-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ... ΤΟΥΡΚΙΑ! Εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην τουρκική εισβολή στην Συρία - 2 νεκροί Τούρκοι στρατιώτες σε ενέδρα του ΡΚΚ

Την βοήθεια του ΝΑΤΟ ζητά η Τουρκία επίσημα για να εισβάλει στην Συρία: Συγκεκριμένα καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση το ΝΑΤΟ την Τρίτη προκειμένου να ενεργοποιηθεί το Άρθρο 4 περί συνδρομής με παροχή συμβουλευτικής/παροχής πληροφοριών συνδρομής, ενώ με διαταγή του τουρκικού Γενικού Επιτελείου ανακαλούνται όλες οι άδειες προσωπικού 2ης και 3ης Στρατιάς
τις οποίες εμπλέκουν στις συγκρούσεις!

Η 2η Τουρκική Στρατιά έχει έδρα την Μαλάτεια και καλύπτει επιχειρησιακά τα σύνορα με Συρία, Ιράκ και Ιράν ενώ η 3η Στρατιά τα καλύπτει σύνορα με Αρμενία και Γεωργία.

Οι πρεσβευτές των χωρών του ΝΑΤΟ θα συνεδριάσουν την Τρίτη κατόπιν σχετικού αιτήματος της Τουρκίας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΝΑΤΟ θα συνεδριάσει προκειμένου να συνδράμει τα θέματα ασφαλείας την Σύμμαχο Τουρκία στις στρατιωτικές της επιχειρήσεις.

Η σύγκληση του ΝΑΤΟ πραγματοποιήθηκε με βάση το άρθρο 4, το οποίο επιτρέπει στις χώρες-μέλη να αιτούνται συμβουλευτικής/πληροφοριακής στήριξης από την Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Δηλαδή η Ελλάδα θα κληθεί την Τρίτη να εγκρίνει την τουρκική εισβολή στην Συρία και να δώσει βοήθεια για την εξόντωση των Κούρδων σε Ιράκ και Συρία!

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που εξερράγη χθες το βράδυ κατά τη διέλευση στρατιωτικής αυτοκινητοπομπής στην κουρδική επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, και προκάλεσε τον θάνατο δύο Τούρκων στρατιωτών και τον τραυματισμό τεσσάρων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού Στρατού, η επίθεση έγινε από το ΡΚΚ και ακολούθησε μάχη. Στην περιοχή μεταφέρθηκαν ενισχύσεις του τουρκικού Στρατού και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εναντίον των μελών του ΡΚΚ.

Στο μεταξύ, ο τουρκικός Στρατός για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια χτύπησε τα στρατόπεδα του ΡΚΚ στο Καντίλ και τη γύρω περιοχή στο Βόρειο Ιράκ.  Τουρκικά μαχητικά που απογειώθηκαν από τις βάσεις του Νιτιάρμπακιρ, της Μαλάτια, του Μπάτμαν και του Ιντζιρλίκ έριξαν γύρω στις 300 LGB βόμβες.

Πληροφορίες των τουρκικών μέσων ενημέρωσης λένε ότι κατά την πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποίησαν ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου χθες αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επιχειρήσεις τόσο εναντίον του ΡΚΚ όσο και εναντίον του Ισλαμικού Κράτους |μέχρι τέλους|.

Όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα, οι μαχητές του PKK έχουν πραγματοποιήσει 2.099 επιθέσεις από τις αρχές του 2015 με τις ΤΕΔ ανήμπορες να τις αποκρούσουν. Πόσο ικανές είναι τώρα που έχουν ανοίξει τρία μέτωπα, ένα το εσωτερικό στη Τουρκία με επίθέσεις όχι μόνο στη ΝΑ Τουρκία αλλά και σε αστυνομικά τμήματα της Κωνσταντινούπολης, ένα με τη Συρία και ένα στο Β.Ιράκ; Γι αυτό καλούν εσπευσμένα το ΝΑΤΟ..Ο μύθος της ισχυρής στρατιωτικά Τουρκίας διαλύεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας