-->

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Ρουά ματ Κύκλος 2ος ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41 42 43 44 45 -- 14/11/2015

Επ.41 -- Η Ρεγγίνα αρνείται πεισματικά πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με την δολοφονία του εικοσάχρονου νεαρού, αλλά δεν πείθει τον Δημήτρη που διατηρεί τις επιφυλάξεις του. 

Ταυτόχρονα σε μια στιγμή αδυναμίας ο Μάξιμος κάνει μία νύξη στην Ρουμπίνη για την μητέρα της και παρά το ότι μετά προσπαθεί να τα μαζέψει η Ρουμπίνη αποφασίζει να στραφεί προς εκείνη την
κατεύθυνση για να μάθει τον λόγο που δεν μπορούν να είναι μαζί.

Η Ευδοκία εξηγεί στην Ηρώ τι την έσπρωξε να κάνει ό,τι έκανε και εκείνη αποφασίζει να μιλήσει στην Ιωάννα για να ξαναπροσλάβει την Ευδοκία. Την ίδια στιγμή ο Ηρόδοτος τρώει το παραμύθι για τον δήθεν εραστή της Αλέξιας, ενώ οι σχέσεις της Μαρίας και του Φίλιππου εξακολουθούν να μην έχουν καμία βελτίωση.
Ο Μάξιμος μαθαίνει από την Παυλίνα ότι ξέρει τα πάντα για το φοβερό μυστικό που τους χωρίζει με τη Ρουμπίνη. Η Παυλίνα πλέον τον δικαιολογεί απόλυτα και του ζητάει συγνώμη. Η θέση της απέναντι στην Ρουμπίνη είναι πάρα πολύ δύσκολη, γιατί έχει υποσχεθεί να μην της αποκαλύψει το μυστικό. 

Ο Πέτρος απαντάει στο μέιλ που έστειλαν στη Ρεγγίνα και πάει ο ίδιος να βρει τον αποστολέα. Αποκαλύπτεται ότι η Ρεγγίνα είχε βρεθεί κι άλλες φορές με τον δολοφονημένο Σταύρο.

Ο Ηρόδοτος έχει αποφασίσει να κατακτήσει την Αλέξια από τον γιατρό και κάνει προσπάθειες, οι οποίες όμως πέφτουν στο κενό. Η Ιωάννα, μετά από πιέσεις του Μιχαήλ, αποφασίζει να μην ξαναπάρει στη δουλειά την Ευδοκία. Της στέλνει όμως ένα μεγάλο ποσό σε επιταγή, την οποία η Ευδοκία δεν δέχεται. 

Ο Μάξιμος στήνει παγίδα στον Αντρέα και του αποσπά το τάμπλετ του, το οποίο δίνει στον Φίλιππο, που προσπαθεί να το ανοίξει για να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Αντρέα. Όταν ο Αντρέας ανακαλύπτει πως του λείπει το τάμπλετ του, δίνει εντολή να ψάξουν στο σπίτι του Φίλιππου. Η Σαμ αποκαλύπτει στον Μάξιμο πως η Ρουμπίνη είναι έγκυος.
Ο Μάξιμος μαθαίνει πως η Ρουμπίνη είναι έγκυος και χάνει το μυαλό του! Χωρίς δεύτερη σκέψη, πάει σπίτι της και ζητάει εξηγήσεις! Ο Ηρόδοτος προσπαθεί απεγνωσμένα να ρίξει την Αλέξια, όμως πέφτει σε τοίχο! Ένας διαρρήκτης μπαίνει στο σπίτι του Φίλιππου και του παίρνει κάτι σημαντικό.

H Ιωάννα κάνει μια πολύ γενναιόδωρη πράξη και αφήνει την Ευδοκία υπόχρεη.. Παράλληλα, ο Φίλιππος, πιο οργισμένος από ποτέ, εμφανίζεται στο σπίτι του Αντρέα με πολύ άγρια διάθεση! Προς έκπληξη όλων, η Μαρία παίρνει το μέρος του Αντρέα αυτή τη φορά.. 

Η μοίρα παίζει βρώμικο παιχνίδι στην Ρουμπίνη, καθώς απ’ τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον θάνατο.
Μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η Ρουμπίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας τη βεβαιότητα ότι έχασε το παιδί του Μάξιμου… Την ίδια στιγμή η Μαρία διώχνει το Φίλιππο κι αποφασίζει μετά από το συναισθηματικό εκβιασμό που δέχεται από τη Νεφέλη, να συγκατοικήσουν με τον Αντρέα. 

Ο Πέτρος δίνει τα λεφτά στο Χρήστο, προκειμένου να μη δείξει τη φωτογραφία της Ρεγγίνας με το δολοφονημένο αγόρι στην αστυνομία. Και αφελώς νομίζει ότι όλα τελειώνουν εδώ.

Ο Ηρόδοτος γκρεμίζει το πιο ισχυρό όπλο της Ιωάννας – τα λεφτά- επιστρέφοντας την επιταγή του Σάββα. Ο Μιχαήλ με την Παυλίνα παντρεύονται… 

Κι όλα θα μπορούσαν να ήταν υπέροχα, αν η Ιωάννα δεν ζητούσε από το Μιχαήλ να δώσει τόπο στην οργή για να προσλάβουν ξανά την Ευδοκία στο εργοστάσιο… Το «ναι» του Μιχαήλ θα είναι καθοριστικό και τα πάντα ανατρέπονται!
Ο Μάξιμος μαθαίνει ότι το παιδί που γεννάει η Ρουμπίνη είναι δικό του και σπεύδει στο νοσοκομείο! Ο Πέτρος ζητάει λεφτά απ’ την Ρεγγίνα για να πληρώσει τον εκβιαστή της, χωρίς όμως να της πει τον πραγματικό λόγο.. 

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ με την Ευδοκία μιλάνε για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες κι αυτός της ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα.

Ο Φίλιππος, χάνει την ευκαιρία που είχε για να περάσει τη μέρα με τη μικρή Νεφέλη και προβάδισμα στα μάτια της Μαρίας παίρνει για άλλη μια φορά ο Αντρέας.. 

Ο Σάββας ρίχνει τον εγωισμό του και μετά από παρότρυνση του Μίλτου, αποφασίζει να γεφυρώσει τη σχέση του με την Ιωάννα.. Ο Μάξιμος είναι ο πρώτος που βλέπει τη Ρουμπίνη μετά τη γέννα και της λέει πως ξέρει ότι το παιδί είναι δικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας