-->

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Mavi Pansiyon - Μπλε Πανσιόν - 26/06/2014

1η Ο Αχμέτ είναι ένας πληγωμένος άντρας που έχασε την μεγάλη αγάπη της ζωής του. Αφού περνάει μια επίπονη περίοδο, επανέρχεται στη ζωή εντελώς διαφορετικός: ένας άντρας που δεν πιστεύει στην αγάπη, ένας πλέιμποϊ που δημιουργεί εφήμερες σχέσεις χωρίς ρίσκο. Μέχρι αυτό το καλοκαίρι. 

Η ιστορία μας ξεκινάει από αυτό ακριβώς το σημείο. Πηγαίνει σε μία μικρή και πολύ όμορφη πόλη στα παράλια του Αιγαίου όπου ελπίζει να περάσει ωραία και χαλαρά τις διακοπές του, συνεχίζοντας την σκανταλιάρικη συμπεριφορά του. Ο Αχμέτ γνωρίζει δύο γυναίκες. Δύο γυναίκες με δύο διαμετρικά
αντίθετες προσωπικότητες: την Εσρά που είναι απελευθερωμένη όπως αυτός και την πιο μοναχική και συναισθηματική Μπαχάρ.

Ο Αχμέτ δυσκολεύεται να αποφασίσει ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Μαγεύοντας κάθε βράδυ το κοινό της με την μαεστρία της στο πιάνο, η Μπαχάρ αφυπνίζει στον Αχμέτ την λαχτάρα της αγάπης. Αλλά ο Αχμέτ δεν θα παραδοθεί εύκολα. Εξάλλου δεν είναι ο μόνος που γοητεύεται από την Μπαχάρ. Επιπλέον, η Εσρά, η εναλλακτική της Μπαχάρ, δεν είναι τόσο ρηχή και χαζοχαρούμενη όσο δείχνει. 

Η ιστορία μας που εξελίσσεται γύρω από την σχέση μεταξύ του Αχμέτ, της Μπαχάρ, της Εσρά και του Κοράι, ενός όμορφου διαφημιστή που και αυτός θαυμάζει την Μπαχάρ, εμπλουτίζεται και με την εξέλιξη των σχέσεων και άλλων ενδιαφερόντων χαρακτήρων που μένουν στο ίδιο μοτέλ. Σε αυτό το σκηνικό οι επισκέπτες του μπλε μοτέλ προβάλλουν το δίλλημα του σύγχρονου ανθρώπου για το αν πρέπει να αναζητάς την αγάπη ή να απομακρύνεσαι από αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας