-->

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Μπρούσκο Επεισοδια 418 419 420 421 422 --14/11/2015

Επ.418 -- Ο Σήφης και ο Αχιλλέας αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις που δέχονται όλο το τελευταίο διάστημα. 

Ο Νικηφόρος προτείνει στον
Διαμαντή να αγοράσει ένα μέρος των μετοχών της εταιρίας που έχει με τα ανίψια του. Στο μεταξύ Αχιλλέας και Νεκτάριος έχουν αναστατωθεί από τις νομικές απειλές του Νικηφόρου σχετικά με το κτήμα Δημοσθένους, γεγονός που προς το παρόν κρατάνε κρυφό από τον Ματθαίο που βρίσκεται στο ταξίδι του μέλιτος με την Αναστασία στη Μύκονο.

Ο Διαμαντής προτείνει στην αννα να μπει μπροστά και να είναι αυτή που θα φαίνεται στην καινούργια δουλειά που προετοιμάζει κι αυτή δέχεται με μεγάλο ενθουσιασμό. Η τυχαία παρουσία του Νικηφόρου στο σημείο που έχουν δώσει μυστικό ερωτικό ραντεβού ο Πάτροκλος με τη Δήμητρα, θα του δώσει ένα ακόμα όπλο καθώς αποφασίζει να «καρφώσει» το γεγονός στον Αχιλλέα. 
Ο Ματθαίος μιλάει στην Αναστασία για τις έντονες ανησυχίες που έχει για τη σχέση της με τον Διαμαντή και την αδυναμία που του δείχνει.. και έμμεσα την προειδοποιεί πως αν δεν αλλάξει την στάση της απέναντί του και να τον κρατήσει μακριά, αυτός θα ήταν ένας καλός λόγος για να τσακωθούν άσχημα και όχι μόνο.. Ο Αχιλλέας είναι έξαλλος με τον Πάτροκλο και τη Δήμητρα και παρά τις διαβεβαιώσεις τους ότι οι δυο τους δεν έχουν κάποια σχέση, ο Αχιλλέας δεν τους πιστεύει..

Όταν η Στεφανία μαθαίνει ότι η Μελίνα έχει επιστρέψει το παιδί πίσω στη φυσική του μητέρα, της ζητά παρουσία του Σήφη, αν θα ‘θελε να γίνει εκείνη τώρα το παιδάκι της.. μια επίσκεψη που η Μελίνα θα κρύψει από τον Αχιλλέα, αλλά σύντομα θα μαθευτεί…. Ο Μηνάς συνεχίζει τις ιδιαίτερες περιποιήσεις του προς την Βασιλική, κινώντας της όλο και περισσότερο της υποψίες, ότι κάτι της κρύβει.. έτσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει.. Ο Μάρκος λέει στον Παύλο ότι έχει ανακαλύψει πως ο Νικηφόρος του έχει πει ψέματα.. Ο Σήφης κάνει πρόταση στην Όλγα να πάνε ένα ταξίδι οι δυο τους, ενώ στη μικρή Στεφανία θα προφασιστεί επαγγελματικούς λόγους.. 
Ο Ματθαίος εξαναγκάζει την Αναστασία να πάρει αποστάσεις από τον Διαμαντή και να του δηλώσει πως δεν τον θέλει στη ζωή της, γεγονός που την καταρρακώνει. Η οργή του Αχιλλέα για το ψέμα που του είπε η Μελίνα για τη συνάντησή της με τον Σήφη και την κόρη του, τους οδηγεί σε μεγάλο καυγά και ο Αχιλλέας το βράδυ δεν επιστρέφει να κοιμηθεί στο σπίτι! Ο Σήφης για μια ακόμα φορά έρχεται σε σύγκρουση με τον Διαμαντή, καθώς έχει πληροφορηθεί για τα μυστικά επαγγελματικά σχέδια του θείου του, που έρχονται σε σύγκρουση με το συμφέρον της δικής τους εταιρίας. 

Ο Παύλος Γιαννακάκης, από την πλευρά του, μοιράζεται με τον Σήφη ένα σχέδιο προκειμένου να αναχαιτίσουν τον Διαμαντή. Στο μεταξύ ο Κίκης πιλοτάρει με ένα ελικόπτερο πάνω από τα κεφάλια όλων, σκορπίζοντας τον τρόμο στα Χανιά…Μπρούσκο – Επεισόδιο 418, 419, 420, 421, 422
Ο Αχιλλέας, περνάει το βράδυ εκτός σπιτιού του και το ξημέρωμα βρίσκει τη Μελίνα διαλυμένη απ’ την εξαφάνισή του. Ο Πάτροκλος καταρρέει όταν το κινητό της Δήμητρας μένει κατά λάθος ανοιχτό και την ακούει να υποκύπτει στις ερωτικές διαθέσεις του Νεκτάριου. Δάφνη και Κωνσταντίνα, πείθουν το Μανωλιό ότι είναι διορατικός γιατί.. «άνοιξε» το τρίτο του μάτι. Παρά τις πιέσεις, ο Σήφης κατορθώνει ν’ αποδράσει για ένα διήμερο με την Όλγα, επιζητώντας να ‘ρθουν πιο κοντά. 

Επιχειρώντας η Βασιλική ν’ ανακαλύψει τυχόν ατασθαλίες του Μηνά.. του καταστρέφει το κινητό με έναν κωμικό και γελοίο τρόπο. Όταν η Αναστασία επιστρέφει στα Χανιά, ο Παύλος διαπιστώνοντας πως ο Διαμαντής την έχει κάνει υποχείριό του, εξοργισμένος ξεκινάει να τον βρει παίρνοντας μαζί το όπλο του. Ισχυριζόμενος ότι οι Ματθαίοι έχουν αθετήσει όρο του συμβολαίου, ο Νικηφόρος πάει στη Κύπρο κι απαιτεί να του επιστραφεί το κτήμα Δημοσθένους, ενώ αργότερα στη προσπάθειά του να το εξερευνήσει, εγκλωβίζεται στο τούνελ του κτήματος. Η Μελίνα χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της, όταν ο Αχιλλέας της βάζει σκληρούς όρους!
Η Μελίνα πάει στο σπίτι των Ματθαίων προκειμένου να μπορέσει να κάνει μια ήρεμη συζήτηση με τον Αχιλλέα, αλλά οι προσπάθειές της δεν βρίσκουν καμία ανταπόκριση, καθώς εκείνος αρνείται να της μιλήσει χωρίς να της δώσει κανένα περιθώριο για συζήτηση. Στο μεταξύ ο Νικηφόρος περνάει τη νύχτα του κλεισμένος στο τούνελ του κτήματος Δημοσθένους, όπου έχει εγκλωβιστεί. Ο Παύλος Γιαννακάκης ξεκινάει οπλισμένος να πάει στο σπίτι του Διαμαντή, για τελειώνει μια και καλή μαζί του.

Ο Πάτροκλος, απελπισμένος από το απαγορευμένο πάθος του για τη Δήμητρα και τυφλωμένος από τη ζήλια του, αποφασίζει να δώσει ένα δραματικό τέλος… Η Χρυσάνθη επιστρέφει από την Ελβετία και πηγαίνει στην Κύπρο, αποφασισμένη να δώσει τελεσίγραφο σε όποιον πάει ενάντια στα σχέδια και τις επιθυμίες της. Ο Μηνάς, έκπληκτος ανακαλύπτει πως η Βασιλική του λέει ψέματα και έχει να πατήσει μια ολόκληρη εβδομάδα στο ραδιόφωνο, ενώ η Μελίνα θα βιώσει μια οδυνηρή έκπληξη, όταν θα μπει ξαφνικά στο οινοποιείο και θα πέσει πάνω στον Αχιλλέα που δεν βρίσκεται μόνος εκεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας