-->

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 96 97 98 -- 21/05/2015

Η Έλλη ανακοινώνει στη Βάλια πως μετά την πρεμιέρα θα παραιτηθεί αλλά η Βάλια δεν δείχνει πρόθυμη να την αφήσει να φύγει από κοντά της. 

Της προτείνει να το ξανασκεφτεί. Η Ελένη και ο Μάριος μεσολαβούν για να τα ξαναβρούν η Ανθή με τον Χρηστίδη, ενώ η Νατάσσα ξανακυλάει στα ναρκωτικά. Η μέρα της πρεμιέρας φτάνει και το σχέδιο της δολοφονίας μπαίνει στην τελική
ευθεία. Ο Πρίγκιπας καλεί τον Χρηστίδη στο στριπτιτζάδικο για αποκαλύψεις, ενώ η Βάλια εμφανίζεται στο σπίτι της Ανθής, μ’ ένα στιλέτο κρυμμένο στην τσάντα της.

Ο Χρηστίδης πέφτει στην παγίδα του Πρίγκιπα. Βρίσκεται στο στριπτιτζάδικο και πίνει από το ποτό με το υπνωτικό. Παράλληλα, ο Πρίγκιπας φροντίζει να τον εκνευρίσει, αναφέροντάς του ότι ο πατέρας του φταίει για τον θάνατο της πρώην αγαπημένης του, της Σόνιας. Την ίδια ώρα, η Βάλια βρίσκεται στο σπίτι του Χρηστίδη και παίζει τον πιο δύσκολο ρόλο της ζωής της: ετοιμάζεται να σκοτώσει την Ανθή. Η Ανθή, παραξενεμένη από την επίσκεψή της, δείχνει να μην έχει καταλάβει τους σκοπούς της και απορεί που η Βάλια για πρώτη φορά παίρνει την ευθύνη για τους φόνους του Μενέλαου και του Νικηφόρου. 

Ο Μάριος κρατάει την Ελένη απασχολημένη στο γραφείο, μέχρι η Βάλια να τελειώσει με το φονικό. Η Βάλια μαχαιρώνει πισώπλατα την Ανθή κι εκείνη, λίγο πριν ξεψυχήσει, την αιφνιδιάζει με μια αποκάλυψη: ψελλίζει ότι ξέρει ποιά είναι η κόρη της. Η Έλλη ψάχνει με αγωνία τη γιατρό του Φίλιππου για να μάθει τα’ αποτελέσματα της νεκροψίας, αλλά δεν την προλαβαίνει στο νοσοκομείο. Η Ελένη συνειδητοποιεί ότι ξέχασε έναν υπηρεσιακό φάκελο στο σπίτι και φεύγει να τον πάρει, αφήνοντας τον Μάριο στον απόλυτο πανικό.
Η Βάλια πιέζει την Ανθή για να μάθει το όνομα της κόρης της αλλά εκείνη παίρνει το μυστικό μαζί της. Φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος, φροντίζοντας να στοχοποιήσει τον Χρηστίδη για τον φόνο. 
Η Μυρτώ ανακαλύπτει μια περίεργη περιοχή στον χάρτη με την ανάπλαση και ζητάει από τον Χρήστο να’χει το νου του στο θέμα. 

Η Ελένη βρίσκει την Ανθή νεκρή και ειδοποιεί τον Μάριο, ενώ ο Χρηστίδης ξυπνάει σε μια απομακρυσμένη περιοχή, χωρίς να θυμάται τι του συνέβη. Ο Ασίμ ανακαλύπτει ότι η Νατάσα τού λέει ψέματα, καθώς βρίσκει κοκαΐνη και το όπλο ακόμα μέσα στην τσάντα της. Έξαλλος, της ζητάει να διαλέξει ανάμεσα σε κείνον και τον εθισμό της. 
Η Βάλια βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πρίγκιπα, που προσπαθεί να την ηρεμήσει μετά το συμβάν. Της ζητάει να του δώσει το στιλέτο του φόνου, όμως εκείνη το κρύβει μέσα στο καμαρίνι της. Η γειτονιά ρίχνει τις υποψίες για τη δολοφονία της Ανθής στονΧρηστίδη. Ο Λευτέρης ζητάει τα ρέστα από τον Θησέα για τη σχέση του με τη Λία, όμως εκείνος του ξεκαθαρίζει να μην ανακατεύεται. 

Ο Χρηστίδης φτάνει σπίτι, αντικρίζει τη νεκρή Ανθή και καταρρέει. Η νύχτα της πρεμιέρας φτάνει και η Μυρτώ ανησυχεί που δεν βρίσκει την Ανθή στο τηλέφωνο. Η Έλλη παρατηρεί την ένταση της Βάλιας και φοβάται μήπως δεν τα καταφέρει με την παράσταση, χωρίς να ξέρει τι πραγματικά της συμβαίνει. Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Ανθής.
Η Βάλια, μετά από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, βγαίνει στη σκηνή και μαγεύει τα πλήθη. Ο Χρήστος προτρέπει τον Ασίμ να κυνηγήσει τον έρωτά του με τη Νατάσα και να μην το βάζει κάτω με την πρώτη δυσκολία. Η Βάλια αποθεώνεται από το κοινό και συγχαίρει δημόσια τον Μάξιμο και την Έλλη για την πολύτιμη βοήθειά τους. 
Η Έλλη προσπαθεί να της πει ότι θα παραιτηθεί μετά από αυτό, όμως η Βάλια κόβει τη συζήτηση για να υπογράψει αυτόγραφα. Ο Χρήστος ενημερώνεται για τη δολοφονία της Ανθής και τηλεφωνεί στη Μυρτώ για τα δυσάρεστα. Εκείνη, με τη σειρά της, λιποθυμάει στα χέρια της Έλλης. Ο Χρηστίδης προσπαθεί να θυμηθεί το οτιδήποτε για να ελαφρύνει τη θέση του, αλλά μάταια. 

Η Μυρτώ με την Έλλη ανακοινώνουν στη Βάλια τα νέα κι εκείνη παίζει άψογα τον ρόλο της συντετριμμένης. Η Νατάσα και ο Ασίμ αποφασίζουν να τ’αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν μια νέα αρχή, χωρίς να ξέρουν ότι ο Πρίγκιπας έχει νέα σχέδια γι’αυτούς. Η Έλλη αρχίζει να υποψιάζεται τη Βάλια, αλλά το τηλεφώνημα της γιατρού την αναγκάζει να φύγει από το θέατρο. Όταν η γιατρός τής ανακοινώνει πως κάποιος άλλος ευθύνεται για τον φόνο του Φίλιππου, χάνει κάθε έλεγχο… Η γιατρός εξηγεί στην Έλλη πως κάποιος έριξε μια ουσία στον ορό του Φίλιππου, που τον οδήγησε στον θάνατό του. 

Ο Μάριος προσπαθεί να πείσει την Ελένη ότι ο πατέρας της κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Ανθής, μα εκείνη αρνείται να το δεχτεί. Ο Χρήστος επισκέπτεται το τμήμα για να μάθει πληροφορίες για τον ένοχο και η Ελένη τού ζητάει ν’αναλάβει την υπεράσπιση του πατέρα της. Η Έλλη απαιτεί να δει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, για να μάθει ποιός μπήκε στο δωμάτιο του Φίλιππου. Η γιατρός δέχεται και της παραδίδει το γράμμα που ο Φίλιππος είχε αφήσει γι’αυτήν. Η Βάλια σκιαγραφεί το προφίλ του δολοφόνου Χρηστίδη στη Μυρτώ κι εκείνη νιώθει ενοχές που τον σύστησε στην Ανθή. 
Η Έλλη, από το υλικό της κάμερας, αναγνωρίζει τη φιγούρα της Βάλιας και ξεχειλίζει από οργή. Ο Χρήστος ζητάει από την Ελένη να συναντηθεί με τον Χρηστίδη πριν αποφασίσει αν θα τον αναλάβει. Εκείνος του εξηγεί ότι έχει πέσει θύμα παγίδας, αλλά ο Χρήστος τον πιέζει για ονόματα. Όταν ακούει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται η Βάλια, παραξενεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας