-->

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Αsla Vazgecmem - Δεν θα παραιτηθώ ποτέ Επεισοδιο 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - ---- 28/06/2015

Με την επιστροφή της Iclal στο αγρόκτημα , ο Yiğit και η Nur γίνονται οι πρωταγωνιστές σε ένα παιχνίδι που όλοι μπορούμε να φανταστούμε. 

Η Nur προσποιείται ότι είναι η νταντά του Mert και αναγκάζεται να παραμείνει στο αγρόκτημα. Η Iclal , έχοντας πλήρη άγνοια του τι
συμβαίνει στο αγρόκτημα, είναι χαρούμενη που θα επανασυνδεθεί με τον σύζυγό της με αποτέλεσμα οι μέρες που περνάνε να είναι εφιάλτης για τον Yiğit και την Nur.

Ο Yiğit παίζει το ρόλο του ευτυχισμένου συζύγου, ενώ το μόνο πράγμα που εκνευρίζει την Iclal είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τον γιο της Mert. 

Ο Mert που τόσα χρόνια περιμένει την στιγμή που θα συναντήσει τη μητέρα του, βλέπει πως δεν του δίνει την προσοχή που περίμενε τόσο καιρό και συνεχίζει να δένεται όλο και περισσότερο με τη Nur. 

Ένας μεγάλος καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στον Yiğit και την Nur που αναστατώνει όλο το αγρόκτημα και φέρνει την Iclal αντιμέτωπη με την αλήθεια.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στα κοριτσια : Asla Vazgecmem Greek Fan Club

Bolum 1 -- Μέρος 1ο - Μέρος 2ο -- 09/05/2015 - Server Vidto
Bolum 2 -- Μέρος 1ο - Μέρος 2ο -- 20/05/2015 - Server   4
Bolum 3 -- Μέρος 1ο - Μέρος 2ο -- 20/05/2015 - Server   4
Bolum 4 -- Μέρος 1ο - Μέρος 2ο -- 01/06/2015 - Server Vidto
Bolum 5 -- Μέρος 1ο - Μέρος 2ο -- 11/06/2015 - datemule
Bolum 6 -- Μέρος 1ο - Μέρος 2ο - Μέρος 3ο ---- datemule
Bolum 7 -- Μέρος 1ο - Μέρος 2ο - Μέρος 3ο ---- datemule
Bolum 8 -- Μέρος 1ο - Μέρος 2ο -  datemule

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας