της. 
Η Χαρά από την άλλη του απαγορεύει να την κάνει διάσημη μήπως ο Άλκης ζηλέψει και ξαναγυρίσει κοντά της. Ο Τζόνυ που εξαρτάται οικονομικά από την Χαρά αναγκάζεται να δεχτεί. Η Δάφνη ταράζεται όταν βλέπει το μενταγιόν της Φωτεινής και πίσω χαραγμένο έναν κωδικό. Τώρα πια η υποψία της πως η Φωτεινή έχει σχέση με την red swan, γίνεται πεποίθηση και βάζει στόχο να βρει τη λύση του μυστηρίου. Ο Αντρέας διαβεβαιώνει τον Πέτρο ότι αγαπάει την Δάφνη και θέλει να την προστατέψει. 
Ο γιατρός λέει στον Μάνο πως η κατάσταση στην υγεία του είναι μη αναστρέψιμη. Μπροστά στο ενδεχόμενο να αρχίσει να παρουσιάζει κινητικά προβλήματα και να καθηλωθεί σε καροτσάκι, ο Μάνος σοκάρεται και σκέφτεται να απομακρύνει την Μαρίνα από κοντά του. Η Κρίστη ετοιμάζεται να περάσει την βραδιά της στο σπίτι του Τζόνυ, όταν η Άννα λυγίζει και της λέει να ξανασκεφτεί αν πραγματικά έχει ξεχάσει τον Άλκη. 
Ο Νικ και η Κάτια είναι έτοιμοι για το σχέδιο παρακολούθησης των χρημάτων στην τράπεζα, αλλά ο Μάριος ανησυχεί, καθώς δε θέλει να μπλέξει την Κάτια σε αυτήν την ιστορία. Η Χαρά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όταν ο Άλκης της λέει πως δεν αποκλείει την περίπτωση, μελλοντικά, να κάνουν ένα παιδί. Η Κρίστη μπαίνει στο σπίτι του Τζόνυ και τον ακούει να μιλάει αγγλικά, στέλνοντας φιλάκια στον μπαμπά. Ο Αντρέας που καταλαβαίνει πως η Δάφνη του κρύβει κάτι, δίνει εντολή στους άντρες του να παρακολουθούν τη Μάρθα. 
Ο Μάνος προτείνει στη Μαρίνα να βγουν για ποτό, βάζοντας μπροστά το σχέδιο του να αποδημήσει μπροστά στα μάτια της τη σχέση τους. Ο Πέτρος ζητάει από τη Μάρθα να βρεθούν, καθώς δεν αντέχει μακριά της. Η Μαρίνα σοκάρεται όταν βλέπει τον Μάνο να φλερτάρει απροκάλυπτα με μια άλλη γυναίκα.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας