-->

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 ΤΟ ΤΕΛΟΣ -- 05/07/2015

Ο Πρίγκιπας συγχωρεί την Ελένη για το ψέμα που του είπε και την παρακαλεί να μείνει μαζί του. Το δίλημμα για εκείνη είναι μεγάλο. Θα προδώσει τον πατέρα της ή τον έρωτά της; Οι δημοσιογράφοι επισκέπτονται τη Βάλια στην κλινική και την ρωτάνε λεπτομέρειες για το χειρόγραφο. 

Η μεγάλη ντίβα βιώνει τον απόλυτο
εξευτελισμό. Η 'Ελλη αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Δημήτρη, μια και καλή....

Τίποτα δεν πρέπει να εμποδίσει την επιθυμία της για δικαίωση. Η Μυρτώ πιέζει τον Χρήστο να της δώσει απαντήσεις για το ποιος κρύβεται πίσω από τους φόνους, αλλά εκείνος της ζητάει λίγο χρόνο ακόμα, προτού της μιλήσει ανοιχτά. 

Η 'Ελλη προσπαθεί ν' ανοίξει τα μάτια της Μυρτώς για να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του πατέρα της, χωρίς να προδώσει τον δικό της ρόλο στη ζωή της μητέρας της... Η Κλαίρη περνάει άλλη μια βραδιά με τον Θησέα, ενώ την ίδια ώρα το μωρό έχει πάλι πυρετό. Η Λία παίρνει το παιδί και τρέχει στο νοσοκομείο. 

Η κατάσταση της υγείας του μωρού δεν είναι καλή και η οικογένεια περνάει ώρες αγωνίας. Η Βάλια επανακτά κάπως τη διαύγειά της και καλεί τον Πρίγκιπα. Του ζητάει να σταματήσει τα δημοσιεύματα και όταν εκείνος της εξηγεί πως θα τιμωρήσει και την 'Ελλη, για την οποία είναι πλέον σίγουρος πως κρύβεται πίσω απ' όλα, εκείνη αντιδρά και του λέει πως αυτή είναι δικιά της δουλειά.

Ομως ο Πρίγκιπας δεν σκοπεύει να κάνει πίσω... Η Βάλια αιφνιδιάζεται όταν την επισκέπτεται η Μυρτώ για το τελικό ξεκαθάρισμα. Το σκάει από την κλινική με σκοπό να εκδικηθεί την 'Ελλη.
Πρίγκιπας, 'Ελλη και Βάλια μπλέκονται σ' ένα γαϊτανάκι θανάτου. Ποιος θα επιβιώσει; Ποιος θα δικαιωθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας