-->

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Η Σίτι μπήκε... φουριόζα στην Premier League, κυριάρχησε και με δύο γκολ του Τουρέ (ο Κομπανί το άλλο) επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Γουέστ Μπρομ.

Οι οιωνοί είναι πολύ καλοί για την Σίτι, καθώς τα τελευταία χρόνια η ομάδα που ξεκινούσε με νίκη βράδυ Δευτέρας, στο τέλος πανηγύριζε και τον τίτλο. Οι πολίτες, λοιπόν, ξεκίνησαν με το δεξί και το έκαναν με στυλ. Εξαιρετική εμφάνιση, γρήγορο
ποδόσφαιρο και δίκαιη νίκη με 3-0 απέναντι σε μία ομάδα, που ξέρει να παίζει απέναντι σε ανώτερους αντιπάλους. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάγια Τουρέ, που ξεκούραστος είναι άλλο επίπεδο και πέτυχε δύο γκολ.

Οι παίκτες του Πελεγκρίνι μπήκαν δυνατά, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους και τελείωσαν από νωρίς το ματς. Το πρώτο γκολ ήρθε με δόση τύχης στο 9', όταν ο Τουρέ έκανε αδύναμο πλασέ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα, αφού βρήκε σε Σίλβα και Ντόσον, κατέληξε στα δίχτυα τουΜάιχιλ για το 0-1.

Οι πολίτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη συνέχεια και δεν απειλήθηκαν ούτε μία φορά στο πρώτο μέρος. Στο 24' ήρθε και το δεύτερο γκολ, όταν ο Τουρέ με υπέροχο πλασέ λίγο έξω από την περιοχή νίκησε ξανά τον Μάιχιλ για το 0-2! Ο Σίλβα ήταν εξαιρετικός, η κυκλοφορία της μπάλας πολύ καλή για τους φιλοξενούμενους, με τους Μπονί (31') και Στέρλινγκ (41') να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες.

Οι παίκτες του Πιούλις προσπάθησαν περισσότερο στην επανάληψη. Ο Γιάκομπ μπήκε στη θέση του ΜακΛιν και έπιασε αμέσως δουλειά, παίζοντας man to man τον Σίλβα. Οι γηπεδούχοι είχαν το καλό τους διάστημα, στο οποίο πίεσαν και πλησίασαν στο γκολ στο 49', όταν η μπάλα πέρασε λίγο άουτ μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Λάμπερτ. Επιθετικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν και ήρθε ο Κομπανί να τους αποτελειώσει στο 59'.

Ο Σίλβα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βέλγος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μάιχιλ για το 0-3. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με τις καλύτερες ευκαιρίες να χάνονται για την Σίτι μέχρι το τέλος. Αγουέρο (89') και Κολάροφ (90+2') πλησίασαν στο 4ο γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ. Όπως και να έχει, η Σίτι από το... καλησπέρα στην κορυφή της Premier League με πειστική εμφάνιση.

Γουέστ Μπρομ (Τόνι Πιούλις): Μάιχιλ, Τσέστερ, Ντόσον, Λέσκοτ, Μπραντ, Μόρισον, Γκάρντνερ, Φλέτσερ, ΜακΛίν (46' Γιάκομπ), Μπεραΐνο (80' ΜακΜάναμαν), Λάμπερτ (74' Ανιτσέμπε)

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Τουρέ (80' Ντεμικέλις), Φερναντίνιο, Νάβας, Σίλβα, Στέρλινγκ (74' Νασρί), Μπονί (63' Αγουέρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας