-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Δωρεά τροφίμων από την Ι.Μ. Βατοπεδίου προς το Συσσίτιο της Μητροπόλεως Αλεξ/πολης.

ΠΗΓΗ -e-evros.gr
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, εκφράζει με επιστολή του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος προς τον Καθηγούμενο της Μονής του Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ.

Το ευχαριστήριο του Μητροπολίτου μας στάλθηκε με αφορμή την εκ νέου αποστολή βοήθειας-δωρεάς προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως με προορισμό το
κεντρικό συσσίτιο, από το οποίο καθημερινά διανέμονται 300 μερίδες φαγητού σε άτομα και οικογένειες συμπολιτών μας, οι οποίοι – δυστυχώς – έχουν πραγματική ανάγκη αυτής της βοήθειας.

Η δωρεά της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου περιλαμβάνει ένα τόνο κοτόπουλα και 300 κιλά τυρί και καταδεικνύει για ακόμη μία φορά την «αποδεδειγμένη στήριξή της μοναστικής αδελφότητας προς το κοινωνικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

Να σημειωθεί ότι η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου τα τελευταία χρόνια, έχει σταθεί δίπλα στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως (όπως και άλλων Μητροπόλεων) ενισχύοντας και καλύπτοντας μεγάλο μέρος των αναγκών τόσο στο συσσίτιο όσο και στα Ιδρύματά της με την αποστολή δωρεών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ευχαριστήρια επιστολή:

"Ἅγιε Καθηγούμενε, Διὰ τῆς παρούσης ἐπιστολῆς θὰ ἤθελα προσωπικῶς, ἀλλὰ καὶ ἐκ μέρους ὅλων ὅσων δραστηριοποιοῦνται στὴν καθημερινὴ διακονία τοῦ Συσσιτίου μας, ποὺ παρέχει ἡμερησίως περισσότερες ἀπὸ 300 μερίδες φαγητοῦ σὲ ἐμπεριστάτους συνανθρώπους μας, νά σᾶς ἐκφράσω θερμὲς εὐχαριστίες γιὰ τὴν δωρεὰ ἑνὸς (1) τόνου κοτόπουλων καὶ 300 κιλῶν τυροῦ πρὸς τὴν ἀκριτική μας Μητροπολιτικὴ Περιφέρεια. Ἡ πολλάκις ἀποδεδειγμένη στήριξή σας πρὸς τὸ κοινωνικὸ ἔργο τῆς τοπικῆς μας Ἐκκλησίας καταδεικνύει τὴν ἀγωνία σας καὶ τὴν συναντίληψη γιὰ τὶς αὐξημένες ἀνάγκες τῶν συνανθρώπων μας.

Γέροντα, ἐλπίζουμε στὶς προσευχές σας ἀπὸ τό Περιβόλι τῆς Παναγίας μας, πρός τήν Κυρία Θεοτόκο. Ὁ Θεὸς νὰ σᾶς ἐνδυναμώνει στὸ ἔργο σας καὶ νὰ ἐνισχύει τὴν μοναστική σας ἀδελφότητα.

Μετά τῆς ἐν Χριστῷ ἀγάπης καί τιμῆς,

 Ὁ Ἀλεξανδρουπόλεως ΑΝΘΙΜΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας