-->

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Kara Sevda ΕΠ.02

Ξεκινάει η ιστορία αγάπης του Kemal και της Nihal!

Ο Kemal προέρχεται από μία οικογένεια που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες. Η οικογένεια αυτή έχει εναποθέσει όλες της τις ελπίδες πάνω του αλλά
εκείνος δεν πιστεύει σε θαύματα. Κάποια στιγμή όμως γίνεται ένα θαύμα στη ζωή του, ίσως το μεγαλύτερο:
Kara Sevda ΕΠ.02
Είναι ερωτευμένος! Η Nihal προέρχεται από μία εύπορη οικογένεια αλλά η ίδια ποτέ δεν ακολούθησε αυτόν τον τρόπο ζωής. Κάποια στιγμή ερωτεύεται κάποιον που δεν ανήκει στον δικό της κόσμο: τον Κemal. Οι δύο αυτοί άνθρωποι που ζουν σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους, ο Kemal και η Nihal, ζουν μια απίστευτη ιστορία αγάπης. 

Και όταν υπόσχονται αιώνια αγάπη ο ένας στον άλλο, η ζωή δεν επιτρέπει αυτή τη σχέση και δυστυχώς το μαθαίνουν και αυτοί με τον πιο επώδυνο τρόπο. Οι ζωές τους αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα. 

Τον Kemal τον στέλνουν μακριά στο Zonguldak και η Nihal πρέπει να επιλέξει. Χρόνια αργότερα, σε κάποιο ατύχημα σε ορυχείο, η ζωή του βάζει ένα δίλημμα και δύο δρόμοι απλώνονται μπροστά του. Θα συνεχίσει να κρύβει τα συναισθήματά του και θα ζει όπως τα τελευταία χρόνια ή θα επιστρέψει και θα κυνηγήσει αυτό που έχασε; 

Θα διαλέξει μία από τις δύο αυτές επιλογές και η απόσταση μεταξύ της Nihal και του Κemal θα μηδενιστεί, οι συνιστώσες θα αλλάξουν και όλες οι ισορροπίες θα ανατραπούν. Το μεγαλύτερο τεστ που πρέπει να περάσει ο Kemal θα ξεκινήσει την ημέρα που θα κάνει την επιλογή του. Μετά από εκείνη την μέρα, την μία εκείνη επιλογή, μία καταδικασμένη αγάπη θα πληρώσει το τίμημα…
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας