-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 99 -- 24/05/2015

Η Έλλη πάει στην έπαυλη της Βάλιας, αποφασισμένη να την σκοτώσει, αλλά την τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Μαζεύει τα πράγματά της και πάει στη Μυρσίνη, στην Ικαρία. 

Η Κλαίρη ενοχλείται που ο Χρήστος ανέλαβε την υπόθεση Χρηστίδη, σε αντίθεση με τον
Λευτέρη που χαίρεται γιατί πιστεύει πως αυτός ο φόνος θα’ναι η ταφόπλακα της Βάλιας. Πάνω στον ενθουσιασμό του, αποκαλύπτει στον Χρήστο πως η Βάλια και ο Νικηφόρος ήταν εραστές. Η Βάλια μαθαίνει για την κατηγορία εναντίον του Χρηστίδη και τρελαίνεται.
Και ο Χρήστος όμως πέφτει από τα σύννεφα μετά τις αποκαλύψεις του πατέρα του για την παράνομη σχέση της Βαρνέζη στη Σύρο. 
Η Ερμιόνη ξορκίζει τον Χρήστο να μην κάνει κουβέντα για όλα αυτά στη Μυρτώ. Ο Ασίμ και η Νατάσα βγάζουν πλαστά διαβατήρια κι ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό. Η Μυρσίνη βλέπει μπροστά της την Έλλη σε άθλια κατάσταση και προσπαθεί να την παρηγορήσει. 
Ο Χρηστίδης βγαίνει με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Ο Χρήστος τον ρωτάει στα ίσα για την εμπλοκή της Βάλιας στην υπόθεση, όμως εκείνος δεν του δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Αυτά όμως που υπονοεί, τον σοκάρουν και τρέμει στην ιδέα μην τα μάθει η Μυρτώ. 
Ο Ανδρέου ζητάει από τον Θησέα να δώσει το έργο της ανάπλασης στον Ρήγα, αφού του εξηγεί το σχέδιό του. Η Βάλια ψάχνει την Έλλη, μα δεν την βρίσκει πουθενά. Η Μυρσίνη ζητάει από την Έλλη να μείνει κοντά της και να ξεχάσει την εκδίκηση. 
Η Κλαίρη πιέζει τον Θησέα να αναλάβει η δική της εταιρεία την ανάπλαση, εξηγώντας του ότι αυτό θα’ναι για το συμφέρον του. 
Η Μυρτώ βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Χρήστου, χωρίς να ξέρει ότι έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Χρηστίδη. Μόλις της εξηγεί το σκεπτικό του ότι ο Χρηστίδης είναι αθώος, εκείνη γίνεται έξαλλη και τον πετάει έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας