-->

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Ζωηρό παραμένει το ενδιαφέρον της Vodafone για την εξαγορά της Forthnet

Ζωηρό παραμένει το ενδιαφέρον της Vodafone για την εξαγορά της Forthnet παρά το γεγονός ότι η διαδικασία εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς.

Αυτό επιβεβαίωσε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Γλαύκος Περσιάνης επαναλαμβάνοντας την πρόθεση της εταιρίας να συνεχίσει να επενδύει
στη χώρα μας.
Όπως επεσήμανε, από το 2008 η Vodafone έχει προβεί σε επενδύσεις συνολικού ύψους 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ: «Πέρυσι ολοκληρώσαμε μια σημαντική επένδυση 300 εκατ. ευρώ στην hellas online, σηματοδοτώντας έτσι το επόμενο σημαντικό βήμα στην πορεία της εταιρείας μας» τόνισε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Vodafone Home, της ουσιαστικής ενοποίησης των υπηρεσιών της κινητής τηλεφωνίας με τη σταθερή και το Ιντερνετ.

Ο κ. Περσιάνης υπογράμμισε το ξεκάθαρο ενδιαφέρον της Vodafone για τη συνδρομητική τηλεόραση αλλά και την πρόθεση της εταιρίας για επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς: «Το ενδιαφέρον είναι ξεκάθαρο και η συνδρομητική τηλεόραση είναι ένας βασικός πυλώνας στον οποίο μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε περαιτέρω. Το ενδιαφέρον υπάρχει, είναι στρατηγικό, γιατί βλέπουμε την τάση για ολοκληρωμένες υπηρεσίες-κινητό, σταθερό, ίντερνετ και τηλεόραση μαζί. Έχουμε το Vodafone TV και βλέπουμε και τη Forthnet σαν ένα προϊόν το οποίο θα ήταν προφανώς ιδιαίτερα συμπληρωματικό. Σε αυτή τη φάση, δεν έχουμε ακόμα καταλήξει», ανέφερε.

Σε ο,τι αφορά στους σταθμούς βάσης, ο επικεφαλής της Vodafone Ελλάδας τόνισε πως χρειάζεται νέα παράταση προκειμένου οι σταθμοί να μη λειτουργούν σε ένα «γκρίζο» καθεστώς αλλά να είναι νόμιμοι.

Αναφερόμενος στο Vodafone Home επεσήμανε ότι περιέχει πρωτοποριακές σε διεθνές επίπεδο υπηρεσίες αφού δεν υπάρχουν αλλού στον κόσμο.

Πρόκειται για τη δωρεάν προσωπική εξυπηρέτηση και τη δωρεάν «ρεζέρβα επικοινωνίας». Με την υπηρεσία Δωρεάν Προσωπική Εξυπηρέτηση, οι συνδρομητές που συνδυάζουν πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone κινητής με σταθερό και Internet Vodafone Home αποκτούν δωρεάν και αποκλειστικά τον προσωπικό τους σύμβουλο, ο οποίος φροντίζει για όλη την επικοινωνία τους, για το σταθερό, το κινητό και το Internet. Μπορούν πλέον να επικοινωνούν απευθείας με τον προσωπικό τους σύμβουλο, που τον γνωρίζουν με το όνομά του, καθημερινά 9πμ με 5μμ, καλώντας στο 13830.
Η Δωρεάν «Ρεζέρβα Επικοινωνίας» είναι η νέα υπηρεσία της Vodafone που δίνει τη δυνατότητα σε όσους συνδυάζουν πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone κινητής με σταθερό και Internet Vodafone Home, να απολαμβάνουν ομιλία στο σταθερό και Internet στο σπίτι ακόμα και σε περίπτωση τεχνικής βλάβης στο σταθερό.

Συγκεκριμένα σε περίπτωση μη λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής ή του Internet στο σταθερό λόγω τεχνικού θέματος, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν πλέον να συνεχίζουν να επικοινωνούν και να σερφάρουν καθώς η Vodafone προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά σταθερά και κινητά και MB στο κινητό με πρόγραμμα Vodafone, μέχρι να επανέλθει η υπηρεσία σταθερής.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Δωρεάν «Ρεζέρβα Επικοινωνίας», οι συνδρομητές χρειάζεται να ενημερώσουν αρχικά για το τεχνικό θέμα, καλώντας στο 13830 και οι τεχνικοί της Vodafone θα προσπαθήσουν να το επιλύσουν άμεσα. Στην αντίθετη περίπτωση, η Vodafone προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας στο κινητό, ΜΒ στο κινητό και προώθηση κλήσεων από το σταθερό σε άλλο τηλέφωνο της επιλογής του συνδρομητή μέχρι να επανέλθει η υπηρεσία σταθερής.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται το vodafone.gr/home.
ΜΑΡΙΑ ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας