-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Ο Βασίλη Μαυρίδη για το λουκέτο στο ΙΚΑ Ορεστιάδας

Επιστολή προς τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ιωάννη Θεωνά, με κοινοποίηση στον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παύλο Χαϊκάλη, απέστειλε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης, σχετικά με το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΙΚΑ Ορεστιάδας (βλ. εδώ).

Η επιστολή του κ. Μαυρίδη:


Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπό σας και χωρίς καμία διάθεση ανάμιξης «στα του οίκου σας» (ή για να είμαι ακριβής «στα του ΙΚΑ σας»), θα ήθελα να σας μεταφέρω, λαμβάνοντας υπόψιν το έγγραφο του υποδιοικητή κυρίου Καλαματιανού, για τη μεταφορά του αρχείου και των εργαζομένων του υποκαταστήματος ΙΚΑ Ορεστιάδας στο υποκατάστημα ΙΚΑ Διδυμοτείχου, τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για την απόφαση αυτή διότι:

  • Εξασφαλίζετε αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος στους εργαζόμενους.

  • Δίνετε την ευκαιρία σε χιλιάδες ασφαλισμένους και στους εργαζόμενους του υποκαταστήματος ΙΚΑ Ορεστιάδας να απολαμβάνουν σε καθημερινή βάση το τέλειο σιδηροδρομικό δίκτυο (ασχέτως αν διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση για τέσσερις μήνες το χειμώνα) και το ασφαλέστατο οδικό δίκτυο (ασχέτως αν δεν έχει ολοκληρωθεί εδώ και είκοσι δύο χρόνια).

  • Διαφυλάσσετε την ασφάλεια του αρχείου του ΙΚΑ από τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα που θα προκύψουν στην περιοχή λόγω της μη αποκατάστασης των δεκάδων ρηγμάτων στα αναχώματα.

  • Δίνετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τα άδεια γραφεία του ΟΑΕΔ Ορεστιάδας, γιατί η στέγαση των υπηρεσιών του ΙΚΑ Ορεστιάδας στο συγκεκριμένο κτήριο θα χαλούσε την ωραία εικόνα των άδειων αιθουσών και γραφείων.

  • Επιβεβαιώνετε και εμπράκτως αυτό που πιστεύει ο λαός μας για την αξιοπιστία των δημόσιων δεσμεύσεων των πολιτικών της κυβέρνησης (προηγούμενης και νυν) που διαβεβαίωναν ότι το ΙΚΑ Ορεστιάδας ούτε θα κλείσει ούτε θα μεταφερθεί.


Τέλος θα ήθελα να σας μεταφέρω στην προτροπή προς του άμεσους συνεργάτες μου στις 30/7 (μέρα καύσωνα) να φορούν καπέλα, έτσι ώστε η έκθεση στον ήλιο να μετριάσει τυχόν λανθασμένος αποφάσεις· φαίνεται ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα κάποιοι κυκλοφορούν «ασκεπείς».

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και για οπουδήποτε μπορούμε να συνεισφέρουμε.

Με εκτίμηση

Μαυρίδης Βασίλειος
Δήμαρχος Ορεστιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας