-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Μπρούσκο Επεισοδια 394 395 396 397 398 -- 09/10/2015


Επ.394 --Κορυφώνεται η αγωνία για τον Ματθαίο και ενώ όλοι είναι σίγουροι πώς αυτό που του συνέβη έγινε στη θάλασσα, ανακαλύπτουν το αυτοκίνητό του και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Αχιλλέας, Μελίνα, Νεκτάριος και Αναστασία ζουν τις χειρότερες μέρες της ζωής τους, περιμένοντας με αγωνία ένα νέο. Αποφασίσουν να
ξεκινήσουν έρευνες στη θάλασσα.

Ο Διαμαντής δέχεται ένα ακόμα πλήγμα, όταν μαθαίνει πως ο Παύλος έχει δεσμεύσει όλους του τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο άλλοτε κραταιός Διαμαντής Νικολάου, έχει μείνει χωρίς ένα ευρώ. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος Απέργης καταφέρνει να μπει και στο περιβάλλον του Παύλου Γιαννακάκη, σφίγγοντας έτσι τον κλοιό ακόμα πιο πολύ. 

Ο Σήφης, με χαλαρό τρόπο προσπαθεί να εξηγήσει στην Όλγα, τη σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, ενώ η Δάφνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να «ξελογιάσει» τον Μάρκο και παράλληλα δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της στον Μηνά, ο οποίος θέλει με .. δόλιο σχέδιο, να αφήσει έγκυο τη Βασιλική.
Αχιλλέας, Μελίνα, Νεκτάριος και Αναστασία, αρνούνται να δεχτούν πως ο Ματθαίος δεν ζει και παλεύουν να εμψυχώσουν ο ένας τον άλλον, η αυτοκτονία όμως ενός πασίγνωστου άντρα στην Κύπρο τους προκαλεί εκ νέου αναστάτωση.

Ο Πάτροκλος είναι συνεχώς στο πλευρό του Διαμαντή, που ‘χει λυγίσει μπροστά στην οικονομική καταστροφή. Ο Σήφης διαπληκτίζεται άσχημα με την Χρυσάνθη, για τη σχέση της με τον πατέρα του, αλλά μετά από επιμονή της Στεφανίας να δει τον παππού της, αναγκάζεται να έρθει σ’ επαφή με τον Παύλο. Πάνω στην αγωνία για τον Ματθαίο, η Μελίνα φέρεται εχθρικά στη Μάρθα, όταν την εκλιπαρεί να πάρει για λίγο το μωρό στο σπίτι της. 

Η επανεμφάνιση της άγνωστης που ακούει στο όνομα «Ξένια» δίνει τροφή για κουτσομπολιό σε Δάφνη, Κωνσταντίνα, Μανωλιό, με τον Μάρκο ως συνήθως να προσπαθεί να τους συνετίσει.

Με τις οδηγίες της Δάφνης, ο Μηνάς απέχει απ’ το σ@ξ, περιμένοντας τις γόνιμες μέρες τις Βασιλικής.. για να την αφήσει έγκυο. Μετά από άκαρπες εκτενείς έρευνες για τον Ματθαίο, σε ξηρά και θάλασσα, Αχιλλέας, Νεκτάριος κι Αναστασία, καταρρέουν στο άκουσμα πως ο αγαπημένος τους.. πιθανότατα να μην βρίσκεται πια στη ζωή.
Όλοι είναι ανάστατοι αφού μέχρι στιγμής, ο Ματθαίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής, και όλα δείχνουν προς το χειρότερο.. Παράλληλα ο Μηνάς, λέει στον Σήφη για την εξαφάνιση του Ματθαίου κι ο Σήφης σπεύδει να συμπαρασταθεί.

Το μόνο που απομένει πια είναι να αρχίσουν τις έρευνες και στο βυθό της θάλασσας. Αυτό που δείχνουν οι έρευνες όμως συγκλονίζει και καταρρακώνει τους πάντες. Ο Διαμαντής προσπαθεί να πείσει τον Σήφη να σταθεί στο πλάι του, παρά τα λάθη του παρελθόντος.. Ο Παύλος εξαγριώνεται με την Χρυσάνθη, όταν εκείνη τολμάει να μιλήσει με τα πιο ταπεινωτικά και προσβλητικά λόγια για τον γιο του. Το ποτήρι όμως ξεχειλίζει όταν η ίδια τον βάζει σε δίλημμα να διαλέξει μεταξύ εκείνης και του Σήφη.

Ο Μανωλιός φροντίζει να διαδώσει τα κουτσομπολιά, για το νέο φλερτ της Λουκίας με τον Νικηφόρο. Και η Ξένια αναλαμβάνει να παίξει το δικό της ύπουλο παιχνίδι! Ο Μάρκος δεν μπορεί να θυμηθεί από πού γνωρίζει τον Νικηφόρο, και παροτρύνει τον Παύλο να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για αυτόν τον τύπο. Η Μελίνα μην αντέχοντας άλλο τη στάση της Μάρθας, την επισκέπτεται και την απειλεί, πως αν συνεχίσει να την ενοχλεί θα πάρει το παιδί και θα εξαφανιστεί στο εξωτερικό.
Ο Αχιλλέας, ο Νεκτάριος, η Μελίνα και η Αναστασία ζουν δραματικές στιγμές, καθώς είναι πλέον σίγουροι πώς αυτό που συνέβη στον Ματθαίο, μέσα στη θάλασσα ήταν μοιραίο για τη ζωή του.

Ο Σήφης και Χρήστος, μαζί με δύτες κάνουν έρευνες στον βυθό της θάλασσας προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο. Μέσα στην αναστάτωση, η Μάρθα καταφέρνει να αρπάξει το μωρό από τον Αχιλλέα και την Μελίνα. Στο μεταξύ, όλοι πληροφορούνται στην Κρήτη τα γεγονότα με τον Ματθαίο και η απόγνωση μεταφέρεται κι εκεί.. 

Στο μεταξύ ο Μάρκος καταφέρνει να θυμηθεί, που είχε ξαναδεί στο παρελθόν τον Νικηφόρο Απέργη και το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται… Ο Πάτροκλος και η Άννα ταξιδεύουν στη Φλωρεντία, με σκοπό να πείσουν τη Δήμητρα να επιστρέψει στην Κύπρο και στον Νεκτάριο, αλλά παράλληλα ο Πάτροκλος έχει πάντα στο μυαλό του, το πάθος που τον συνδέει με τη Δήμητρα… Κανένα στοιχείο ζωής από τον Ματθαίο ακόμη.

Η Μελίνα, ορμάει σαν λέαινα στο σπίτι της Μάρθας και απειλώντας την..όμως η Μάρθα έχει άλλα σχέδια..
Σε μια ύστατη προσπάθεια να βρουν τον αδελφό τους ζωντανό, ο Αχιλλέας, ο Νεκτάριος κι ο Χρήστος, αρχίζουν να ψάχνουν στα νοσοκομεία της Λευκωσίας. Όταν η γιαγιά Ανδριανή βρίσκει στο σπίτι του Ματθαίου την Αναστασία και τον Σήφη, εκείνοι αναγκάζονται να της αποκαλύψουν για το ατύχημα του Ματθαίου, προκαλώντας της σοκ. 

Στη Κρήτη, η Χρυσάνθη απαιτεί απ’ τον Παύλο να επιλέξει μεταξύ εκείνης και του Σήφη. Κι ενώ ο καημός της Κωνσταντίνας είναι πώς θα κλείσει το γραφείο τελετών του Κίκη, ο Μανωλιός επισκέπτεται τον Διαμαντή στη φυλακή για να τον ενθαρρύνει.. κάνοντας όλο γκάφες.

Ενόψει της νέας συνεργασίας, ο Νικηφόρος κάνει το τραπέζι σε Παύλο, Μάρκο, Λουκία και Δάφνη που μεθάει.. δημιουργώντας παρατράγουδα. 

Οι επαφές όμως Νικηφόρου-Λουκίας, προκαλούν τη ζήλια της Ξένιας φτάνοντάς την σε παραλογισμό. Στο μεταξύ στη Κύπρο, τα νέα για τη ζωή του Ματθαίου, φτάνουν.. και κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας