-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Και τώρα ο λόγος στον λαό-Συμβιβασμός ή ρήξη-Δημοψήφισμα την Κυριακή 5 Ιουλίου

Μετά την τελευταία πρόταση των θεσμών για σκληρό μνημόνιο και αφού ενημέρωσε όλο το υπουργικό συμβούλιο και τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου για δημοψήφισμα την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου, με ερώτημα την αποδοχή ή απόρριψη του τελεσιγράφου των
θεσμών.

Στο διάγγελμα που απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας προς τον ελληνικό λαό, επισήμανε ότι οι δανειστές ζητούν από την κυβέρνηση να εφαρμόσει τους μνημονιακούς όρους που υπέγραψαν οι προηγούμενοι. Ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνησή του, δεν έχει τέτοια εντολή και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπογράψει. Ο Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε ότι εισηγήθηκε δημοψήφισμα την άλλη Κυριακή 5 Ιουλίου, που έγινε ομόφωνα δεκτό από το υπουργικό συμβούλιο. 

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο συνέρχεται εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής, ώστε επικυρώσει την εν λόγω απόφαση. Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι έχει ενημερώσει τόσο τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και την Άνγκελα Μέρκελ και τους εταίρους, για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης. 

Ο πρωθυπουργός, ξεκαθάρισε ακόμα ότι η ερώτηση του δημοψηφίσματος είναι η αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης των θεσμών. Δεσμεύτηκε ότι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα της δημοκρατικής επιλογής του κόσμου, "Η Ευρώπη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας, η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης." τόνισε ακόμα, ενώ ακόμα κάλεσε σε "Εθνική ομοψυχία, ενότητα για να πάρουμε τις αποφάσεις που αξίζουν".

Η κυβέρνηση πάντως με τις δηλώσεις των εξερχομένων του Μεγάρου Μαξίμου υπουργών, παίρνει σαφώς θέση και προτείνει στον λαό το "Όχι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας