-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Απόφαση-"καταπέλτης" για τον Μελισσανίδη. Αποβάλλεται από το ποδόσφαιρο

ΠΗΓΗ
Η επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ, τελειώνοντας από το ποδόσφαιρο τον επιχειρηματία  

Τον ασκό του Αιόλου για τον Δημήτρη Μελισσανίδη ανοίγει η εις βάρος του επιχειρηματία απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που στην κυριολεξία συνιστά καταπέλτη για τον ίδιο, την ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ, και ταυτόχρονα
τροχοπέδη για το μνημείο αναξιοπιστίας και αθέμιτου ανταγωνισμού που επιχείρησαν να στήσουν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι το ποδόσφαιρο και τα χρήματα των πολιτών.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή, με ψήφους 4 - 3 έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ασυμβίβαστο που υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη και πλέον ξεκαθαρίστηκε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα κουπόνια του ΟΠΑΠ, από την στιγμή που είτε ο ίδιος είτε συγγενικό του πρόσωπο έχουν εμπλοκή στο διοικητικό σχήμα του Οργανισμού. Στο σχετικό σκεπτικό, τονίζεται ότι ο Δ. Μελισσανίδης είναι ο πραγματικός διοικητικός «ηγέτης» της ομάδας και ως εκτούτου η περίπτωση της ΑΕΚ εμπίπτει στο αντίστοιχο ασυμβίβαστο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από την συνεδρίαση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του καθώς συγκρούστηκε με μέλη της Επιτροπής φθάνοντας στο σημείο να κάνει λόγο ακόμη και αγωγές εναντίον τους.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος με το μέλος της Επιτροπής κ. Βάμβουκα που καταδεικνύει περίτρανα τον εκνευρισμό του επιχειρηματία:

Βάμβουκας: «Παρακαλώ να γραφτούν στα πρακτικά αυτά».

Μελισσανίδης: «Είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία».

Βάμβουκας: «Να γραφτούν στα πρακτικά».

Μελισσανίδης: «Στ΄ αρχ@δια μου»!

Βάμβουκας: «Θα πάμε στα δικαστήρια».

Μελισσανίδης: «Να πας όπου θέλεις».

Από τα παραπάνω, αντιλαμβάνεται κανείς πως προκύπτει τεράστιο ηθικό και νομικό ζήτημα, αφού για όσους δεν θυμούνται (ο Ολυμπιακός για το θέμα είχε αποστείλει εξώδικο και στον ΟΠΑΠ πριν προσφύγει στην ΕΕΑ, χωρίς βεβαίως να ιδρώσει το αυτί των αρμοδίων), ο ΟΠΑΠ είχε συμπεριλάβει στο κουπόνι του στοιχήματος τους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό για την διοργάνωση του Κυπέλου Ελλάδος, ενέργεια που με βάση τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής ήταν απόλυτα έκνομη. Πλέον, σύμφωνα με έμπειρους νομικούς κύκλους υπάρχει γενικότερα θέμα τόσο με τον Οργανισμό, ενώ με βάση τα προβλεπόμενα υπάρχει ζήτημα και με την συμμετοχή της ΑΕΚ στο επόμενο πρωτάθλημα.

Παίκτες του στοιχήματος προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του ΟΠΑΠ

Στο περιθώριο της παραπάνω ηχηρής απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ένα άλλο μείζον θέμα που έχει προκύψει, αφορά στην πρόθεση αρκετών παικτών του στοιχήματος να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, μια εξέλιξη που εκ των πραγμάτων θα πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

Όπως φαίνεται λοιπόν, δεν έχουν τέλος τα απόνερα της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ασυμβίβαστο του ρόλου της οικογένειας Μελισσανίδη στα διοικητικά σχήματα της ΑΕΚ και του ΟΠΑΠ. 

Εκτός από τα ζητήματα που προκύπτουν τόσο για τη συμμετοχή της Ένωσης στη Superleague, όσο και για το ίδιο το modus operandi του Οργανισμού, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika,gr, ένας σημαντικός αριθμός παικτών του στοιχήματος που θίγονται άμεσα από το γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ συμπεριέλαβε τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο σχετικό κουπόνι (κίνηση έκνομη με βάση και την απόφαση της ΕΕΑ), έχουν απευθυνθεί ήδη σε νομικό γραφείο προκειμένου να διεκδικήσουν την δικαίωσή τους. 

Πλέον είναι σαφές ότι τόσο η διοίκηση του ΟΠΑΠ όσο και Δημήτρης Μελισσανίδης τίθονται προ των ευθυνών τους. 

Εδώ είμαστε να σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας