-->

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Ρουά ματ Κύκλος 2ος ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61 62 63 64 65-- 14/12/2015

Ο Μάξιμος με την Ιωάννα μιλάνε ανοιχτά ο ένας στον άλλον για το πώς αισθάνονται. Οι ληστές που μπήκαν στο μαγαζί του Δημήτρη, δεν ήξεραν τι τους περίμενε. Η Ηρώ μαζί με τον Κώστα, τους κανονίζουν μια χαρά! Στο μεταξύ, το βασανιστήριο του Ηρόδοτου συνεχίζεται καθώς Σάββας, Μίλτος
και Αλεξία του κάνουν το βίο αβίωτο!

Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Ιωάννα τα’ χει με τον Φίλιππο και με την αντίδραση του δείχνει πως δεν την έχει ξεπεράσει. Την ίδια μέρα, ο Δημήτρης ρωτάει τη Ρεγγίνα αν θέλει να χωρίσουν! Παράλληλα, η Ηρώ κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κώστα! Η Μαρία πετυχαίνει τον Φίλιππο μαζί με την Ιωάννα σε ακατάλληλη στιγμή και πέφτει από τα σύννεφα.
Η Ιωάννα προσπαθεί να εξηγήσει χωρίς επιτυχία στη Μαρία πως η σχέση της με τον Φίλιππο προέκυψε μετά το δικό τους χωρισμό. Ταυτοχρόνως, υπογράφουν την αίτηση διαζυγίου με τον Μάξιμο πράγμα όμως που δεν στέκεται αρκετό για να πείσει την Ρουμπίνη να ξανά είναι μαζί του. 

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης κάνει μια άκαρπη προσπάθεια να εξομαλύνει την σχέση του με την Ρεγγίνα. Ενώ ο Μιχαήλ συμπαραστέκεται στην Ευδοκία για το θάνατο του παιδιού της, η Παυλίνα έξαλλη από θυμό του ζητάει να χωρίσουν. Ο Αντρέας κατηγορείται με αποδείξεις πια από την αστυνομία για ξυλοδαρμό της Μαρίας, η οποία απελπισμένη ζητά από τον Φίλιππο να τη συγχωρέσει.
Η Μαρία δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Φίλιππος είναι ερωτευμένος με την Ιωάννα και φέρνει μεγάλη αναστατώσει στις ζωές τους. Παράλληλα, ο Σάββας με την Αλεξία βάζουν στόχο να <<εξημερώσουν>> τον Μίλτο και τον Ηρόδοτο. 

Η Παυλίνα καταφέρνει και πείθει τον Μιχαήλ να δοκιμάσουν για μια ακόμα φορά να φτιάξουν το γάμο τους. Ο Αντρέας απελπισμένος όπως είναι απειλεί ότι θα σκοτώσει τη Μαρία και μετά θα αυτοκτονήσει. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης παίρνει την μεγάλη απόφαση και ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσει από την Ρεγγίνα. Η Ιωάννα μαθαίνει επιτέλους το μεγάλο μυστικό και ρωτάει την Ρουμπίνη αν είναι αλήθεια.
Η Ιωάννα συναντιέται με τη Ρουμπίνη σε μια προσπάθεια να εξακριβώσει αν αυτό που της είπε η Στέλλα ήταν αλήθεια. Η Ρεγγίνα φεύγει από το σπίτι σαν τελευταία προσπάθεια να σώσει το γάμο της με τον Δημήτρη. Ο Σάββας και ο Μίλτος αποφασίζουν να βάλουν όρια στη σχέση τους. Ο Ηρόδοτος κάνει πρόταση γάμου στην Αλεξία. 

Στο άλλο στρατόπεδο, η Παυλίνα χάνει τον έλεγχο με τον Μιχαήλ και παρακαλάει την Ευδοκία να τον εγκαταλείψει, πράγμα που εκείνη της υπόσχεται, δίνοντας παραίτηση στην Ιωάννα. Ταυτοχρόνως, η Ηρώ είναι ερωτευμένη με τον Κώστα, ενώ ο Αντρέας ανακαλύπτει τη Μαρία και της επιτίθεται. Η Ιωάννα αποκαλύπτει το μυστίκο της Στέλλας. 
Η Ιωάννα λέει στον Φίλιππο όλες τις λεπτομέρειες για το μυστικό που της αποκάλυψε η μητέρα της Ρουμπίνης! Ο Αντρέας προσπαθεί να πνίξει τη Μαρία, όταν στο δωμάτιο μπουκάρει ένας αστυνομικός με την ασφάλεια του ξενοδοχείου. Ο Αντρέας το βάζει στ πόδια και τον χάνουν. Στην πορεία, ο Αντρέας ζητάει από τον Ευθυμίου πλαστά χαρτιά για να το σκάσει από την Κύπρο. Το μονόπετρο του Ηρόδοτου βρίσκεται και έτσι τον υποχρεώνουν να κάνει επίσημη πρόταση στην Αλεξία. Ο Ηρόδοτος ασφυκτιά. 

Ο Δημήτρης λέει στη Ρεγγίνα πως δεν μπορεί πια να είναι μαζί της και πως δε θα μείνει στη σχέση τους μόνο από φόβο. Η Ευδοκία, μετα τις ικεσίες της Παυλίνας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στο Μιχαήλ για συνέχεια… Ο Μιχαήλ κρατάει την αξιοπρέπεια του και αποχωρεί. Η Ιωάννα καλεί τη Ρεγγίνα και κάνουν μια ανοιχτή και ειληκρινή κουβέντα με βάση τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ο Μάξιμος ομολογεί στη Ιωάννα πως το παιδί που γέννησε πριν λίγο καιρό η Ρουμπίνη είναι δικό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας