-->

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...

Θρίλερ μετά το «ναυάγιο»....Ο Τσίπρας σκέφτεται σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής!

Επιρρίπτοντας στους δανειστές την ευθύνη του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι «με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός» και σε δραματικούς τόνους προειδοποιεί ότι δημιουργούνται εμπόδια και υψηλοί κίνδυνοι, τους οποίους όμως
αποφεύγει να προσδιορίσει.

 Το Μέγαρο Μαξίμου επιρρίπτει την ευθύνη του αδιεξόδου αποκλειστικά στους θεσμούς και προαναγγέλει ότι δεν θα φέρει στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο πριν υπάρξει προοπτική συμφωνίας.

 Με το non paper σηματοδοτείται μια δραματική αλλαγή το κλίμα των διαπραγματεύσεων. Ενώ μέχρι πριν λίγες ώρες στελέχη της κυβέρνησης έλεγαν ότι ετοιμάζουν το πολυνομοσχέδιο με μια σειρά μέτρα για κατάθεση στη Βουλή προκειμένου να διαμορφωθεί το υπόστρωμα εκείνο που θα δημιουργήσει τις συνθήκες για επίτευξη συμβιβαστικής λύσης με τους δανειστές, τώρα λένε ότι οι δανειστές θέτουν κόκκινες γραμμές παντού: 

Συνταξιοδοτικά, εργασιακά [ΔΝΤ] και πρωτογενές πλεόνασμα [Κομισιόν].
Ετοιμη για ρήξη με τους δανειστές η κυβέρνηση

 «Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους θεσμούς και στην αδυναμία συνεννόησης μεταξύ τους» επισημαίνεται στo non paper της κυβέρνησης.

 Κύκλοι στο Μαξίμου εκτιμούν πως η κυβέρνηση είναι πλέον έτοιμη για πλήρη ρήξη με τους δανειστές με τον Αλέξη Τσίπρα και τους στενούς συνεργάτες του να εξετάζουν κάθε πιθανή συνέπεια και τρόπους τόσο για να απορροφηθούν οι συνέπειες ενός οριστικού «ναυαγίου» ενώ ταυτόχρονα αναζητούν «όπλα» για τον πόλεμο που βρίσκεται στα πρόθυρα να ξεσπάσει ανάμεσα στους θεσμούς και την κυβέρνηση.

 Συγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής

 Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός προτίθεται να προχωρήσει ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα στην κατάθεση αιτήματος για Σύγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να ενημερώσει το Κοινοβουλευτικό Σώμα για την διαπραγμάτευση και το «αδιέξοδο» στο οποίο οδηγείται.

 Μια κίνηση από τον πρωθυπουργό τόσο για να συσπειρώσει το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σε μια κοινή γραμμή όσο και να θέσει την αντιπολίτευση προ των ευθυνών της για την στάση που θα κρατήσουν απέναντι στις πιέσεις των δανειστών και την χρηματοδοτική ασφυξία που βιώνει η ελληνική οικονομία από το κλείσιμο της κάνουλας της ρευστότητας από τους θεσμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας