-->

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών - Δήμος Νέας Ορεστιάδας

Δήμος

 Νέας Ορεστιάδας

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών
Νέας Ορεστιάδας
“Άγιος Παντελεήμων
ο Ιαματικός”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών
την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας “Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός” σε συνεργασία με το Δήμαρχο της Νέας Ορεστιάδας, σας καλούν στην κοινωνική εκδήλωση των Εθελοντών Αιμοδοτών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 στην κεντρική πλατεία .

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου, η εκκίνηση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, θα  γίνει την Κυριακή από το Ορμένιο σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο.

Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ορμένιο: 09:30 - Θεία Λειτουργία και Εκκίνηση από τον Ιερό ενοριακό ναό του Αγίου Γεωργίου στο χωριό του Ορμενίου. 
Παραλαβή της δάδας από τη λέσχη Μοτοσικλετιστών Νέας Ορεστιάδας.
Η διαδρομή περιλαμβάνει πέρασμα, από τις Καστανιές την Ν. Βύσσα έως στην βόρεια είσοδο της πόλης της Νέας Ορεστιάδας, όπου θα συναντηθούν με τους πεζοπόρους δρομείς και ποδηλατιστές για περιοδεία μέσα στην πόλη της Ορεστιάδας.
11:00 - Τερματισμός λαμπαδηδρομίας στην κεντρική πλατεία της πόλης, άναμμα βωμού, χαιρετισμοί, κεντρική εκδήλωση. 
12:00 - Αναχώρηση για την πόλη του Διδυμοτείχου.
Η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα την σημαντική αυτή εκδήλωση, στηρίζοντας το μεγαλειώδες έργο των Εθελοντών Αιμοδοτών όλης της περιοχής, με στόχο την αυτάρκεια στην χώρα μας από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και διακοπή της εισαγωγής από άλλες χώρες. 

Με εκτίμηση, 
Ο πρόεδρος του συλλόγου,
Τσιακαλάκης  Ευάγγελος

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ορεστιάδας “Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός”Είναι ο πρώτος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών με καταστατικό και Ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών 1986 Ένωση Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών 
η πρώτη αναγνωρισμένη Ένωση στην Ελλάδα, με 25 εγγεγραμμένους Συλλόγους και Ομάδες Εθελοντών Αιμοδοτών.
Σύνδεσμος Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Ο μοναδικός αναγνωρισμένος Σύνδεσμος στην Ελλάδα.

Η προσφορά αίματος και αιμοπεταλίων όλων των Εθελοντών Αιμοδοτών στον Έβρο,είναι πάνω από το 60%  του προσφερόμενου αίματος στα δύο νοσοκομεία του νομού .
στοιχεία από το αρχείο της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Έβρου.

Έδρα Αλεξανδρούπολη 25510 20478  6973080111

ΥΠΟΣΧΕΣΗ
Όλοι οι Σύλλογοι και οι Ομάδες Εθελοντών Αιμοδοτών που δραστηριοποιούνται στο νομό και έχουν σημαντικό έργο με προσφορά για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή δηλώνουμε ότι, όσο θα υπάρχει αγωνία και  πόνος γύρω μας , δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τον αγώνα για κάλυψη των αναγκών της χώρας μας, προσφέροντας Εθελοντικά Αίμα για τον Άγνωστο Ασθενή.
Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας