-->

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Μπρούσκο Επεισοδια 400 401 402 403 -- 16/10/2015

ΕΠ.400--Η Αναστασία ταράζεται όταν αποκαλύπτει πως δεν ήταν ένα απλό ατύχημα αυτό που συνέβη στον Ματθαίο.. αλλά απόπειρα δολοφονίας. 

Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος επιχειρεί να ψαρέψει τη Δάφνη, προκειμένου να μάθει ως πού έχουν φτάσει οι έρευνες του Μάρκου για το παρελθόν του και τις ρίζες του.
Το πέσιμο απ’ τη σκάλα προκαλεί αποβολή στην Άννα, με συνέπεια την άσχημη αντίδραση του Πάτροκλου απέναντί της. Αχιλλέας-Μελίνα ενημερώνονται από την έντρομη Ανδρούλα ότι η Μάρθα τριγύρναγε έξω απ’ το σπίτι κι ο φόβος μην αρπάξει πάλι το μωρό, ξαναφουντώνει.

Οι δρόμοι Παύλου – Χρυσάνθης χωρίζουν, όταν ο Παύλος επιλέγει τα παιδιά του αντί για εκείνη, αν και ο Μάρκος πιστεύει πως θα τα ξαναβρούν. Η αντιπάθεια της Στεφανίας για την Όλγα, είναι πλέον ολοφάνερη γεγονός που στεναχωρεί τον Σήφη, ο οποίος παράλληλα αντιμετωπίζει και την επίθεση της Χρυσάνθης. Ο Αχιλλέας ενοχλείται όταν η Μελίνα δηλώνει πως δεν θέλει να τον συνοδεύσει στη Φλωρεντία.
Ο Σήφης τσακώνεται άγρια με την Χρυσάνθη για το παρελθόν και οι αλληλοκατηγορίες πέφτουν βροχή.. Ο Πάτροκλος είναι έξαλλος με την αποβολή της Άννας, ο Διαμαντής όμως προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, την ίδια ώρα όμως προβληματίζεται με τον αγοραστή του σπιτιού του. Η Αναστασία προσπαθεί να προσεγγίσει την γιαγιά Ανδριανή, και της ζητά να βάλουν στην άκρη τα παλιά τώρα που το θέμα του Ματθαίου έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. 

Ο Νικηφόρος φλερτάρει όλο και πιο έντονα την Λουκία και εκείνη ανταποκρίνεται.. Η Μελίνα ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Βασιλική με το μωρό στην Κρήτη, δυσαρεστώντας ιδιαίτερα τον Μηνά.. Η περίοδος των εξετάσεων έφτασε και η Δάφνη με τον Μηνά διαβάζουν ως τρελοί.. τώρα θα πρέπει να βρουν τρόπο για να περάσουν την τάξη και φυσικά όπως πάντα η Δάφνη έχει τη λύση.. Παράλληλα η Κωνσταντίνα προβληματίζεται έντονα, όταν ο Μηνάς την παροτρύνει να δώσει μια ευκαιρία στον Κίκη, τώρα που θα λείπει ο Μανωλιός. 

Ο Νεκτάριος βρίσκεται σε ραντεβού με την Αλεξάνδρα και της ξεκαθαρίζει ποια είναι πλέον η σχέση και τα αισθήματα του για την Δήμητρα. Ο Αχιλλέας ανακοινώνει στη Μελίνα κάτι που θα την σοκάρει!!!
Η Μελίνα με το μωρό φεύγουν για Χανιά και ο Αχιλλέας για Φλωρεντία. Στο μεταξύ και ο Πάτροκλος, έξαλλος με την Άννα, αποφασίζει να πάει στη Φλωρεντία και αυτός. 

Ο Μάρκος ανακαλύπτει πως ο Νικηφόρος Απέργης προέρχεται από την κυπριακή οικογένεια των Δημοσθένους, αλλά δεν μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Ωστόσο, αυτή η ανακάλυψη θα θορυβήσει τον Νικηφόρο, που φοβάται ότι τα σχέδιά του θα αποκαλυφθούν και αποφασίζει να προσεγγίσει τον Πάτροκλο. 

Η Βασιλική και ο Μάρκος κάνουν απελπισμένες προσπάθειες να βοηθήσουν στο διάβασμα τον Μηνά και τη Δάφνη, που δίνουν εξετάσεις για να περάσουν την τάξη στο σχολείο. Η Χρυσάνθη, ανακοινώνει πως φεύγει από την Κρήτη και η Μελίνα βγαίνει για φαγητό σε φιλικό επίπεδο με τον Σήφη και τη Στεφανία.
Η προσκόλληση της Στεφανίας στη Μελίνα, προβληματίζει έντονα τον Σήφη. Ο Νικηφόρος επιχειρεί να προσεγγίσει τη Δάφνη κρυφά απ’ τον Μάρκο. Κάτω απ’ τις οδηγίες του Μηνά, ο Κίκης προσπαθεί να κατακτήσει την Κωνσταντίνα εκθειάζοντάς της.. τα οικονομικά του προτερήματα. 

Κι ενώ ο Μανωλιός θ’ αντιληφθεί σύντομα πως τα Ιταλικά του δεν είναι επαρκή στη Φλωρεντία θα μπει σε νέες περιπέτειες εκεί… Επηρεασμένος απ’ τα αισθήματά του για τη Δήμητρα, ο Πάτροκλος φέρεται απαξιωτικά στην Άννα. 

Η Χρυσάνθη αποχωρεί απ’ την Κρήτη, αφού πρώτα έχει μια μυστηριώδη συνάντηση …Μία ανατρεπτική αποκάλυψη που δεν περιμένει κανείς και αφορά την Χρυσάνθη, το παρελθόν και το μέλλον της καθώς και την «κρυφή» σύνδεση της με κάποιον υπεράνω πάσης υποψίας!!!! 

Παρά την απόσταση που τους χωρίζει, τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει την ευτυχία του Αχιλλέα και της Μελίνας.. έως τη στιγμή που ο Αχιλλέας δέχεται απ’ τη Κύπρο ένα άκρως δυσάρεστο τηλεφώνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας