-->

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Sadece Sen (Μόνο εσύ) - Δράμα

Ένας πρώην μπόξερ ερωτεύεται ένα τυφλό κορίτσι ένα τουρκικό ρομαντικό θρίλερ. 


Έχοντας χάσει την όρασή της, η όμορφη νεαρή Hazal (Belcim Bilgin) μπορεί μόνο να δει μόνο ότι υπάρχει στις αναμνήσεις της. Αρνείται να αφήσει την αναπηρία της, να είναι ο τρόπος της ζωής της και στη σχέση της με τον Ali (Ibrahim Σελικόλ). 

Οι δυό τους έχουν συναντηθεί απροσδόκητα, και αυτή η σχέση τους οδηγεί σε μια έντονη και παθιασμένη αγάπη. Αλλά ο πρώην πυγμάχος Αλί έχει ένα σκοτεινό και βίαιο παρελθόν, το οποίο έρχεται τώρα πίσω και τον στοιχειώνει. Αναγκασμένος να
μπει στο ρινγκ για μια ακόμη φορά, προκειμένου να βοηθ'ησει την Hazal , βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια ενός βίαιου αγώνα.

Η μοίρα του ζευγαριού θα καθοριστεί από αυτό το αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά ο σκηνοθέτης Hakan Yonat προσπαθεί ένα μείγμα ρομαντισμού και έντονης δράσης. Μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εξαιρετικό καστ. 

Μια ταινία που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το κοινό είναι η ταινία «Μόνο εσύ»… Δεν είναι μόνο μια ρομαντική ιστορία για τους λάτρεις του είδους, αλλά και μια ταινία δράσης με αρκετές σκηνές πάλης. 

Στην ταινία «Μόνο εσύ» περιμένουν το κοινό σκηνές ρομαντικές, μα και σκηνές δράσης. Γνωρίζουμε ότι στις ταινίες συμβαίνει τα άτομα με αναπηρίες να είναι φτωχά και να χλευάζονται. Ένα άτομο με ειδικές ανάγκες δεν μπορεί να ερωτευθεί και να παντρευτεί ένα φυσιολογικό άτομο. Οι ηθοποιοί, βλέποντας τον αγαπημένο τους σε μια αναπηρική καρέκλα ή τυφλό δεν ξέρουν τι να κάνουν και φεύγουν… 

Σε αυτή την ταινία υπάρχει μια κοπέλα με προβλήματα όρασης… Μόνο που σε αυτήν την ταινία δεν συμβαίνει ό, τι στις άλλες. Ακόμα και γι’ αυτό λοιπόν, αξίζει να το δεις. Η ταινία «Ο κόσμος μου» μιλούσε για τις «αναπηρίες», δεδομένου ότι το θέμα αυτό αφορούσε όλους. Ωστόσο, οι υπότιτλοι για άτομα με προβλήματα ακοής, δεν είχαν εφαρμογή σαν πρόγραμμα για τα άτομα με προβλήματα όρασης. Η ευχή όλων είναι να μην υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στη ταινία «Μόνο εσύ» και να επιτευχθεί η προσβασιμότητα στην προβολή της από όλους. 

Η ταινία κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2014. Από το τρέιλερ καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μια ταινία με πολύ συναίσθημα, συναρπαστική που βοηθά τους ανθρώπους να καταλάβουν. Η Μπερέν Σάατ ερμήνευσε εκπληκτικά τον ρόλο ενός ατόμου με αναπηρία. Το ίδιο αναμένεται και από την Μπελτσίν Μπιλγκίν Ερντογάν στον ρόλο ενός ατόμου με προβλήματα όρασης. Το ότι επίσης έχει ήδη υπάρξει επιτυχημένο παράδειγμα της ταινίας δημιουργεί προσδοκίες επιτυχίας. Για να δούμε λοιπόν το «Μόνο εσύ»!!!
 Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας