-->

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 381 382 383 384 385 386-- 29/06/2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 381:Η ψυχολογική κατάσταση της Μάρθας οδηγεί την κατάσταση στα άκρα… 

Ο Αχιλλέας βρίσκεται εγκλωβισμένος σ΄ αυτή την κατάσταση και το δίλημμα που τον βασανίζει είναι μεγάλο. 

Όταν αποφασίσει να δώσει επιτέλους μια λύση, η αντιδράσεις, θα τον σοκάρουν. Η Δάφνη,
αντιμέτωπη με μια ακόμα ερωτική απιστία του Μάρκου, παίρνει μια μεγάλη και αμετάκλητη απόφαση, που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.
Ο Πάτροκλος με κάθε τρόπο, προσπαθεί να επηρεάσει τον Νεκτάριο εναντίον των Ματθαίων, βάζοντάς του λόγια για την απόφαση του Ματθαίου μην να παραχωρήσει τη θέση του προέδρου σε εκείνον. 

Ο Διαμαντής καλεί την Άννα στο επισκεπτήριο της φυλακής και με απειλές προσπαθεί να την «συνετίσει» , ενώ παράλληλα για μια ακόμα φορά βρίσκει τον τρόπο να εγκλωβίσει συναισθηματικά την Αναστασία, προκειμένου να την έχει με το μέρος του.
Γεια σας από το videogr.gr. θα σας παρουσιάσουμε τα συνταρακτικά νέα που θα γίνουν στο Μπρούσκο όπου ο Αχιλλέας βρίσκεται σε πάρα πολύ μεγάλη φόρτιση και ο λόγος είναι γιατί βλέπει την Μάρθα ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τότε παίρνει την τρομερά δύσκολη απόφαση, να δώσει πίσω το μωρό, αλλά δεν έχει υπολογίσει το θυμό της Μελίνα, όπου θα συγκρουστούν πάρα πολύ άσχημα. 
Ο Σήφης μαζί με την Όλγα θα αναπτύξουν μια πολύ ισχυρή σχέση, όπου θα παρεξηγηθεί από πολλούς.
 Ο Διαμαντής εκβιάζει συναισθηματικά την Αναστασία, αλλά αυτό  είναι θετικό προς όφελος του. 
Η Κωνσταντίνα παρέα με τον Μανωλιό θα στήσουν μια σκευωρία ενάντια του Κίκη, ώστε να μην μπορέσει να ανοίξει το γραφείο τελετών, δίπλα από το καφενείο της Κωνσταντίνας.
Η Δάφνη παρ όλο που έχει χωρίσει με το Μάρκο, έχει μια ηρεμία που θα κάνει τους πάντες να ανησυχούν.  Ο Σήφης είναι συγκινημένος, γιατί η Στεφανία θα πάει  να ζήσει με τη μαμά της, την Αγγελική και τον νέο της σύζυγο τον Ανδρέα.
Την θλίψη του ο Σήφης προσπαθεί να διαχειριστεί, αφού η κόρη του θα φύγει και θα πάει να μείνει με την Αγγελική και τον Ανδρέα.
Πίσω τους αφήνουν τα προβλήματα, ο Αχιλλέας με την Μελίνα, σε σχέση με την μητέρα του μωρού και κάνουν ετοιμασίες για να φύγουν για Χανιά και να παραστούν στον γάμο του Μηνά και της Βασιλικής.
Η Δάφνη κάνει ότι μπορεί για να είναι ψύχραιμη, από τον χωρισμό της με τον Μάρκο και με καταχθόνιο τρόπο τους καθοδηγεί όλους, ώστε να διαδώσει σε όλους, τι έγινε με τον Μάρκο και την Λουκία.

Εξώδικο στέλνουν οι Ματθαίοι στον Πάτροκλο, να τους δώσει πίσω τα χρήματά τους και ο Πάτροκλος τρομάζει, ενώ Νεκτάριος τσαντίζεται, αλλά δεν μπορεί να μεταπείσει τα αδέρφια του.
Μια τρομερή αποκάλυψη κάνει ο Μανωλιός στον Παύλο και αυτή είναι ότι στα Χανιά βρίσκεται μια γυναίκα από το παρελθόν του και εκείνος ταράζεται.
Ένα συγκλονιστικό γεγονός θα γίνει και αυτό είναι ένα συγκλονιστικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπου θα ανατρέψει τις ζωές όλων...
Η Μελίνα ευχαριστιέται τις ανέμελες στιγμές που περνάει στα Χανιά, παρέα με τον Αχιλλέα αλλά και το μωρό της. 
Ακόμα η Μελίνα βοηθάει την αγαπημένη της Βασιλική στις προετοιμασίες για το γάμο της, χωρίς να ξέρει όμως ότι ο Σήφης περνάει τις πιο δύσκολες και επώδυνες ώρες της ζωής του.
Η Αναστασία κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να πείσει τον αγαπημένο της Ματθαίο, να μην είναι τόσο αυστηρός με το θείο της τον Διαμαντή αλλά και με την  οικονομική οφειλή του Πάτροκλου, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

 Ο Διαμαντής όμως ακόμα και μέσα από τη φυλακή, μπορεί και κινεί τα νήματα.  Με την πρόταση που θα της κάνει ο Κίκη της Κωνσταντίνας, θα πάθει σοκ, ενώ ο Μανωλιός έχει πάει στον Παύλο, ώστε να του πει τι κάνει αυτή η γυναίκα που έχει πάει στα Χανιά και ότι ήταν ο μεγάλος έρωτας του Παύλου η Χρυσάνθη.

Η Λουκία είναι υπερβολικά θυμωμένη με τον Σήφη και έτσι πάει στο σπίτι του, ενώ κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες,για να την αποτρέψει ο Τζόνι. 
 Μια τρομερή ανακάλυψη κάνει η Μελίνα και ξαφνικά αναγνωρίζει τον Πάτροκλο ως ένας από τους δύο απαγωγείς της.
Ο Σήφης βλέπει την Λουκία έξω από το σπίτι και ζητάει να μάθει τι θέλει, ενώ ο Τζόνι προσπαθεί να δικαιολογηθεί. 
Ύστερα από τις σκέψεις που είχε η Μελίνα, ότι στην απαγωγή της συμμετείχε και ο Πάτροκλος, ο Αχιλλέας παίρνει την απόφαση να πάει στη φυλακή, ώστε να δει τον Διαμαντή και να τον αντιμετωπίσει, αλλά ο Διαμαντής τον απειλεί φρικτά. 
Η Άννα είναι χαρούμενη και θα έχει μια μεγάλη έκπληξη να κάνει στον Πάτροκλο που θα τον κάνει χαρούμενο. 
Οι εξελίξεις μέσα στην σειρά συνεχίζουν να μας καθηλώνουν, αφού ο Διαμαντής θα μείνει ακόμα για πολύ καιρό στη φυλακή και αυτό θα τον αναγκάσει να πάρει μια πάρα πολύ τραγική απόφαση. 
Την Κωνσταντίνα πείθει η Δάφνη, να πάει να συναντήσει κρυφά τον Κίκη στο ξενοδοχείο, αλλά για κακή της τύχη, εκείνος θα πέσει αναίσθητος και η Κωνσταντίνα θα τρομοκρατηθεί .

Η Όλγα δέχεται μια πρόσκληση από τον Σήφη ώστε να τον συνοδεύσει στο γάμο του Μηνά και της Βασιλικής. 
Ο Ματθαίος με την αγαπημένη του την Αναστασία θα κάνουν και εκείνη την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στο γάμο.  Και ενώ όλοι είναι στην Εκκλησία και περιμένουν τη νύφη να έρθει, ο γαμπρός έχει εξαφανιστεί.

Φοβερά γεγονότα και πολλές ανατροπές, θα αλλάξουν μόνιμα τις ζωές των πρωταγωνιστών στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς του Αντ1 «Μπρούσκο». Ο γάμος της Βασιλικής με τον Μηνά, γίνεται μετ’ εμποδίων, αλλά μια σειρά από απρόσμενα γεγονότα θα συμβούν στη διάρκεια του πάρτι και θα θέσουν σε θανάσιμο κίνδυνο τις ζωές των πρωταγωνιστών. Τα νήματα μιας εφιαλτικής συνομωσίας, φαίνεται πως κινεί ένας μυστηριώδης άντρας που έχει καταφθάσει στα Χανιά και κινείται σαν σκιά πίσω από τους Ματθαίους και τους Γιαννακάκηδες. Χωρίς να ξέρει το σχέδιο που μυστικά εξυφαίνεται, ο Αχιλλέας βρίσκει για μια ακόμα φορά τον τρόπο να εκδηλώσει στη Μελίνα το πάθος του, ενώ η Αναστασία και ο Ματθαίος, λίγο πριν φύγουν για το πάρτι θα πληροφορηθούν μια τρομερή είδηση που θα τους συνταράξει. Μπρούσκο – Επεισόδιο 386
Η Κωνσταντίνα προσπαθεί να κρατήσει μυστική από τον Μανωλιό, την περιπέτειά της με τον Κίκη στο ξενοδοχείο, αλλά ο Μανωλιός τα μαθαίνει όλα και αποφασίζει να «καθαρίσει» για την τιμή του. Η Δήμητρα μαθαίνει τα πάντα για την παράνομη σχέση του Νεκτάριου με την Αντιγόνη! Ο Διαμαντής στη φυλακή, αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στο αδιέξοδό του με δραματικό τρόπο… ενώ Σήφης, Αχιλλέας και Μελίνα θα πέσουν στη θανάσιμη παγίδα που τους έχει στήσει ο άγνωστος άντρας.. με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας