-->

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Πότε τελειώνει η περίοδος χάριτος από εταιρείες κινητής, ίντερνετ, συνδρομητική τηλεόραση, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΠ

Τα προβλήματα που ανακύπτουν είναι πολλά. Το πιο συνηθισμένο ότι το όριο των 60 ευρώ έχει «κουρευτεί» στα 50 ευρώ, αφού δεν επαρκούν τα 20ευρα για να καλύψουν τη ζήτηση.

Διαβάστε τι ισχύει σε κάθε περίπτωση

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Οι υπεύθυνοι εταιρειών κινητής τηλεφωνίας
διαβεβαίωσαν πως μέχρι και χθες Πέμπτη 22 Ιουλίου δεν είχε γίνει καμία διακοπή σε συνδρομητή ο οποίος δεν έχει πληρώσει ακόμη τον λογαριασμό του.

Σε όσους επικοινωνούν με τις εταιρείες γίνονται προτάσεις για πληρωμή μέσω καρτών και διευκολύνσεις. Μηνύματα ακόμη δεν έχουν στείλει προς τα κινητά τηλέφωνα για ενδεχόμενο διακοπής.

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σε ότι αφορά συνδρομητές τηλεόρασης μέσω ιντερνετ, κάποιες εταιρείες απέστειλαν ήδη ειδοποιήσεις για ανεξόφλητους λογαριασμούς ώστε να αποφευχθεί η διακοπή της παροχής, ενώ κάποιες προγραμματίζουν ήδη φραγές.

ΟΤΕ

Η διευκόλυνση παραμένει για όλες τις υπηρεσίες του ΟΤΕ (σταθερή, κινητή τηλεφωνία, ιντερνετ και συνδρομητική τηλεόραση OTE TV).

Από τα κεντρικά του ΟΤΕ στην Αθήνα όπου μας ενημέρωσαν πως αυτό που γίνεται στην παρούσα φάση είναι διακανονισμοί με τους πελάτες και προτάσεις για εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής μέσω καρτών κλπ. Μέχρι ώρας δεν έχει δοθεί καμία εντολή για διακοπή υπηρεσίας προς συνδρομητή που έχει ανεξόφλητους λογαριασμούς.

ΔΕΗ

Το thebest επικοινώνησε με τα κεντρικά της ΔΕΗ και μίλησε με τον κ. Γιάννη Παπάζογλου από το γραφείο τύπου της επιχείρησης.

Στις 22 Ιουλίου έληξε η περίοδος χάριτος και η ΔΕΗ ξεκίνησε εκ νέου να χρεώνει τόκους για τους λογαριασμούς που βρίσκονται σε καθυστέρηση. Και αυτό είναι το λιγότερο, αφού όπως επισημαίνουν πηγές της επιχείρησης ξεκινά προσπάθεια να περιοριστούν οι ανεξόφλητες οφειλές που όπως όλα δείχνουν ξέφυγαν εκ νέου τις ημέρες των μέτρων στις τράπεζες.

Το σαφάρι ελέγχων ξεκίνησε από χθες Τετάρτη 22 Ιουλίου, με έμφαση στους «έχοντες» που μπορούν να πληρώσουν αλλά δεν το κάνουν, καθώς έληξε η περίοδος χάριτος που είχε δώσει η επιχείρηση λόγω των capital controls.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

"H Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε, μετά την έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 84 τΑ/18.7.2015) με την οποία αποφασίστηκε η λήξη της τραπεζικής αργίας, ενημερώνει τους πελάτες της ότι μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 δεν θα επιβαρύνονται με τόκους οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί και οι ληξιπρόθεσμες δόσεις των διακανονισμών. Σημειώνεται ότι η ρύθμιση αυτή ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της τραπεζικής αργίας (29.06.2015). 

Επίσης, η ΔΕΗ κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες στην εξόφληση των οφειλών τους, έχει προβεί και σε άλλες ενέργειες για τη διευκόλυνσή τους για το χρονικό διάστημα από 29.06.2015 έως και 22.07.2015, όπως: 

• Άρση όλων των μέτρων που εφαρμόζονται στις περιπτώσεις πελατών που δείχνουν ασυνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών τους, 

• Αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης λόγω οφειλής, 

• Εξακολούθηση των διακανονισμών που έχουν συναφθεί, ανεξαρτήτως εάν οι πελάτες έχουν ανταποκριθεί στις πληρωμές ή μη 

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν άμεσα από το νέο πρόγραμμα διακανονισμών σε περίπτωση οφειλών τους. Το νέο πρόγραμμα διακανονισμών περιλαμβάνει ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους ρύθμισης οφειλών έως και 36 μηνιαίες δόσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τη ΔΕΗ μέσω βιώσιμων διακανονισμών. 

Αγαπητοί πελάτες, 

Η λειτουργία του τραπεζικού συστήματος έχει αρχίσει να ομαλοποιείται και παρέχει την ευχέρεια σε όλους να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους έναντι της ΔΕΗ. 

Σας καλούμε λοιπόν να τακτοποιήσετε τις όποιες οφειλές σας το ταχύτερο δυνατόν. 

Τα Καταστήματά μας και το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών 11770 είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων πελατών για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστούν."

ΔΕΥΑΠ

Σε ότι αφορά τις οδηγίες και για την ΔΕΥΑ Πατρών δεν έχει δοθεί ακόμη καμία εντολή διακοπής υδροδότησης λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.

Πηγή: xespao

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας