-->

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ: Εμείς βγήκαμε βουλευτές με μνημονιακές θέσεις!

Χάνει τη δεδηλωμένη ο Τσίπρας και στηρίζεται πλέον στις δυνάμεις που κατηγορούσε ως διαπλεκόμενες.

Πάνω από 40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι μέχρι στιγμής στο πλευρό του Παναγιώτη Λαφαζάνη, και ουσιαστικά πρόκειται για ένα μπλόκο απέναντι σε ό,τι ο Αλέξης Τσίπρας φέρει στη Βουλή για ψήφιση. Μιλάνε για 40, αλλά, ενδεχομένως, μαζί με εκείνους που επηρεάζει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, να είναι πολύ
περισσότεροι, με αποτέλεσμα ο κ. Τσίπρας να υποχρεωθεί να κυβερνήσει παρέα με τον Θεοδωράκη και τον Μεϊμαράκη.

Αυτό βέβαια θα φέρει την τελική έκρηξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, που θα έχει πλέον πρόεδρο υποστηριζόμενο από τα κόμματα που μέχρι χθες κατηγορούσε ως διαπλεκόμενα με τους εργολάβους και τους τραπεζίτες.

Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι στο ακαταλαβίστικο δημοψήφισμα στηρίχθηκε από τη Χρυσή Αυγή και τώρα θα υποχρεωθεί να φτιάξει κυβέρνηση από μνημονιακές δυνάμεις, γίνεται αντιληπτό τι τερατογένεση συμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό.

Δεν παραδίδουν τις έδρες

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφοριες του crashonline, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι βουλευτές που τον ακολουθούν είναι αποφασισμένοι, παρά τις πιέσεις που δέχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το χαρτί που έχουν υπογράψει, ότι σε περίπτωση διαφωνίας θα παραδόσουν τις έδρες τους, να μην τις παραδόσουν με το ισχυρό επιχείρημα ότι «εμείς βγήκαμε βουλευτές, με βάση τις αντιμνημονιακές θέσεις από τον ελληνικό λαό και παραμένουμε σε αυτές. 

Ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε και όχι εμείς. Δεν μπορούμε να παραδώσουμε τις έδρες μας γιατί έτσι θα προδόσουμε τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας